TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az Porshe is király!
Downhill!!
Egy 4.2-es compressoros motor hajtja ami 500lóerõt és 600Nm-ert ad le. 0-100 4,8s
Végsebessége 250 helyett 303

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
#3248 ez a civic elejõ crx volt TFTF-ben
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
3600 cm3 boxer természetesen, 650 Hp, 208 Mp/h a vége...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

"Ez aztán még amerikai se lehet 😄"
Pedig elég jól látszik a mérföldes kiosztás az órában.
VTI csak 1.6 és 1.8 DOHC VTEC-bõl van, és egy felszereltségi szintet jelent.
Amúgy igen, valszeg ki lehet hozni az 1.5 VTEC-bõl a 134 LE-t, de ahhoz elég komoly átalakítások kellenek, és nem csak egy chip.
benzinkutat is adhatnának mellé<#idiota>#idiota>
És ki az aki elhiszi?
"Amerikai verzió" na ezen behaltam....
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem van egy amerikai 1.5-ös Civic-em, csak DXi nem VTi, és 115 ló gyárilag. Na most úgy tudom ez a fekete chippelve van, szóval a akár még a 134 Le-ben is lehet hinni..báááár..
Ja és a legjobb, hogy 134LE-s 1.5-ös 😄D
Ez aztán még amerikai se lehet 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
intró
amúgy nekem iszonyat bejön :p
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

esetleg feltölthetné valahova. Ami igazán érdekel az pl. a Mischief sorozat..
itt egy trailer az egyik részbõl.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Komoly...
Már kerestem videót ilyesmirõl, de régebben láttam egy Spoon Civic-et, ami 13,500-öt forgott, és 350LE körül volt...
Ja, itt egy másik, itt kicsit jobb a hang, bár üresbe küldi meg csak...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kicsit szar a hangminõség.