TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
A hátulja nagyon ütõs. Ölni tudna a hátsólámpáival úgy néz 😄 A mögötte haladóknak vigyázni kell.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DannyL
Szép bizony!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
Ez nagyon tetszik.....új 159-es, már 5 990 000 Ft-tól

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
hát nekem a FOOSE felnik is bejönnek..Chip Foose tervezi õket, nagyon tud a pali!

DannyL
A nagy felni vadászatom közben azért ráleltem egy két valamire való oldalra, ezen pl. érdemes körülnézni. Enkei... hmmm. 😊

DannyL
Egy 645Ci-hez volt szerencsém kb fél éve a BMW Magyarország tesztautója volt, 333Le-s paripa volt, szép élmény volt. Akkor azt mondtam hogy ebbe már semmi több nem kell, de azért Schnitzer-ék még melegítettek rajta. 😊

DannyL
Bocs elfelejtettem hogy 6000000x3000000 a képnagyság, sorry!!!

DannyL
1 autó

FOXX supreme
😊

DannyL
Jóvan, nem szégyen ha nem értetek hozzá. 😊

Sland
nah kint voltam én is. az volt a kár hogy csak a D600asomat vittem és nem vittem fényképezõt. nak majd letöltöm a #3353ast. Kössz szépen a kép csomagot
nagyon szép kocsik voltak kint. E30 as BMW bõl nagyon szépek voltak, de ladából és trabiból is volt szép.

Trabi with Samsung D600 by Sland 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

streeter
Jaja ezek azok a képek. Elég nagy show volt csak sajnos kicsi volt hozzá a hely.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme
thx...

MikX
Muszály szétbaxni a topicot?
Akármikor idelépek, állandóan csatlakozni akar az FTp re...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Áhh, kár hogy nem tudtam elmenni, öcsémnek amit adtál képek, ezek nem?
Skyline, bazz...
Bár az R33 az nem GT-R, meg az R34 sem, ha jól látom...
De akkor is jó lett volna elmenni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Aki ma nem tudott elmenni a szegedi Carstylin és TopTuning kiállításra az INNEN töltse le a képeket. 300kép - 225mb. (Flashget-el nem tölti)(Ne ilydjetek meg jó a link csak amit be dob extrás oldalt ott olvassátok el a szöveget és kattintsatok az 'ide' szóra)

FOXX supreme
😊

JGTC
😄DDD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Noninnyó
ftp-rõl nem lehet linkelni képet? csak mert nem akar menni :-(

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

honda powa!

Ez csak egy felszereltségi szintet jelöl.
Bár egyesek szerint Valve Timing Intelligence.
De errõl sehol sincs infó, ahogy az ESi, LSi ...-rõl sem 😊
desigo
Minek a rövidítése a VTI?Azt nem tudod?
FOXX supreme

JGTC
ok ok

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Stralis 91
ok.de nem 100 as, hogy ki tudok menni. lehet családi banzáj lesz. de képeket mindenféleképpen szerzek. ha más nem is majd haverok mennek. tõlük elkérem a képeket és felteszem õket ide! jó lesz így?

MikX
Bizony, bizony!
Én is úgy voltam vele, hogy háát elmegy, de nem az igazi, de láttam egyet, és kissé jobbnak néz ki mint képen!
Sõt! Mostmár tetszik is!!

FOXX supreme
Ezt nagyon rég láttam már, pedig régebben õ volt a kedvencem..😊

FOXX supreme
hát...

FOXX supreme
😊

Elvie
Ez tényleg egész jó lett.de az orra akkor se tetszik😄

FOXX supreme
jaja, és itt van róla még egy!

streeter
Hát akkor nem csak szép, de bivaly erõs is.

FOXX supreme
3600-os boxer, 650 LE, 208 Mp/h a vége, a nyomatékot nem tudom. Isteni szép.

streeter
Hát ezt. Nekem legjobban a színe jön be. Ez a narancsos piros vagy nemtom milyen szín plusz a fekete felnik..... Nagyon jól összehozták.
Amúgy mittud a motorja?

CSOCSO
ezt naon eltalaltak...
FOXX supreme
na, találtam még a porsche-rõl képet

FOXX supreme
száradna...😄

JGTC
Tudom tudom GT4-ben meg is vettem 😊

Accord EuroR, tudod, ami csak jobbosban létezik, hogy száradna le a kezük 😊
JGTC
Ez a kék Accord nagyon zsír!!

FOXX supreme
Nagyon szép a #3316 és ez is nagyon komoly #3321
<#worship><#eljen><#worship><#eljen>

JGTC
messze van az nekem sajna, azért képeket csinálj

Stralis 91
de hülye vok istenem
március 25-26<#wow1><#violent><#falbav><#falbav>

Stralis 91
hi srácok!
ápr.25-26 szeged!!
A Hangárban lesz kiállítás!
Ott lesz az összes halálosabb iramban c. film-ben szereplõ autó+a tolvajtempósok is!!
Gyertek!!

desigo
de komoly <#eljen><#eljen><#eljen>
<#dumcsi>

Zetorg
jah, nekem ilyen eszembe se jutna, hogy bmw mellé legyen egy wrx-em is hétvégi autónak 😊 😞

DanielT
Le nem, de rohadtul el tudnám képzelni mellette a garázsban 😄 (erre azért még várnom kell)
Zetorg
hm, lecseréled a BMW-t? 😄