Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nálam is megvolt, minden kajábol volt bõséggel +olaj, +fûszer, sör, bor, kutyagumi stb. Asszony nekem is mondta, hogy pazar,de összességében elégséges. Mindenesetre a Lordok jöttek a potyakajára, még a háborút is odahagyták meg a szerencsétlen Lordtársukat akit éppen ostromoltak, és a felmentõ sereg már majdnem odaért. 😊
tetszik az ötlet, igaz, már a khergitekkel békét kötöttünk (hál istennek😄), most a swadiaiakkal vagyunk háborúban, de majd kipróbálom azt, h a vaegir lövészeimet beállítom középre, ahogy mondtad, és a lovasaimmal körözök, és miközben üldöznek minket az ellenség lovasai, addig az íjászok simán lekaphatják õket.
más: mostmár tudok lakomát rendezni, addig pakoltam a kaját, a piát a háztartásba, amíg a feleségem mindenre azt nem mondta, h pazar, de végeredményben azt mondja, h a lakoma csak elégséges szinten lenne.
ilyen falánkak lennének a lordok, h több ezer dénár értékû lakomát csak elégségesnek titulálnak, v mi lehet a probléma?
más: mostmár tudok lakomát rendezni, addig pakoltam a kaját, a piát a háztartásba, amíg a feleségem mindenre azt nem mondta, h pazar, de végeredményben azt mondja, h a lakoma csak elégséges szinten lenne.
ilyen falánkak lennének a lordok, h több ezer dénár értékû lakomát csak elégségesnek titulálnak, v mi lehet a probléma?
Szabadsáááááááááááááááááág! 😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Éljen Ragnar király! <#nevetes1>#nevetes1>
Khergitek ellen jó a következõ taktika: swadiai lovagokat rájuk küldeni és vaeghir íjászokkal közepre állni (Íjászok, kövessetek)és onnan lövöldözni. Pár perc alatt végük a khergit lovasoknak.
általában van nálam gey huskarl pajzs 😊 annál jobbat nem is találhatnék
de azért a khergitekkel a legrosszabb háborúban lenni, nyílt terepen kiidegelnek, h szinte mindenki lovas náluk, és többségük íjász, akik rohadt idegesítõek, mindig csak elõttem lovagolnak, és elég nehéz õket elkapni, ilyenkor csak megállok, és várom, h õk jöjjenek felém.
várvédésnél csak a nyílzáport kell túlélni, aztán pusztíthatók ezerrel.
várvédésnél csak a nyílzáport kell túlélni, aztán pusztíthatók ezerrel.
ezt mar en is eszrevettem
az én tapasztalataim szerint a khergitekkel nagyon könnyû elbánni, semmi nehézpáncélos egységük, várvédésre teljesen alkalmatlanok
fura h tegnap elõtt voltam tiszta pémzügyi válságban, mostmeg már 50 ezrem van 😄
persze ebben az is segített, h tweakmb-vel kicsit elõnyösebbre tettem a lordelfogást, és a váltságdíjakból szépen jön a pénz, emellett a városom céhmestere arra kért, h békítsem beszéljek rá 2 embert, h ne akadályozzák a békekötést, és a város kifizetett nekem 12ezer dénárt
eddig nem volt olyan pillanat, h ne lenne két büdösnagy ellenséges tábor a városom és a váram mellett, de mostmár mind hazahúztak, csak a krghitekkel vagyunk háborúban, de azokat most szétszedjük<#eplus2>#eplus2>
persze ebben az is segített, h tweakmb-vel kicsit elõnyösebbre tettem a lordelfogást, és a váltságdíjakból szépen jön a pénz, emellett a városom céhmestere arra kért, h békítsem beszéljek rá 2 embert, h ne akadályozzák a békekötést, és a város kifizetett nekem 12ezer dénárt
eddig nem volt olyan pillanat, h ne lenne két büdösnagy ellenséges tábor a városom és a váram mellett, de mostmár mind hazahúztak, csak a krghitekkel vagyunk háborúban, de azokat most szétszedjük<#eplus2>#eplus2>
õõõh most nézem a mondatszerkezeti hibát az 1. bekezdés 3 sorában, bocsi 😊
@ Djerix
sokszor amikor alulra írja h egy vazallust árulóvá nyilvánítottak akkor hozzád megy h fogadd be, menj el a székhelyedre ahol a kancellárod is van és ott fog állni a várban h hûségesküt tegyen neked. Terepen átállítani még csak 3x sikerült lordot átállítanom, de 9 es meggyõzésem van.
Mindíg próbálj meg úgy érvelni h tetszen neki, szal ha arra panaszkodik h a király semmibe veszi akk mondd azt h te nemesi jogait tiszteletben tartanád. Jah és egy személyes észrevétel, ha békés ország lordját sikerül átállítanod a király provokációnak fogja venni és vszinû h háborút indít
@ puerto
Kancellárodnak mondod h szeretnél követet kiküldeni, és ott lesz, de többnyire nem fogadják el. Majd õk felajánlják ha belefáradtak a háborúba.
@ koj
ezt passzolom én úgy lettem király h a 150 es seregemmel elkezdtem hódítani egy meggyengült királyságot, most kb annyira vittem h már egész Swadia-t és rhodok királyságot elfoglaltam, fel is oszlottak 😄
sokszor amikor alulra írja h egy vazallust árulóvá nyilvánítottak akkor hozzád megy h fogadd be, menj el a székhelyedre ahol a kancellárod is van és ott fog állni a várban h hûségesküt tegyen neked. Terepen átállítani még csak 3x sikerült lordot átállítanom, de 9 es meggyõzésem van.
Mindíg próbálj meg úgy érvelni h tetszen neki, szal ha arra panaszkodik h a király semmibe veszi akk mondd azt h te nemesi jogait tiszteletben tartanád. Jah és egy személyes észrevétel, ha békés ország lordját sikerül átállítanod a király provokációnak fogja venni és vszinû h háborút indít
@ puerto
Kancellárodnak mondod h szeretnél követet kiküldeni, és ott lesz, de többnyire nem fogadják el. Majd õk felajánlják ha belefáradtak a háborúba.
@ koj
ezt passzolom én úgy lettem király h a 150 es seregemmel elkezdtem hódítani egy meggyengült királyságot, most kb annyira vittem h már egész Swadia-t és rhodok királyságot elfoglaltam, fel is oszlottak 😄
Most épp felbontottam a hûbéreskümet az egyik királyságnál, de már egy másiknál felesküdtem. Hogy kell azt megcsinálni hogy a lordok mellém álljanak és engem juttassanak a trónra? Vagy csak a 70 emberemmel kell eskü nélkül harcolnom egy egész országgal?
hogy lehet békét kötni warband ben???
Hali!
Valaki elmondana hogyan toborozzak vazallusokat(hûéreseket) a sajat birodalmomban?
Már van 2 ,az egesz Sarrandi Szultansagot elfoglaltam,kivéve 1 várukat,probalkozok mindig hogy atjöjjenek,de azt irjak tul faradtak a politikahoz(ilyenkor emddig varjak?) vagy azt irjak ki hogy alapos indok kell hogyha tronra akarok törni,de mar csak 2 varja van a Khergit Khánságnak is!
Még mit csinaljak?A foglyoakt elengedem hogy megszeressenek,de 20-30as morallal sem jönnek att a vazallusok altalaban azt irva hogy maradnak a sajat kiralysagukba
Még mit lehet csinalni hogy atjöjjenek?
Valaki elmondana hogyan toborozzak vazallusokat(hûéreseket) a sajat birodalmomban?
Már van 2 ,az egesz Sarrandi Szultansagot elfoglaltam,kivéve 1 várukat,probalkozok mindig hogy atjöjjenek,de azt irjak tul faradtak a politikahoz(ilyenkor emddig varjak?) vagy azt irjak ki hogy alapos indok kell hogyha tronra akarok törni,de mar csak 2 varja van a Khergit Khánságnak is!
Még mit csinaljak?A foglyoakt elengedem hogy megszeressenek,de 20-30as morallal sem jönnek att a vazallusok altalaban azt irva hogy maradnak a sajat kiralysagukba
Még mit lehet csinalni hogy atjöjjenek?
jaja királyokért 12-13000-t simán adnak, plusz ha magadnál tartod kcisit hamarabb lesz béke, legalábbis én így figyeltem meg.
nekem 144000 es páncélom van 😊
leigáztam a rhodokokat is, így már 8 városom van
nekem 144000 es páncélom van 😊
leigáztam a rhodokokat is, így már 8 városom van
Hát én úgy szereztem sok pénzt hogy 20-as szintig 10 fõnél nagyobb seregem nem volt<#vigyor>#vigyor> Aztán úgy gyorsan összejött a pénz a 78000-res páncélra. Meg a hõsöknek is pár jó cuccra 😄
Meg persze lovagi tornák 😊
Meg persze lovagi tornák 😊
40000? <#wow1>#wow1>, ak gondolom nem olt olyan sok kiadásod, mint nekem, de szerencsére megoldódott a problémám, gravethért váltságdíjként adtak 12000 dénárt, úgyhogy azzal el vagyok egy darabig.
nem tudja a választ vki egy régi kérdésemre? amit információt hoznak a haverjaim (pl a kerghitekrõl), azt hogyan tudom elõkaparni?
ezeket csak kíváncsiságól kérdezem:
mennyi volt a legnagyobb váltságdíj, amit egy királyért kaptál?
mekkora volt az íjjal lõtt legnagyobb nehézségi értéked (nekem eddig 14.4)?
nem tudja a választ vki egy régi kérdésemre? amit információt hoznak a haverjaim (pl a kerghitekrõl), azt hogyan tudom elõkaparni?
ezeket csak kíváncsiságól kérdezem:
mennyi volt a legnagyobb váltságdíj, amit egy királyért kaptál?
mekkora volt az íjjal lõtt legnagyobb nehézségi értéked (nekem eddig 14.4)?
Én ugy csinálom!
El megyek a lovagi tornákra! (mindegyikre) És magamra fogadok. 😄
A másik kiképeztem egy nagyobb Swandia lovag hadsereget és 17 lovaggal simán legyõztem egy 80-100 khergit hadsereget!
És a cuccoka eladtam!
Két nap allat (valós idõ számításba mérve) össze gyüjtöttem 40.000 -ret.
És 16 szintü vagyok egyenlõre!
El megyek a lovagi tornákra! (mindegyikre) És magamra fogadok. 😄
A másik kiképeztem egy nagyobb Swandia lovag hadsereget és 17 lovaggal simán legyõztem egy 80-100 khergit hadsereget!
És a cuccoka eladtam!
Két nap allat (valós idõ számításba mérve) össze gyüjtöttem 40.000 -ret.
És 16 szintü vagyok egyenlõre!
én kicsit belepiszkáltam Tweak-el az aréna fogadásokba, így több pénzt tudok feltenni egy tornán és értelemszerûen több a nyeremény is.
ha ki van tûzve az esküvõ a küldetések között akkor várj türelemmel amíg nem szól h menj a várba a lakodalomra.
ha ki van tûzve az esküvõ a küldetések között akkor várj türelemmel amíg nem szól h menj a várba a lakodalomra.
@kakasdaparhant
jó h mondtad, ma álítgattam be a tweakmb-t, és csak játék közben jöttem rá, h a lordelfogási %-ot fordítva állítottam be, mert elolvastam a szöveget, úgyhogy mostmár beállítottam 30-ra.
más: lenne egy kis nõproblémám (ez itt játéktopicban elég hülyén hangzik 😄), már az esküvõre várok, mleza az áldását adta rám meg lady sihavanra, de amikor a csajhoz megyek, ak vmi olyasmit mond nekem, h: jól van legyõztél itt mindenki elõtt, de nem hagyom a várat a kezeden, v vmi ilyesmi, a fordítás is össze-vissza van ennél a szövegnél, továbbá semmilyen válaszlehetõségem sincs, csak kattintok, és vége a beszélgetésnek, majd ezt kezdhetem újból. mi lehet a probléma, hogyan tudnám megoldani, és mennyit kell várni az esküvõre?
másik kérdésem egyszerûbb: ti milyen módzserrel kerestek gyorsan sok pénzt?
eddig ezzel nem volt gondom, de az eljegyzés elõtt le kellett perkálnom 9 ezret, és mint buta szõke a boltban, én se tudtam otthagyni azt a csini kis 16 ezres páncélt a kereskedõnél XD
jó h mondtad, ma álítgattam be a tweakmb-t, és csak játék közben jöttem rá, h a lordelfogási %-ot fordítva állítottam be, mert elolvastam a szöveget, úgyhogy mostmár beállítottam 30-ra.
más: lenne egy kis nõproblémám (ez itt játéktopicban elég hülyén hangzik 😄), már az esküvõre várok, mleza az áldását adta rám meg lady sihavanra, de amikor a csajhoz megyek, ak vmi olyasmit mond nekem, h: jól van legyõztél itt mindenki elõtt, de nem hagyom a várat a kezeden, v vmi ilyesmi, a fordítás is össze-vissza van ennél a szövegnél, továbbá semmilyen válaszlehetõségem sincs, csak kattintok, és vége a beszélgetésnek, majd ezt kezdhetem újból. mi lehet a probléma, hogyan tudnám megoldani, és mennyit kell várni az esküvõre?
másik kérdésem egyszerûbb: ti milyen módzserrel kerestek gyorsan sok pénzt?
eddig ezzel nem volt gondom, de az eljegyzés elõtt le kellett perkálnom 9 ezret, és mint buta szõke a boltban, én se tudtam otthagyni azt a csini kis 16 ezres páncélt a kereskedõnél XD
elég értelemszerû am de leírom:
Tweaks>Enemy lords(escape rates)>enemy lord capture rates
alapból 70 % h megszöknek
alatta a 3 pedig h fogságból milyen eséllyel szöknek meg
1. tõled
2. várból
3. kiépített tömlöcbõl
jah és egyet nemlehet állítani de jó tudni h 48 óránként megpróbálkoznak a szökéssel a kis fürgék
Tweaks>Enemy lords(escape rates)>enemy lord capture rates
alapból 70 % h megszöknek
alatta a 3 pedig h fogságból milyen eséllyel szöknek meg
1. tõled
2. várból
3. kiépített tömlöcbõl
jah és egyet nemlehet állítani de jó tudni h 48 óránként megpróbálkoznak a szökéssel a kis fürgék
Tuttomal sehogy de ha megálsz és nyomva tartod a SPEAC-t akkor (várakozás) a játék nem fog megálni.
Ha a térképen megállok akkor alul azt írja hogy leállítva és az idõ leáll, hogy lehet ezt kikapcsolni? Mert a valóságban is ha leállok valahol attól még az idõ megy😄
hmm most meg csak lestem h a váramban 2 fõúr is van, és fel akarnak esküdni nekem 😊 remélem több is lesz mert már 4 városom van meg vagy 6 vár falukat meg se tom számolni 😄
nordoknak odacsaptam rendesen, visszaszereztem az egykori swadia egész területét. de Ragnar nem akar tûzszünetet akárkit küldök, egyszer pedig el is vertem már 😄
6 os meggyõzésem van azzal még nemnagyon megy a lordok átcsábítása :S
nordoknak odacsaptam rendesen, visszaszereztem az egykori swadia egész területét. de Ragnar nem akar tûzszünetet akárkit küldök, egyszer pedig el is vertem már 😄
6 os meggyõzésem van azzal még nemnagyon megy a lordok átcsábítása :S
ááá, ezt elírtam 😄, én is csak ilyenkor olvasom vissza, na a lényeg: azért nem állt át hozzánk senki, mert sürgettem a válaszadást náluk?
én is rácsapok minden lordra, de csak 2-nél voltam közel ahhoz, h átálljanak, lehet azért, mert egybõl vártam a válaszukat?
egyszer nekem is sikerült átállítanom egy lordot még nord vazallus idõszakomban, jól járt velem mert most õk a legerõsebbek 😊
amióta saját királyságom van és lealáztam swadia-t senki nem állt át még hozzám, pedig úgy nagy átlagban a becsületesség miatt 70 körüli átlagviszonyom van mindenkivel, azt a 3 ellenséget kivéve aki van.
egyébként a lord átállítása még a trónjogot is növeli 😊
amióta saját királyságom van és lealáztam swadia-t senki nem állt át még hozzám, pedig úgy nagy átlagban a becsületesség miatt 70 körüli átlagviszonyom van mindenkivel, azt a 3 ellenséget kivéve aki van.
egyébként a lord átállítása még a trónjogot is növeli 😊
Ha magas a meggyõzõerõd, át lehet a Lordokat csábítani a királyod szolgálatába, vagy ha te vagy király magadhoz.
Nálam már elõfordult, hogy a 70 fõs seregemre rácsapott egy 230-as sereg, és az elején a dumánál mondtam , hogy beszéljünk 4szemközt. Mondom neki lépjen át a királyomhoz mert az milyen frankó lesz neki.
Azt mondta, várjál meggondolom miért lesz ez jó nekem. Végigvette az érveket és átállt. Így megmenekültem egy rizikós csatától (csupa newbie volt a seregemben) és új vazallust szereztem a királyomnak. Azóta mindig bepróbálkozom a csaták elõtt.
Nálam már elõfordult, hogy a 70 fõs seregemre rácsapott egy 230-as sereg, és az elején a dumánál mondtam , hogy beszéljünk 4szemközt. Mondom neki lépjen át a királyomhoz mert az milyen frankó lesz neki.
Azt mondta, várjál meggondolom miért lesz ez jó nekem. Végigvette az érveket és átállt. Így megmenekültem egy rizikós csatától (csupa newbie volt a seregemben) és új vazallust szereztem a királyomnak. Azóta mindig bepróbálkozom a csaták elõtt.
Szevasztok , még relatíve új vagyok a warbandba. A Sarranidokkal játszok, térkép fele már a miénk, viszont alig van már lordunk, ha jól számoltam rajtam és a Szultánon kívül már csak 17 en vagyunk, rengetegen leléptek(köztük a sógorom is😊majd lecsapom ) A többi népnél meg 30 körül van a létszám
Van vmi módszer hogy lehet õket visszacsalogatni? vagy egyáltalán miért lettek árulók?
Van vmi módszer hogy lehet õket visszacsalogatni? vagy egyáltalán miért lettek árulók?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
én csak annak csinálok küldiket, akinek nagyon be akarok nyalni, v kell a lánya, h meghúzhassam 😄
így is össze-vissza ugráltatom õket, ha messze vagyok a váramtól v városomtól, ak odaküldök pár lordot, õk meg legtöbbször szó nélkül mennek, néha már én érzem magam zavarban, h hogyan csicskáztatom õket 😛
így is össze-vissza ugráltatom õket, ha messze vagyok a váramtól v városomtól, ak odaküldök pár lordot, õk meg legtöbbször szó nélkül mennek, néha már én érzem magam zavarban, h hogyan csicskáztatom õket 😛
Ez egy dolog, de az hogy a saját bunkó paraszt, hûbéresed a képedbe mondják, "sajnálom nem tehetem, más terveim vannak" és ahhoz h szeressenek, neked, a királyuknak kell hülye feladatokat csinálni, jól is néz ki király vagy és még te vadászd a banditákat Clais grófnak... na menjen, a tudjuk hová <#mf1>#mf1>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
követet a kancellároddal tudsz kiküldeni.
engem az zavar h nem tisztelnek a királyok uralkodót megilletõ tisztelettel, ha jószándékomat fejezem ki követtel akkor nem hawználják az uralkodó jelzõt 😊 móresre kell õket tanítanom, pedig 70 körüli trónjogom van
engem az zavar h nem tisztelnek a királyok uralkodót megilletõ tisztelettel, ha jószándékomat fejezem ki követtel akkor nem hawználják az uralkodó jelzõt 😊 móresre kell õket tanítanom, pedig 70 körüli trónjogom van
na végre elhajtottam az ostromlókat, a swadiaiakat csak poénból támadtam meg a váram mellett, mi 70-en, õk kb 500-an voltak, és sorra nyertem a meneteket, végül le is gyõztem õket, a hírnevem úgy megugrott, h kb 15-20 emberrel többet toborozhatok mostmár 😄
közben felmerült bennem két kérdés:
láttam vmelyik hsz-ben, h követet küldött vki, h békét kössön az egyik néppel, de én nem találtam ilyen opciót, hogyan lehet ezt megcsinálni?
máisk az, hogyha elküldöm egy emberemet küldetésre (pl a kerghitektõl hozzon infót), ak visszajön, és azt mondja, h írásban átadja az információt, csak az a baj, h azt nem találom sehol, hol lehet az?
közben felmerült bennem két kérdés:
láttam vmelyik hsz-ben, h követet küldött vki, h békét kössön az egyik néppel, de én nem találtam ilyen opciót, hogyan lehet ezt megcsinálni?
máisk az, hogyha elküldöm egy emberemet küldetésre (pl a kerghitektõl hozzon infót), ak visszajön, és azt mondja, h írásban átadja az információt, csak az a baj, h azt nem találom sehol, hol lehet az?
akk nemtom mivel játszol mert nálam egy hadjárat után már -90 is volt az adott nép katonáinak morálja
Az én seregem: gyalogság-huskarlok, lovasság-swadiai lovagok, lövészek-vaegir íjászok (gyorsan sokat lõ). Ez idáig verhetetlen kombót alkottak, gyakorlatilag a veszteségem is minimális.
Én nem használok Tweak-et, mégis 3-ból csak egy csata után menekül el az ellenség vezére. 😊
Várvédésnél én a kiegyensúlyozott harci bárddal aprítok, szintén hátulról.
Ha jó és változatos kaját kapnak a katonák és idõnként banditákat is gyaksz, akkor nem esik a morál nagyot még ha a saját népükkel is háborúzol.
Én nem használok Tweak-et, mégis 3-ból csak egy csata után menekül el az ellenség vezére. 😊
Várvédésnél én a kiegyensúlyozott harci bárddal aprítok, szintén hátulról.
Ha jó és változatos kaját kapnak a katonák és idõnként banditákat is gyaksz, akkor nem esik a morál nagyot még ha a saját népükkel is háborúzol.
azt énis megnöveltem picit 😊 az 30% elég gyengécske volt, most viszont a morál szorzóba kellett belenyúlnom... minden nap csatázok, változatos kaja van, nem a katonáim népe ellen harcolok és a sereg mérete miatt anyi morált veszítettek h naponta 10 en hagytak ott...
egyébként észrevétel: most Swadia seregekkel töltöttem fel a csapatom mert feloszlatta swadia-t, vagy kb 30 lovagom, 80 strázsa, 40 mesterlövész.
de amikor a nordok ellen vonulok, még könnyû fokozaton is, hatalmas veszteségeim vannak... egyértelmûen a nordok a legmasszívabb nép sztem.
ott csücsül a váramban 120 nord huskarl de nem vihetem õket a saját népük ellen, egybõl megszökdösne az összes.
egyébként észrevétel: most Swadia seregekkel töltöttem fel a csapatom mert feloszlatta swadia-t, vagy kb 30 lovagom, 80 strázsa, 40 mesterlövész.
de amikor a nordok ellen vonulok, még könnyû fokozaton is, hatalmas veszteségeim vannak... egyértelmûen a nordok a legmasszívabb nép sztem.
ott csücsül a váramban 120 nord huskarl de nem vihetem õket a saját népük ellen, egybõl megszökdösne az összes.
Ezt be tudod állítani a TweakMB-vel is. Ez volt az elsõ, amit átállítottam... 😊
Steam acc: kange82
A Lordokat szerencsével is el lehet fogni,de olvastam egy fórumon,hogy vmit az egyik fájlba át kell írni (érték) és akkor mindig elfogod õket. 😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Hogy csinálod azt, hogy minden lordot elfogsz csata után?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
fogtam a seregem és felmondtam a hûségeskümet, elvágtattam a meggyengült swadia-ba és elfoglaltam praventõl nyugatra lévõ várukat, így már csal praven maradt... persze nem hagytam a várban seregeket és így egyenként odaküldték a lordjaikat 😊 bezártam mindet tömlöcbe, és így elfoglaltam praven-t is csupán 500 védõ volt bent 😊
a huskarlok atom jók várat foglalni, csak az a gond h most a nordok ellen kéne fordulnom...
egyébként ha egy királyságnak már nincs egy területe se akk nem oszlanak fel? a lordjaikat sem látom már pedig jólenne felfogadni párat.
a huskarlok atom jók várat foglalni, csak az a gond h most a nordok ellen kéne fordulnom...
egyébként ha egy királyságnak már nincs egy területe se akk nem oszlanak fel? a lordjaikat sem látom már pedig jólenne felfogadni párat.
Muahahaha! végre sikerült huszadjára, és nem is kellett nagyon trükköznöm, a lényeg az volt, h beraktam a batárnagy kardomat, így minden csapásra szinte meghalt egy katona (eddig nem mertem, mert féltem, h nagyon rossz lesz a védelmem), és a rámpa közepén kezdtünk visszatámadni, fokozatosan szorítottak vissza bennünket, de a várfalon kitûnõen megosztottuk õket, sõt, én olykor a hátuk mögé kerültem, és úgy kaszaboltam le az embereket sorra.
ez egyszerûen felejthetetlen volt, még jó h nem adtam föl a várat, de azért keményen megszenvedtem érte. azonban még nincs vége semminek, jönnek az újabb ostromok, és jönnek újabb lordok, persze csak az ellenségtõl -.-
@JethroHun
leggyengébb fokozaton vagyok, de így is van kihívás ezerrel, most még nem tehetem meg, h kemény harcosokat pakoljak a városomba, még egy félmeztelen fosztogató is ott futkorászott merev mellbimbóval, gondolhatod, h milyen szedett-vedett védelmem volt XD
ez egyszerûen felejthetetlen volt, még jó h nem adtam föl a várat, de azért keményen megszenvedtem érte. azonban még nincs vége semminek, jönnek az újabb ostromok, és jönnek újabb lordok, persze csak az ellenségtõl -.-
@JethroHun
leggyengébb fokozaton vagyok, de így is van kihívás ezerrel, most még nem tehetem meg, h kemény harcosokat pakoljak a városomba, még egy félmeztelen fosztogató is ott futkorászott merev mellbimbóval, gondolhatod, h milyen szedett-vedett védelmem volt XD
TweakMB vel át lehet állítani hogy gyorsabb legyen, és az is segít ha egy hõsödnek van mérnöki tudás...
csapatösszeállításhoz annyit h: én ha harcba indulok akkor 120 huskarl, és 30 swadia lovag vagy mameluk attól függ ki ellen megyek, csak néha reklamálnak a harci szellem miatt ha leigázom a népüket, de egyébként beválnak. Külön íjászokat nem használok, a huskarlok úgyis dobnak baltát 😊
egyébként erõs túlzás h csak lovagok és mamelukok, nem utolsósorban belõlük fenntartani egy sereget komoly pénzbe kerül
csapatösszeállításhoz annyit h: én ha harcba indulok akkor 120 huskarl, és 30 swadia lovag vagy mameluk attól függ ki ellen megyek, csak néha reklamálnak a harci szellem miatt ha leigázom a népüket, de egyébként beválnak. Külön íjászokat nem használok, a huskarlok úgyis dobnak baltát 😊
egyébként erõs túlzás h csak lovagok és mamelukok, nem utolsósorban belõlük fenntartani egy sereget komoly pénzbe kerül
Na beálltam hûbéresnek a királyhoz, és kaptam egy ócska falut az ország legszélén:S Elkezdtem udvarházat építeni de még azt írja 70 nap van hátra, de ebben a járékban az idõ nagyon lassan megy. Nem lehet az építkezést meggyorsítani valahogy?
Milyen szinten játszol? Én jó-jó mindkét nehézség, normal sebzés. És simán sikerül még akár 1000 fõs sereg ellen is, Swadia mesterlövészt szoktam csak bepakolni, vagy ha az nincs akkor saranida íjász mester, 60-100 várba, városba 250.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
még jó, h a swadiaiakat úgy legyengítettük, h lovon csak a lordok vannak, így többéségben a gyenge kis gyalogsággal jönnek ellenem, a lovagokkal szerencsére meg sem ismerkedtem. kár h ellenük vagyok, mert most bepakolnám õket a seregembe.
másnak nincs a várvédésben vmi komoly taktikája? már kb 15-ször kezdtem el újra és újra megvédeni a váramat, de mindhiába :S<#nemtudom>#nemtudom>
másnak nincs a várvédésben vmi komoly taktikája? már kb 15-ször kezdtem el újra és újra megvédeni a váramat, de mindhiába :S<#nemtudom>#nemtudom>