TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nos én közelebbrõl is megismerkedtem egy vadiúj kék 2006-os STi verzióval és azt választanám a 2004-es helyett, amit soha nem gondoltam volna.

(itt is van az asztalomon az árlista) 😊
Zetorg
nem, láttam még sajnos.
viszont a 2006-os wrc képen is nagyon tetszik!

DanielT
Képen én is leszaroztam, de élõben azért megér egy megtekintést, ha még nem volt rá alkalmad.
Zetorg
a 2006-os tényleg szar, de az az elöttiek szépek.

Nekem nem jön be. Fõleg az eleje.
Zetorg
csúnya? <#wilting>
legszebb! 😊

Ok, azt tom nélkülözni, úgyis csúnya 😊
Zetorg
wrx-et addoda 😊

A teljes garázsom kivonult 😄

zico87
Ja mondjuk z szerintem szebb !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Elvie
talán a Pagani zondát is bele lehet magyarázni<#nemtudom>

zico87
Inkább Corvettes nem ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Elvie
nekem ez is bejön...bár picit lambós...

JGTC
A belseje nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt is felújjították amikor az uccsó ( asszem 2004) ráncfelvarrás volt?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Elvie
utolsó képhez:"Ezt,meg ezt,meg ezt kérem!Köszönöm!"<#vigyor3>

FOXX supreme
Szûz acura..nagyon szép!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Acura is jöhet 😊

FOXX supreme
Segítek...!

DanielT
Kit kell megölni érte?
DanielT
Szerinted én igen? 😄 Verném a seggem a földhöz 😊 Sportkocsiból jobbat keveset lehetne kívánni, japánból meg ez a legjobb.
Azért ha egy NSX-R kilátásban lenne, nem sokat húznám a szám a 80-as évek dizájnján 😄 Sõt, még egy simánál se.
Azért érdekes lesz, ha ebbe vágják bele a V10-es mocit 😄 1100kg alatt... felettébb harapós lenne az új "NSX". Márpedig a V10-es motorgyárnak a tervei már készen vannak, asszem jövõre kezdik az építését valahol.
DanielT
Vegyed a régit akkor. Én nem feltétlen ragaszkodom a 80-as évek dizájnjához.
FOXX supreme
Hát ha tényleg ez lesz az, akkor nem lessz annyira jó. Én a régit kérném vissza!

FOXX supreme
Ez se rossz...Hamman murci.

DanielT
Mindenhol ezt olvastam, a te verzióddal nem találkoztam sehol 😊
Csak a vak nem látja a tökéletes evolúcióját az NSX -nek. Az, hogy nem nevezik nevén, sõt kamuznak, titkolják, abban nincs semmi újdonság.
Csak azért kérdem, mert 2003 elején ez még valóban NSX utódnak indult, de azóta lefújták ezt a Honda Sport Concept projektet.
Egy 3.5 literes 350LE-es V6-os hajtotta volna a hátsó kereket és egy villanymotor az elsõket összesen 400 LE feletti teljesítmény és kevesebb mint 1100kg.
Igen? Hol olvastad ezt? Elég pici lenne ez, NSX utódnak, meg DB9 jellegû autónak.
DanielT
Bulashit. Ez az NSX utódja koncepció formában.
FOXX supreme
Ja jólvan!!!!!!!!!! sorry...!!! csak arról is láttam már képet, és hasonlított, azthittem hogy ez lesz az új. de akkor semmi problem, thx.

Ez nem az NSX utódja, ha arra gondolsz. Ez egy új koncepció, HSC néven.
Az NSX utódja egy GT autó lesz, mint a DB9-es, V10-es motorral, 2008 után valszeg.
FOXX supreme
Hát...erre mit mondjak? jó, jó, de...a régi jobb! ez már olyan túl modern, vagy nemtudom.

DannyL
Szevasztok! Nem találtam ennél alkalmasabb topic-ot kérdésem feltételéhez. Érdekelne mit gondoltok az AWS felnikrõl. Mennyire készülnek jó anyagból és hol állnak minõségben mondjuk az AEZ-hez vagy a MOMO-hoz képest? Bárkinek a tapasztalata érdekelne. Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
Meg én is...😄

JGTC
én is már kiraktam háttérnek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
ez a porsche UBER!!!! gyonyoru!
fifi
oké így tiszta
a VTEC-et vágom; a mágikus VTi-t nem tudtam hová tenni...
köszi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
"VTI csak 1.6 és 1.8 DOHC VTEC-bõl van, és egy felszereltségi szintet jelent."

A VTEC meg ugye a változó szelepvezérlést jelenti

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
"Egész mást jelent a két fogalom"
elmagyarázod?
régóta érdekel a dolog...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
Aham...
Csak én úgy tudtam, meg ugye annak nincs hátsó szárna alapból ugye, és a Sir verziósnak nincs ugye, a Type-R nek van, de ha abban a videban az volt, akkor biztos úgy van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Van R33, meg R34 is, bár GT-R nincs...
Hála istennek, mert ezek kicsit hogyismondjam... nemjók 😄

JGTC
<#szeret>

JGTC
ezek a japán belpiacos cuccok nagyon jók, mindíg elcsodálkozom ha motor ha autó

pl:

Type-R biztosan van belõle, mert benne volt abban a videóban is 😊
Pont SiR nincs szerintem, mivel ez japán belpiacos autó, és az SiR jelölést az amerikaiakra aggatják.
MikX
De ha jól tudom, akkor csak Sir van belõle, Type-R nincs...

gordon 24
Nem. De valahogy jobb ha többen vagyunk.Te is szereted ha sokan csinálnak tuning autókat nem?

Downhill!!

DanielT
Kinek jobb? 😄 Neked?
gordon 24
Helyes ez egy jó hozzáállás!!! Nézd is,minél többen nézik annál jobb.

Downhill!!

JGTC
Versenyautók, a versenyt én is szoktam nézni
Porsche