TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuhi
hali! lenne egy kérdésem!

itt talán ért valaki valamit hozzá (remélhetõleg többet mint én)

szóval, üvegszálas mûgyantát (vagy csak simán mûgyantát), hogy lehetne elõállítani, ill. honnan lehetne szerezni?

aki tud, remélem segít... thx!

Falconer
Audi Q7ABT-t láttátok már?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nagyon eltalálták ezt a gépet.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MikX
Azonkívül, hogy az Mindkettõ uagyanaz a kocsi, nem sok a hasonlóság...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
szép nagy kép :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
szép😊
FOXX supreme
RS4 cabrio 2007-es.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme

FOXX supreme
Ja, brit sajna!

JGTC
kár érte hogy jobb kormányos 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Szép hangja van...

streeter
Gondolom mindenki ismeri a Need For Speed Most Wanted-ot. Aki végigvitte az tudja hogy van benne egy BMW E46 M3GTR is (Az introba is benne van)
Régebben linkeltem be róla két képet.

Ez van a játékba:

Ez van a valóságban:

És most találtam róla egy VIDEÓ-t is. Sajnos nem gyorsul meg semmi, de elég szép hangja van..... 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
Széép...
Ez a Do-Luck kit jól áll neki, meg ugye a motorban is van egykét jó cucc 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Sajnos a teljesítményérõl nincs adat, de a Hamann azért csinálta, mert ugye ez az egyetlen Lambo aminek simán oldalra nyílik az ajtaja és sokaknak ez nem tetszett. Sajnos teljesen olyat mint a Murcielagonal vagy a Diablonál nem tudtak csinálni, mert túl sok munka lenne a kasznival meg drága is lenne. Ez e fél megoldás de szerintem nagyon állat.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme
oh....<#eljen><#worship>

DanielT
Atomdurva mindkettõ!
DJ Skyline
<#zavart1>

streeter
Ez így nekem tetszik 😄

JGTC
nice

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Én azon a porschen még mindíg ámulok....Szép is erõs is...tiszteletet parancsol!<#eljen><#worship><#worship>

nyeee...ezt mér rakta be kétszer????

nah mindegy...ez büntet

de jó lenne már valami bumm....

de jó lenne már valami bumm....

Ez GYÖNYÖRÛ!
Esküszöm, az AstonMartinok néznek ki a legjobban! Fõleg a DB9 (DBR)...

DanielT
Már, hogy a bélsárba ne lenne szép, fantasztikusan jó! Csak a turbó szó szerint csodákra képes, ezt akartam érzékeltetni 😊
FOXX supreme
Sztem akkor is szép teljesítmény abba a csöpp autóba...😊

MikX
Nahh, befejeztem a Hondás videót...

LiPTON
tuboval, v nélkül is hihetetlen számomra...
de mennyit zabálhat 1 ilyen?<#idiota>(igaz, itt már nem is számítana)

LiPTON
nah még 1 Sportec szerzemény; Golf V átalakítás, pöpec 2ezres motorral, ...300Le-vel
2006 Sportec GTI RS300

Elvie
volt már?

DanielT
Amiben turbó van attól semmilyen teljesítmény nem hihetetlen. 80-as években 1.6 literes twinturbó F1 motorok voltak 700 lóerõsek.
LiPTON
még ez is jóval lightosabb, 650Hp, pedig még a hengerûrtartalmon is növeltek(3,8ccm)
részletek..

FOXX supreme
aztakurvamindenit

LiPTON
nekem is többször végig kellett olvasnom
hihetetlen 1 3,6 os motortól számomra

FOXX supreme
a 3180-as Porsche 800 felett?

FOXX supreme
Ütõs...

LiPTON
állítólag 800LE... felett

a Caymanra is készült vmi kis "javítás" a Sportech-nél

Cayman1
Cayman2

ez "csak" 380 lovas<#buck>

Elvie
hmm...az 1. orra de csúnya...:S

streeter
Azta qúú.....

Nem semmi, mikor a Spoon ITR-nél a gázt meg a féket egyszerre nyomkodja, hogy ne essen a fordulat 😊
Eddig én se 😊 Valszeg japán belpiacos volt.
MikX
Mik kiderülnek itt számomra...
4 ajtós ITR? Nem is hallottam róla...

desigo
S 2000est akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Késõbb fasza az oil temperature race is 😊 RX7-et kicsit lenyomja 😄
De még végig én se néztem. Állítólag a végén van a meglepi, a Legend R 😊
Magnumrolcsi
<#vomit><#vomit><#gun>

DanielT
Minden szót értek, ne aggódj 😊
Tehát nem érted, hogy mit magyaráznak közben 😊 ok.

Késõbb amúgy elég mélyen belemennek a nagy fordulatú szívó benzinmotor tudományába is. Elég sok érdekességet elmagyaráznak.
DanielT
Nézem, most ott tartok, hogy mindent elvert az NSX csak az F40-et nem, de azt is majdnem.. itt lett kicsit komolytalan a dolog, de nézem tovább 😊))
desigo
1 óra 13 perc<#wow1><#wow1>
streeter
Nem gyenge.
Ferrari F430GT