TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Abban igazad van,hogy macerás.
Eladáskor tuti nem hinnék el,hogy nem volt totálkáros.
Fehérre tényleg nem érdemes de egy egyedi színre már elgondolkodtató fõleg ha van della😊

pl Hans kocsija eléggé szépen le van fényezve....
FOXX supreme
ööö van benne igaszság😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DanielT
Nos. Elsõ és legfontosabb: Egy autót átfesteni azért, mert nem tetszik a színe a világ legnagyobb baromsága és ráfizetése. Rengeteg pénzbe kerül, cafatokra kell szedni a kocsit, soha nem lesz olyan mint a gyári, eladáskor óriási gáz, át kell íratni a forgalmiban is és még sorolhatnám. Egyetlen egy normális érv nem hozható fel mellette, fõleg amikor egy ezüst(tucat) autóból akarsz fehéret(tucat) csinálni. Vegyél olyan színût amilyen tetszik.
FOXX supreme
ennél már csak a gyerekek építõkockája kockább😄

hát igen, kinek mi, nekem nem😊

CSOCSO
ja meg majd akarok masik mufflert is.. feketet.. vagy carbonszalasat.. a mostanit odavertek vhova es rozsdasodik egy kis csikban..
CSOCSO
az a baj hogy mostmar tul sok manit kell leadnom.segitenem anyamnak a lakasban.. most meg az auto reszleteit is fizetnem kell.. emellett tuningolni.. kisse nehez lesz...
ha lenne egy apuci is.. es nem kene fizetnem a lakas egy reszet akkor ket honapon belul igy nezne ki az autom ahogy leirtam😄
CSOCSO
foglald ossze plz!!! bar szurken feketen is megfelel... de ez meg hetek/honapok kerdese
de csecse lenne
DanielT
Gondolkozz egy kicsit és majd rájössz. Ha nem megy akkor reggel összefoglalom.
desigo
Miért is?
DanielT
Kezdd ott, hogy elfelejted a festést... nem olyan egyszerû az ahogy elképzeled.
CSOCSO
nah mar tudom mit fogok csinaltatni az autommal..

le kell festetni hofeherre..

kell egy ilyen hatso bumper katt..

es az also reszet ( ahol a disz diffuzorok vannak) azt feketere festetni. es a kis szarnyamat is feketere festeni ( ami a lambo ajtos kepen is van)

plusz ezek a lampak.

oldalso koteny nem tetszik.. az maradna sima szerintem. sooot az eleje is sima maradna csak egy ilyet racsapatnek:
ezt a kis valamit ott az aljan, elejen
CSOCSO
OMG... ez nagyon tetszik igy😄
CSOCSO
desigo
Jól lehet vele buliba menni.
Jó sok csaj és pia befér😊
CSOCSO
oo.. ez nem egy amcsi dolog egyaltalan.
ez egy Toyota Bb.. mar joreg ota van a japanoknal..csakhat most athoztak ide is.. es igen a fiataloknal eleg meno egy auto. mert kitunik a tobbi auto kozul. sok , nagyon sok cuccot lehet ra venni.. lehet tuningolni szal a fiatalok imadjak.
CSOCSO
nah ezert nem lett belole semmi.. olcsobb mint a tc es jol el lehet benne ferni.. de igazabol... fasza body kittel es zsir kerekekkel nagyon jol nez ki. marmint szerintem.. amugymeg anyam es baratnom is hanyni tudna tole😄

a tc azert jobban tetszik tegyuk hozza
desigo
Amcsiknál ez a trendy...
DJ Skyline
szerintem szörnyû! :| de hát kinek mi...

FOXX supreme
nekem soha nem kéne ilyen😊

CSOCSO

pl egy ilyesfajta😄
CSOCSO
amugy majdnem Xb lett a dologbol..
CSOCSO
milyen ortoped dologra gondolsz? mert pl a civicnel tudnek mit mondani scionnal nem nagyon.. civicnel pl a lekerekedo vegek ) eleje meg vege.. ortoped kisautonak nez ki.. mig scionnal azert vagy egy ertelmesebb eleje..
Az összhatás nem rossz, de van egykét ortopéd dolog rajta. A Civic sem különb, de az valahogy mégis jobban ki van találva.
CSOCSO
amugy nemtom miert mondtad hogy idiotan nez ki a scion.. nezegettem nezegettem.. es szerintem az uj civicnel sokkal idiotabb alakja van.

es most ne azt ertsd ebbol hogy a scion a szebb.. egyszeruen csak az uj civic nagyon idiotan nez ki😄
Az 3d lsi óra szerint megy (4-ben, 5ben nincs elég kraft). A sedan nemtom. Esi-vti simán.
De ez miért is szempont? 😊 Ezek túl könnyûek ekkora sebességhez, nagyon rossz érzés már 180-190 körül is 😊 Max valami jobb spoilerszettel, ami tényleg generál plusz leszorító erõt.
CSOCSO
megy 200 at?
CSOCSO
😄😄😄
CSOCSO
a piros uj golf nagyon szep lenne csakhat azok a nigger kerekek
desigo
Az A3-ban ültem.
Nagyon szép belül is...
SötétBarom
Legközelebb majd fotózom én <#idiota>

Amugy jó vas 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CeeZee
Nekem feketén és sötétszürkén jobban tetszik, de amúgy gratula! A képek alapján korát meghazudtoló állapotban van. Mennyit költöttél rá, ha szabad kérdezni?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

FOXX supreme
a BMW elég morcos😊

violence can be used for good - JUSTICE

vagy a corrado

esetleg a régi golfok

ez vadállat...

modellmaker
aha. köszi! így képrõl egy vadállat! :d

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kamaró by júeszé
jól néz ki de még nem tudni mennyire lesz jó😄
a motor az tuti valami hatalmas v8as lesz
felfüggesztés laprugókkal és olyan kormánymû h rángathatod és egyenesen megy tovább...

DJ Skyline
ez ha minden igaz az új Camaro!

modellmaker
ez mi?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

csináltam pár képet az én vasamról, sajnos elég szar minõségû géppel fotóztam, nagy a képzaj meg a homály..

A neve Honda "ScionKiller" <#beka2>

CSOCSO
kozepso johetne
CSOCSO
innen is a merci kene😄
na mindegy akkor link...
já ez az

brabus slr

és brabus b-klass

FOXX supreme

FOXX supreme
nice, bár én inkább a dodge challanger várom, azis hasonló stílus😊

amcsi de dögös

FOXX supreme
Hegyiverseny

BMW

Mercedes

VS.

FOXX supreme
Nem semmi pálya....

Pikes Peak