TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
8sec alatt százon? Utánakötöttek egy lakókocsit amikor mérték? <#wilting>
streeter
Tokyo Motor Show-n bemutatott Lancer Evo MIEV
200KW(272LE) + egy 50Kw-os(68LE) villanymotor is társul a dologhoz.
8s alatt van 100-on, 1590kg

És a kerekekrõl tölti vissza az akksikat.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme
ja

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Corvette V8 motor kompresszorral.
6L, 645LE, 775Nm.
streeter
Úúúúúúúú de brutálisan néz ki. Mit lehet tudni a teljesítményérõl???

FOXX supreme
Benzinzabáló vasszörny😊

FOXX supreme
hagyjuk már ezt a hülyeséget, semmi értelme, kitárgyaltuk.

streeter
Én BMW-n már láttam de E36-oson nem a legújabbakaon. Nemtudom a lökhárítóra miért nem raknak. Azt is felveri a kõ.....

CSOCSO
nah.. ez mindenhova tett bort😄😄

CSOCSO
porsche merci bmw.. stb.. ilyeneknel meg az eletben nem lattam ilyet
modellmaker
elsõ <#eljen> mondjuk a többi is jó 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

streeter
Nem mintha én ott olyan sokat lennék csak rákerestem már google-n erre a cuccra és ott ment az okosság. Télen le kell venned mert befagy alá a hó és ennek is meg a motorháztetõnek is annyi. Szal télen amikor mégjobban kellene védenie a sótól meg a homoktól akkor nem rakhatod fel, mert szétbaszol mindent.
De tényleg hagyjuk már rá 😄

Egy kis Cult

MikX
Támogatom...
Ez is belép a No Fear kategóriába 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

FOXX supreme
jaj hagyjuk már ezt a takarós hülyeséget...

modellmaker
"...szal nem tudom miért 12-15ezer forintba kerülnek." szvsz mert még újak. Majd le megy ennek is az ára.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ja hát hogyne, majd mikor Kamaz felbassza neked a magyar finomsóder 2 centi átmérõjû díszpéldányát, akkor magyarázd el a kavicsnak, hogy most "itt a szélterelõ látod, és te itt elkanyarodsz, és repülsz másfele jól". 😄D

Ez a mûbõr, fõleg ahogy erre applikálva van, szimplán majomság. Carstyling meg pont az ilyen majmokkal van tele.
streeter
Én csak azt nem értem, hogym iért csak a motorháztetõ legelején van? Carstylingon is ment errõl a vita és olyat is olvastam, hogy ezt szélcsatornába letesztelték minden kocsihoz. Meg van rajta az a két kiálló izé

Az meg azért van, mert ha mész vele akkor ott valami légörvény keletkezik és a sofõr meg az utas elõtti ablakrésznél nem csapódik be a kõ meg nem tapad oda a bogár.... Amúgy ezek mûbõrbõl vannak szal nem tudom miért 12-15ezer forintba kerülnek. Néztem Amerikába 30-tól 50-60 dollárig lehet kapni ilyet.

Nissan.
Hát nemtom, európában kb egyetlen autónál sem számít vásárolható extrának a bogár meg kõvédõ bõrtakaró undormány.
De nyugodtan mutass egy márkát, aminél igen, aztán máris elhiszem.
(gyorsan átnéztem a toyota, honda, vw, de még a porsche kínálatát is, még csak szó sem esik errõl)

Naja, de amerikában csinálnak nagyobb faszságokat is, szal elhisszük 😊
CSOCSO
1) az uj ford mustang az pont ilyen.. mint egy munkas auto.. olyan szarfos anyagokbol van osszerakva belulrol hogy egy letrat is betehetsz az autoba,alig fogja osszekaristolni a dolgokat...

amugy aszem a honda talalt ki valami uj fenyezest ami gyogyitja magat...golyoutotte nyomokat nem fog eltuntetni de kiskavicsos felverodes ellen ved! a lenyeg hogy a viztol "meggyogyul" a cucc.. azaz ha esik az eso akkor eltunik az a resz ahonnan lejott a fenyezes
CSOCSO
"akik a drága utcai sportkocsijukkal kimennek versenyezni a pályára, ahol elég komoly kõfelverõdéssel kell számolni."

ez mekkora fasszsag mar??? minden uj autohoz lehet ilyen szart venni.. arrol nem is tudok hogy ezt kulon lehetne venni TUNING mocihaztetore.. szal fogalmad sincs mirol beszelsz.

nekunk is volt a sima suprankon alapbol adtak hozza nem a tuningmuhelyben vettuk..
CSOCSO
bogárvédõ plusz a kavicsok ellen is véd.
CSOCSO
rohattyjanak mek
FOXX supreme
2007-es Porsche 911 turbo

3,6-os 6 hengeres boxer, ikerturbóval, 480 Le, 460 nm...

FOXX supreme
a 2. az durva

streeter

Ez nem tuning de szép😊

DanielT
"Majd 10 év mulva leszedi a kötényt, és veri mellét rá, hogy milyen szépen megvédte mind a 12db felverõdött kavics ellen? Aztán visszateszi a kötényt, és mint a jóllakott óvodás fülig érõ vigyorral autózik tovább "igen, megcsináltam" ?😄"

Igen 😄 Ugyanúgy, ahogy sokan fóliát vesznek vagy ami még rosszabb rajtahagyják a mobiljukon a gyárit, nem veszik le az elektronikai cikkekrõl, üléshuzat a kocsiba, bútorokra és egyebek. Én is hatalmas maraságnak tartom ezt a hozzáállást, mert gyakorlatilag õrizgeti az ember a cuccot, de minek? Hogy soha ne élvezze teljes pompájában?

Azért nem csinálják egybõl olyanra, mert ocsmány.

Van egy sokkal esztétikusabb megoldása is, átlátszó nagy elenálló képességû fólia, ami a bogarak ellen és az apróbb kavicsok ellen is kiváló.

Akár tetszik akár nem, a bõrkötényt azoknak találták ki, akik a drága utcai sportkocsijukkal kimennek versenyezni a pályára, ahol elég komoly kõfelverõdéssel kell számolni.

Ha mezei autóra, utcai használatra találták volna ki, akkor miért nem csinálják egybõl olyanra az elejét az autóknak? Legjobb ha a szélvédõig fényezetlen mûanyag az autó, nem? Mert akkor úgyse bántja a kavics. 😄
Sõt, rögtön jöjjön búrában az autó, mert az is véd valami ellen 😊
Meg a ponyvát se vegyük le róla, mert az meg véd az esõ ellen. És így tovább.

Ja, és a te logikádban hogy kap helyet az, hogy az autó kijön fényezett elülsõvel -> a tulaj mindig védeni akarja kavics ellen, hogy szép maradjon -> de a köténytõl ugye sosem látni soha a védett felületet-> tehát akkor minek is védi?
Majd 10 év mulva leszedi a kötényt, és veri mellét rá, hogy milyen szépen megvédte mind a 12db felverõdött kavics ellen? Aztán visszateszi a kötényt, és mint a jóllakott óvodás fülig érõ vigyorral autózik tovább "igen, megcsináltam" ?😄
DanielT
"Alapvetõen arra találták ki, hogy amikor a félig utcai, félig pályaautóját kiviszi a ringre a gazdaggyerek"

Na, ezt a verziót sem hallottam még. De azért elképzelem a feltalálót ahogy kigondolja: "Hmm.. kéne valami cucc amit a gazdaggyerek fel tud tenni a félig utcai, félig pályaautójára amikor kimegy a ringre, biztosan óriási kereslet lenne rá! Lehetne a tv-ben reklámozni, hogy: Megy a ringre? Vegyen motorháztetõ védõt a félig utcai, félig pályaautójára!"

Vaaagy a másik feltaláló: "Hm.. a tököm tele van vele, hogy a kocsim úgy néz ki egy év normál országúti használat után, mintha golyószóróval lõttek volna az elejére. Kellene ez ellen valami, biztosan több millió sorstársam van akik szintén megvennék."

Melyikre szavazol?
streeter
De gondolom akik manapság járkálnak ilyenekkel az utcán azok életükbe nem voltak versenypályán max közelrõl látták. Annak van értelme max amiket Transportereken vagy Sprintereken látok, hogy az egész motorháztetõn van ilyen bõr.

Alapvetõen arra találták ki, hogy amikor a félig utcai, félig pályaautóját kiviszi a ringre a gazdaggyerek, akkor ne bassza le a millás fényezést két kör alatt az elõtte menõ autó kõfelverõdése.
Persze van akiben lakozik ekkora izlésficam, hogy utcára is fenthagyja, csakmert véd 😊
M@TriX
igen-igen, ez kõfelverõdésre és bogár ellen van, de nekem sem tetszik, szép kocsikat ilyenekkel elbarmolnak, dehát az õ dolguk, van akinek ez tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
nekem tetszik!

Csak kár hogy csúnya maga az autó...
desigo
2.6 lol
FOXX supreme
Camaro ZL1, V8-as, 9300 cm3, 800 Le, 930 Nm, 0-100-ra 2.6 alatt...és 340-es gumik hátul😊

FOXX supreme
hát igen, ma már nincsenek ilyenek, mert biztonság így meg úgy...meg a szabályzatok...

DanielT
Igy van, turbóval a határ a csillagos ég! Annak idején Forma 1-ben az 1.5 literes motorokat simán felhúzták 1200-1300 lóerõre idõmérõ futamokra.
FOXX supreme
Egyik magazinban olvastam, hogy a lancia delta rally változatát 600 lovas, 1.6-os benzines motor hajtotta. (persze turbós)

FOXX supreme
jó a színe😊

FOXX supreme
Új hamman tuning:

FOXX supreme
ott van, az ebay-en rengeteg jó kocsit lehet venni.

desigo
Nagyon szép!
ebay: Acura NSX Turbo 😊
Nem egy kispályás darab, de az ára sem...
MikX
Hátda akkor borítsa be az egész autót ennyi erõvel... 😛
Nagyon ocsmány, ez kb annyira szép, mindt a tankmatrica, vagy a No Fear 😄
Esetleg azt is csinálják, hogy az egész fényezést egy fóliával vonják be, bár ez nem elsõsorban a kõfelverõdsés ellen van, de legalább nem látszik 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

máshol is, de a leggyakrabban a motorháztetõ alsó részét kínozzák kavicsok, a bogarakról nem is beszélve..

Az én szélvédõmön is egyre nagyobb a repedés. Egészen kicsikérõl indult, de lassan már szó szerint kettéreped az egész<#falbav>

bertino
kõfelverõdés ?
hát ha télleg így van, tök felesleges, mert a kõ máshol is elkapja a kocsi elejét...
egy ismerõsöm a szélvédõjét cserélte egy felverõdött kõ miatt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az egy "kõfelverõdés-gátló" bõr cucc..sztem szarul néz ki bár sokan verik rá magukat.

Na, hát ez az!