TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt talán ért valaki valamit hozzá (remélhetõleg többet mint én)
szóval, üvegszálas mûgyantát (vagy csak simán mûgyantát), hogy lehetne elõállítani, ill. honnan lehetne szerezni?
aki tud, remélem segít... thx!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Régebben linkeltem be róla két képet.
Ez van a játékba:
Ez van a valóságban:
És most találtam róla egy VIDEÓ-t is. Sajnos nem gyorsul meg semmi, de elég szép hangja van..... 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez a Do-Luck kit jól áll neki, meg ugye a motorban is van egykét jó cucc 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nah mindegy...ez büntet
de jó lenne már valami bumm....

de jó lenne már valami bumm....
Esküszöm, az AstonMartinok néznek ki a legjobban! Fõleg a DB9 (DBR)...
de mennyit zabálhat 1 ilyen?<#idiota>#idiota>(igaz, itt már nem is számítana)
2006 Sportec GTI RS300
hihetetlen 1 3,6 os motortól számomra
4 ajtós ITR? Nem is hallottam róla...
De még végig én se néztem. Állítólag a végén van a meglepi, a Legend R 😊
Késõbb amúgy elég mélyen belemennek a nagy fordulatú szívó benzinmotor tudományába is. Elég sok érdekességet elmagyaráznak.