TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(itt is van az asztalomon az árlista) 😊
viszont a 2006-os wrc képen is nagyon tetszik!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Csak a vak nem látja a tökéletes evolúcióját az NSX -nek. Az, hogy nem nevezik nevén, sõt kamuznak, titkolják, abban nincs semmi újdonság.
Egy 3.5 literes 350LE-es V6-os hajtotta volna a hátsó kereket és egy villanymotor az elsõket összesen 400 LE feletti teljesítmény és kevesebb mint 1100kg.
Az NSX utódja egy GT autó lesz, mint a DB9-es, V10-es motorral, 2008 után valszeg.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
a VTEC-et vágom; a mágikus VTi-t nem tudtam hová tenni...
köszi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A VTEC meg ugye a változó szelepvezérlést jelenti
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
elmagyarázod?
régóta érdekel a dolog...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Csak én úgy tudtam, meg ugye annak nincs hátsó szárna alapból ugye, és a Sir verziósnak nincs ugye, a Type-R nek van, de ha abban a videban az volt, akkor biztos úgy van...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hála istennek, mert ezek kicsit hogyismondjam... nemjók 😄

pl:

Pont SiR nincs szerintem, mivel ez japán belpiacos autó, és az SiR jelölést az amerikaiakra aggatják.
Downhill!!