TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet hogy DanielT is szivesen elmagyarázza neked, ha tanult bármit is a múltkoriakból 😄
nem 3000szer rakja le a 600 as nyomatekot hanem 3000et kell forognia a 600 as nyomatekert.. a masiknak meg 8000 et.. nah akkor melyik ajobb?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
én meg aston martin párti vagyok szóval a szintet nem adom lejjebb😄 vagy az vagy nem kell<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>-hozzáteszem azt is lehet tuningolni😊bár vétek😄
a kedvencem a v8 vantage... aki látta top gear-ben az hallotta is , és aki hallotta az sztem elégedett lehet a hangjával...
nálam csak a gallardo és ez a 2 versenyzõ hang terén... de habozás nélkül az astont választanám
violence can be used for good - JUSTICE
Ha valakinek lene ijen infója az szolhatna nekem egy pár infót.megköszöném
A pillanatnyi gyorsító teljesítmény P=m*n.
Dízel - nagy nyomaték kis fordulat
Benzines - kis nyomaték nagy fordulat
A kettõ ekvivalens, ami a gyorsítóteljesítményt illeti.
de akkor se akarom felfogni hogy ez a szmolasi metodus neked hogyan jott ki...
650 nm 3500 as fordulatnal UGYANUGY 650 nm mintha 8000es fordulatnal rakja le...
attol fuggetlenul hogy az a zsirabb ha 3500 nal rakja le.. szal nemtom minek szorozgatod ossze eme ket szamot
miert lenne egy gyengebb auto azert erosebb mert ketszer akkora fordulaton adja le azt a nyomatekot amit a masik ketszer kevesebb fordulatnal megtesz.. ja es bocs. ketszer akkor nyomatekot!!!!! elhiszem hogy 6500*615 nagyobb mint 3500*1100
de ez nem arrol szol hogy a 615 nm et 6500 szor adja le mig a masiknal a 1100 et csak 3500 szor...
a ketto auto kozott az 1100 as menne jobban.. foleg ha mar 3500 nal lerakja... :
ertsd: mig a 615 os lerak 3500 nal mondjuk 400 nm et es mar 40 el megy 2 mp utan addig az 1100 as mar 60 al megy lehagyva a masikat.
6500*615 > 3500*1100. Szal lényegében nagyobb teljesítményû a benzines, hiába a Nm kisebb.
mindegy... amugy megmondom az igazat. amcsiban fogalmam sincs hova kell menni dizelt tankolni.. idaig akarmelyik kutnal voltam csak norm benzin "pisztolyt" talaltam. egyszer vkitol megkerdeztem allitolag az egyik legeldugodtabb allvany dizeleknek van.. nemtom😄 eddig nem lattam meg😄 pedig tobb eve vagyok idekint😄
Az R10-nek nem a teljesítmény az erénye, hanem a fogyasztása. Azzal nyerte meg LeMans-t is, hogy sokkal kevesebbszer kellett kiállnia tankolni.
Redline: 5000RPM. (Az R8 benzines pedig 8100 ha jóltom)
család párszor megszívta ezzel...-jó elismerem nem az új pdtdi meg hasonlóakat de megszívta
még mindíg hülyeséget beszélek? ja és nem csak mi hanem sokan mások is...
etõl függetlenül lehet h 1-1 versenyre jók de utcára nem nagyon valók...
szerintem pofás kis driftverda 😉
Kár hogy autómata....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
3.6L Audi Twinturbo FSI V8 van benne.
2006-ban váltotta csak le az R10 a V12-es turbódízelével.
És pont a videón lévõ hangjából is kihallatszik, hogy nem dízel, mivel az nem pörög ilyen magasra, még az sem, amivel most LeMans-ban nyertek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt nézd...errõl te megmondanád hogy dízel?😊)
és ez az R8-as, az S8-ba már az R10-es motorja kerülne...
R8 DÍZEL!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
ezért ezt pl elég rossz ötletnek tartom h s8as dízel legyen..."
Szerinted Magyarország az A8 fõ piaca? <#ravasz1>#ravasz1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
magyarországon nem tudják használni a dízelt... szétpörgetik mint a benzinest
ezért ezt pl elég rossz ötletnek tartom h s8as dízel legyen...
õk tudják-mondjuk a nyomaték az biztos giganagy😄
közbe meg csak annyi lenne a hátúljára írva hogy TDI....😊
áhh biztos 3 literes...😄
közbe meg lenyomja a ferrárit...😄