TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
hazudhatok hogy mi van benne.. de szamlat nem postazom nektek mert abbol levagjak hogy mivan. max normalis levelben elkuldom...
mik kellenenek amugy?
Amúgy ha jóltom ajándékként kell feladni, és akkor nincs vám rá. Vagy mi.
Tudnál keresni te is az ügyön, van egy ügyfélkör is, akik kerenek megbízható postázó embert kint 😊
de amugy tudok kuldeni de van egy meret es suly ami folott nemtok kuldeni vagy ha igen azt nem szeretned kifizetni...
amugy egy ilyen muffler nagysagu dobozt olyan 50-100 dodoert lehetne hazakuldeni.. attol fugg mekkora es milyen sulyu...

Lehet majd beszélgetnünk kéne ilyesmirõl. Még shippinggel együtt is olcsóbbra jönnek ki a cuccok onnan, mint amennyibe itt kerülnek.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
amugy talaltam egy fasza kis ceget akiknel van ilyen tapasz ami 2ezer fahrenheitig tuti hoallo... nah olyan kell nekem!! meg van valami spray is... lehet inkabb azt veszek...
meg van naluk HKS szenszalas muffler.. muhahaha olyanom lesz!!! csak megkerdem oketmelyik szol jobban a hi vagy a ti.. mert fogalmam sincs mi a kulonbseg a ketto kozott.
de ezzel is varnom kell addig mig nem lesz meg a masik hatso bumper mert ha az nagyobb akkor vinnem kell ellitatni a kipufogot.. ah ahhoz meg nincs kedvem..
sose nyomd fullba a kretént
Komolyan mondom a legigénytelenebb custom JDM verdákat õk csinálják.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
violence can be used for good - JUSTICE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az EVO-ra pl. direkt így tervezték.
legeloszor uvegsotetites lesz de utanna jonnek sorban aok amiket irtam. ja es azon gondolkozom hogy feketere festessem-e a mocihaztetot vagy abbol is szenszalasat vegyek.
gondolom az a mocihazteto amin lyuk van az felesleges kiadas lenne mivel max az eso tud a motorterbe folyni de ezenkivul nem hasznalna semmit.
gondolom jobb kormányosra gondoltál...
én már próbáltam vezetni egyszer, de katasztrófa, nem mernék közútra menni, bár biztos meg lehet szokni azt is
Nem lehet valami egyszerû elõzni vele...
kölönösen, hogy bal kormányos
de nekem külön bejön a színe is, ha egyszer autófestésre adom a fejem, akkor ilyesmire szeretném, csak hát ugye nem olcsó multaság 😞
violence can be used for good - JUSTICE
csinálsz róla képet elõtte meg utána is (esetleg a festés stádiumairól is) 😊
meg aztán az ilyen célú újrafestések eredménye nyilván jobb mint ami elõtte volt, különben mi értelme lenne...
mibe fáj most egy normális újrafestés?