TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben
errõl lekéstem!😄

FOXX supreme
hát igen katonai tervezés....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

M@TriX
ha már használtautó.hu, jelenleg az odlalról én ezt választanám, igényes gép 😉
parkolóhely meg nem probléma ügye...

17milla

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b+ a JUN Civic <#gonosz1>

Mekkora már amikor 5k-nál vált a VTEC 😄DD
streeter
Engem el ne vigyenek inkább én vezetném azt a kocsit 😄 Úgy nem élmény ha csak ülsz valaki mellett az meg tapossa. Én akarom taposni!!! 😄😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Crazygirl
uff engem is vigyenek egy kööööört a kocsival ?? ! 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

FOXX supreme

FOXX supreme
"eredeti"😄DDDDDDDDD

mi mi lenne?😄

fifi
miért?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
Szép ez a "Ferrari" <#nevetes1><#nevetes1>
DanielT
Nálam pedig még nem jött be a kép, csak a szövegedet olvastam és és a kommentszámot néztem amibõl tudtam, hogy Subaru lesz 😊)
desigo
ték😊

desigo
pöpec oldal <#eljen>
streeter
Na EZ az. Ezeket is érdemes megnézni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Köszönjük!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>
Ennyi király képet. Eddig 6 albumot néztem meg de.....ezek nagyon minõségi képek. Asszem jópárat lefogok húzni innen 😄
Legutoljára egy Corvettrõl láttam ennyi jó képet.

Nem, mert az belenyomódik, beleragad a puha gumiba 😊
streeter
Akkor elég könnyû lehet a kocsi. Seriouswheels-en 3042 lbs írnak súlyra, de az hány kg? 1400-1500kb?? Ennyi súly mellett a 605ló szépen viszi a kocsit 😄

FOXX supreme
teljesen carbon az egész...kerámia fékekkel

M@TriX
hátt ezzel szerintem még azt is megérzed ha búzaszemeken mész át...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Ez a carbon textura arra akar utalni hogy a kocsi váza carbonból van/lesz?

FOXX supreme
nemtudom mert ilyet még nem láttam, de a technika nagyon ott van...

DannyL
Ez nem felfüggesztés hanem oldalfüggesztés. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
Carrera GT....

FOXX supreme
Camaro, 11 literes alu V8-as, 800 LE, nm nincs leírva, de sztem elég..😊

+ nitro😊

FOXX supreme
2007-es porsche carrera Gt.... a felfüggesztést nézzétek!!!!

Szerintem is jól néz ki. Végre van egy kis fantázia a Mercikben(najó, az SL, SLR is fasza).

FOXX supreme
bömös

DanielT
Öreg, de azért még vonszolja magát 😄

A vröld fászteszt kár természetesen bullshit.
bertino
hát nekem ez az autó megjelenésbe végképp leírta magát... vmeik nap láttam egyet itt a környéken, számomra borzadály...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme
amúgy jól néz ki, van egy ív az oldalába, ami formát ad neki, csak az oldalsó ablakok a kicsik....amúgy itt is szokott szaladgálni egy sima kivitel, sztem egész formás.

FOXX supreme
360-an a vége, és 1300 nm...<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

DanielT
Szépnek éppen nem nevezném(legalábbis nekem nem tetszik az alap utcai, ezzel a spoilerkittel már jobb), de a technikája lenyûgözõ.
hali
cíp

www.napisajto.hu

DanielT
Autó

Az átépített Mercedes CLS csúcssebessége 362,4 km/h, és ezzel hivatalosan a legnagyobb sebességre képes megvásárolható szedán ezen a bolygón.

Galéria - kattintson a képre
A Rocketbe az S600-as turbófeltöltõs V12-es motorjának átalakított, 6,2 literes hengerûrtartalmú, 730 lóerõs változatát szerelik. Ezzel a motorral, amely megfelel az Euro4 károsanyag-kibocsátási szabványnak is, a CLS 4 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, 10,5 másodperccel az indulás után már 200 km/h-val száguldhat az autó, és a 300-as tempó elérése is csupán 29,5 másodpercet vesz igénybe. Mindezt ráadásul úgy, hogy a sofõrnek csak a gázpedált kell tövig taposnia, a váltásokat a motor 1320 Nm-es nyomatékát is könnyedén viselõ ötsebességes automata végzi. A szériaváltozattal nem reprodukálható a Brabus által az olasz Nardo versenypályán felállított rekord, mivel az eladásra szánt autók végsebességét biztonsági okokból 350 km/h-ra korlátozták, de a leendõ vásárlók valószínûleg így sem panaszkodnak majd, hogy lassú a Rocket.

Galéria - kattintson a képre
Ekkora sebességnél persze már nem elegendõ a gyári fékrendszer és futómû, így a Brabus tervezõi új alkatrészeket készítettek a villámgyors Mercedes számára. Az elsõ féktárcsák 375 mm átmérõjûek, kerámiából készülnek, és 12 dugattyús féknyergekkel mûködnek együtt. Hátra belsõ hûtésû, 355 mm átmérõjû acél féktárcsák jutottak, hatdugattyús féknyergekkel. A kerekek szintén nem mindennapiak: a 19 hüvelykes, egyrészes könnyûfém felnikre elõre 255/35-ös, hátulra pedig 285/30-as Yokohama Advan gumik kerültek, amelyek még a sikeres rekordkísérletkor fellépõ hatalmas terhelést is zokszó nélkül kibírták.

A Brabus Rocket a legek autója, szinte minden megtalálható benne, amit egy villámgyors túrakocsitól manapság elvárhatunk, de mindennek ára van. A német tuningcég 348 ezer eurót, azaz átszámítva több mint 97 millió forintot kér a típusért, ami még akkor is túl soknak tûnik, ha ebben az autóban a német autópályán is csak egy Koenigsegg vagy egy Bugatti Veyron lehet az ellenfelünk

nem cicáztak az ültetéssel
DannyL
Bazz, ez aztán már mûszer! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
na itt az ész, alkohol, biodiesel aszt kész!!😊

nem kell ide elektromosság..😄

streeter
Az alkoholtól még jobban is megy a kocsi mert jobb az égése nem?

franc0
fú neismondd :c
sajgok :C

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

DanielT
És már meg is oldottuk az energetikai válságot, látod 😊)
bertino
dieselnek pedig étolaj powa 😊

DanielT
A robbanómotor szerintem marad, az üzemanyag lesz más. Alkohol pl korlátlan mennyiségben elõállítható.
bertino
majd fognak tetszeni, ha elfogy a benzin...

FOXX supreme
Én a hagyományos benzin motort jobban kedvelem...nem tetszenek ezek a elektromos, meg hibrid cuccok