TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
igazi "zabalom az utat" arca van
ICEMAN15
Sziasztok!

Nemtudja valaki honnan lehet letölteni az a progit amivel tuningolni lehet autókat?
elõre köszi!!!!!!!

Én mindig, és mindenek fölött gyõzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme

FOXX supreme
de...most felfigyeljenek rá.... ok, én annyi pénzbõl, olyan autót csináltam volna hogy egy helybe áll, és mégis felfigyelnek rá...:) nem kell ahoz, a szerpentinen 150-el lefele nyikorgatni a gumit....figy, jó a lada, az amatõr rally-ra, összetörni meg, a sárba bevinni, mert nem kár érte...de...

bertino
el is mondta, hogy épp az volt a lényeg hogy ne mûanyag autót építsenek meg jól, hanem egy kevésbé feltûnõt (pl. Ladát)... amire aztán jobban felfigyelnek... és egy ilyen fasza megépített verda meg is érdemli a figyelmet <#eljen>
bár a kerekei méreteit én sokallom :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FOXX supreme

FOXX supreme
hát elhiszem hogy jó meg minden, de ha már annyi rengeteg pénzt beleölt mint ebbe, akkor én már valami komolyabb gépet néznék, nem maradnák a ladánál...

bertino
jah, igen, láttam mikor ment a TVben is :)

bertino
tölteném ha kapcsolódna :\

Zetorg
hallgasd meg ezt
mondjuk valószínû, hogy már láttad :)

Zetorg
hangjábol itélve nem lehet benne sok minden...

bertino
:ASD:ASD:AD::AD:ASD:A:

FOXX supreme
de nem szeretem a ladát.....szánalmas

desigo
a legkeményebb amikor a körforgalomban csapat és megállnak az autók:)
bertino
mondjuk ha már Lada :)

mályinkai csapatás - Demuth Zoli

ért hozzá <#eljen>

szerk.: ha valaki tudja mi van a vasban, írja meg lécci

bertino
<#szomoru1>

desigo
lada:) katt

FOXX supreme
:)

bertino
wow oO
lámpa lehetne nagyobb

nem romlik el -.-
FOXX supreme
eddig még nem is figyeltem...:D:DD:D: tényleg hogy???:D

mindegy, persze vannak hibák, de ha megcsinálnák élõbe rendesen, sztem ütne:)

streeter
Csak egy kérdés: Hogy nyílik a motorháztetõ???

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
ja, azt leszámítva, hogy a kiszélesítések nem jöttek össze szépre...
Nagyon mosottak, és elüt a szín egy picit
De összességében elég szép...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DannyL
tetszik <#eljen>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
elég szép elképzelés sztem....

DannyL
Szerintem fekete lyuk generátor vagy egy bifokális spirál injektum.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

FOXX supreme
:D

JGTC
Amire Te gondolsz az a FLuxus Kondenzátor.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

streeter
Inkább a kompresszor. Vagy a centrifugális-kompresszor a turbó? :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
komoly kerdesek egyike
modellmaker
ott kap levegõt a turbó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JGTC
a vontatószemet oda lehet betekerni <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Húha nem emlékszem pontosan talán Daewoo vagy Hyundai.
desigo
Milyen kocsi volt?
I.C.ram
ja tegnap este láttam egy autót az volt a rendszáma, hogy LOL-001 :D Rögtön DanielT-re gondoltam, de nem BMW volt :D
desigo
szép nagyon de mi az a lyuk az elején?
FOXX supreme
<#eljen>

streeter
Igazi hétvégi versenyautót építettek a puhánynak amúgy sem nevezhetõ sportkocsiból a Nissan európai mûszaki központjának (NTCE) munkatársai. A 350Z GT-S elnevezésû gép fejlesztése afféle fusimunkának indult: a tervezést egy kis csapat kezdte el szórakozásból, munkaidõ után, azzal a céllal, hogy egy olyan utcai használatra is alkalmas autót építsenek, amellyel a gazdája hétvégenként a klubversenyeken is eredményes lehet.

Kézenfekvõ volt, hogy a 350Z típust válasszák a sportgép alapjául, hiszen korábban ugyanez a csapat dolgozott a Nissan kupé európai változatának kialakításán is. Az átalakításokhoz nagyrészt a Nissan gyári tuningcégétõl, a NISMO-tól szerezték be az alkatrészeket, viszont a motor átalakítását saját maguk tervezték meg. A 3,5 literes V6-os egy svájci, Novidem márkájú mechanikus centrifugál-kompresszort kapott, így a teljesítménye 300-ról 382 lóerõre, a legnagyobb forgatónyomatéka pedig 353-ról 425 Nm-re növekedett. Így az autó egy másodperccel hamarabb, 4,8 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, mint a gyári 350Z.

Ráadásul a kipufogórendszer átalakításának és a kompresszor megfelelõen hangolt megkerülõ szelepének köszönhetõen a GT-S állítólag még szebben is szól, mint az alapmodell. A futómû hangolása és az aerodinamikai beállítások már a Nissan anyagi támogatásával készültek. Az elõbbit a Bilstein, az utóbbit pedig a Porsche-tuningjáról közismert Strosek szakembereinek segítségével végezték el.

Úgy néz ki, a GT-S projekt idõközben többé-kevésbé hivatalossá vált. A változtatásokat csomagokba szervezték, így elméletileg külön-külön is forgalmazható lenne a motortuning-csomag, a futómû átalakításai, vagy a karosszéria módosított elemei, és bár a döntés még nem született meg, állítólag a Nissan európai részlege komolyan fontolgatja, hogy akár a tuningcsomagok formájában, akár kész autóként felvegye modellprogramjába a 350Z GT-S változatát.

FOXX supreme
rendszám : vas...:D

FOXX supreme
szép nagyon....mûkincs!:)

CSOCSO

ilyet lattam ma nagyjabol ilyen allapotban.
gyonyoru volt!
belul ugyan az a turkiz kekszinu borulesek meg fenyezes mint ami kivul volt.
minden megvolt benne semmi sem volt eltorve.. szal fasza volt
I.C.ram
még mondtam is magamban, hogy hogy lehet egy autónak ilyen ocsmány galytörõje :D
I.C.ram
Ezt a Hummert láttam élõben az Andrássy útnál, és egy szûk utcában parkolt. Szóval megoldotta :D
MikX
Akit érdekel, néha nézzen ve ide és mondja el a véleményét az autókról amik készülnek, mert kevesen vagyunk jelenleg, és ide hozzáértõk járnak :D
Persze, ha vkit érdekel a téma.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

FOXX supreme
de jó dolguk van egyeseknek...

Ehhez még annyit, hogy a JUN szériában árulja 2500$-ért a B16A mocit, 220LE-vel :)
Ja, és mindezt turbó nélkül.
JGTC

Crazygirl
akkor megyunk egyutt aztan mindegyikonknek meglesz az orome a kocsival szemben :P

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

desigo
NSX-300-as rendszámú piros Honda de Ferrari néven...