TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
:) köszi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Most nézem csak jó a logód!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

JGTC
Azért is jó!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Igaz BMW motor löki...

FOXX supreme
Az öregharcos....:D

JGTC
Ez a kemény !! <#felkialtas><#awink>

hehe

de jó lenne már valami bumm....

ja kleemann se rossz, de én brabus párti vagyok

DanielT
:D = Nagyon röhögök.
NEM GAGYI!

:D ?

DanielT
Fekete autó piros lámpakarikákkal - GAGYI!

:DDD
Szerintem meg nagyon jól néz ki a #3131, és a #3132 autó is!
Fekete autó piros lámpakarikákkal - FASZA!

CSOCSO
uber!! barinkabb kleemann
JGTC
<#wink>

nem tudom mi értelme van annak <#fejvakaras> szebb nem lesz tõle sztem

Imrusssss
Pfúúúúúúúúúú Basz..s!!! De izmos lett . Nagyon állat

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

MikX
Hát én azért javasolnám...
Meg nem is nagyon tudnál vele mit csinálni, csak feltörni sztem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát, nekem nem tetszik így, ennyi...
Maga az autó igen, jobban mint az újabb Prelude, de ezzel az Angel Eyes lámpákkal...
Kezd olyan lenni mint a Lexus optika, ami nagyon szép meg minden, de a legutolsó eggyesgolfon kicsit szánalmas...
Ezzel most nem fikázni akarok, de nem áll jól minden autón ez a lámpa...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hunbasser
ya,igen,de talán nem kell hozzá peugeot szervíz.

ReaL MaDRid x siempre

DanielT
Ööö, Peugeot szervíz felhívása eszetekbe jutott már?
hunbasser
hali mindenkinek,nem tom,h jó helyre írok e,de talán tudtok segíteni.nem tuningról van szó,csupán egy kis problémáról.van egy peugeot 206-unk.nos,semmi jelzés nélkül az aksi lemerült,de olyan szinten,h most kinyitni sem lehet.kulcsal sem,mert vmit blokkol a kocsi(a védelmi rendszere).tehát kikellene nyitni az ajtót,és kiszedni az akksit.a másik probléma meg az,h vmi kódok alapján mûködik a távirányítója,és ha akksit cserélünk benne,akkor elveszik minden beállítás.h lehetne megoldani,h a beállítások ne törlõdjenek,és gondolom úk akksi kéne,mert ez már 6 éves,nem árt bele az új.ami a kinyitással kapcsolatos,h nem feltörni,hanem kinyitni szeretnénk,és ez h lehetséges?várom válaszaitokat!!!

ReaL MaDRid x siempre

DanielT
Igényes futómûtuning, igényes ízléses spoilerezés (hátsó szárny kizárva), és még sorolhatnám, de nem teszem, mert jópár !profi! tuningcég csinál ilyeneket. Természetesen az univerzális tuningfelszereések alapból a röhely kategóriába tartoznak.
És mi nem az?
DanielT
Az a logikám, hogy nálam ezek a telepi vagy a tanyatuning fogások kategóriája :)
Nem értem a logikádat, de biztos van :)
DanielT
Szerintem meg kínszarás, kb annyira igénytelen mint a morcosított(ergo:szánalmasított)szemöldök.

Én embléma nélkül is tudom, hogy Honda :) szerintem jobb nélküle.
DanielT
Ritka ocsmány gép :) A gáz lámpákat leszámítva megjegyezném, hogy nemtom ti hogy vagytok vele, de ez az embléma eltávolítási tuningfogás szerintem nem jó, nekem hiányzik.
Mi nem áll jól?:DD Ne magadból indulj ki :D
MikX
Hú de nem áll jól ennek az Angel eyes...
Minek erõltetik mindenre?

JGTC
Respect!!!

desigo
de komoly:)
FOXX supreme
Jaj de szép...<#eljen><#worship>

jó a felni

hátttt....

FOXX supreme

FOXX supreme
Jó csak, kicsit olyan vékonykának tûnik alatta az a felni, a nagy kasznihoz képest.

ez mér nem?

hát akkor......:P

Hát nekem ez se tetszik jobban :D

fõleg a hátsó.......

Kemény izlésficam, az biztos. Fõleg a felni, meg a lökös.
DanielT
BÕÁÁÁ <#vomit>

Magnumrolcsi
Audi A8 4,2 Quattro, 246 kW (334 PS)

52.900,- €

Magnumrolcsi
<#smile>

Magnumrolcsi
sry!

tényleg LoL :)

JGTC
De ha belegondolsz nem is hangzik rosszúl. Német cégnek??