TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy azt az advant amcsiba se nagyon forgalmazzak.... full JDM.. onnan hozzak at ha kell vkinek
Asszem marad az ebay...
Vagy azon gondolkodtam, hogyha kiviszem hajóval a verdát, rápakolom a cuccokat és visszajövök akkor is megvámoltatnak? Kár h drága a hajóút.. na de majd utánanézek hátha van vmi fapados társaság =)
elszállt ötleteim vannak mi? ;D
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

(csak viccel)
Amugy van egy alternatív megoldás is, ami picit drágább, viszont a minõsége sokkal jobb. Egy kis kütyü amit a szivargyújtóba kell dugni, és kiáll belõle egy pendrive. A kütyü ez bizonyos frekin sugároz, és ezt a rádióval be lehet fogni. Én mondjuk még nem próbáltam, de már láttam egyik ismerõsömnél..
Egyik haverom kocsiájában láttam egy olyan szerelést hogy csak kazettás rádiója volt, de viszontkilogott belõle egy JACK dugo. Nos, kérdezem hogy ez hogy oldható meg? azt mondta hogy valamo átalakító segtségével siekrult neki, de sajnaos nem tudja hogy honnan mert a nõvérétol kapta ajándéjba.
kérdezem hogy hol lehet ilyet beszerezni?
köszi
ha a tetõ vonalát folytatná
feljebb lenne
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

A képlet ugye teljesítmény = forgatónyomaték * fordulatszám.
P(kw) = M (Nm) x RPM x ( PI / 30000 )
Ezzel konkrétan akár a saját autód is számolgathatod. A pi/30000 ugye az RPM-bõl a megfelelõ mértékegységhez jutáshoz kell.
mert te szorozgatsz ket szamot... holott en nemtok arrol hogy a fordulatszam arrol szolna hogy hanyszor adja le azt a nyomatekot. marmint ha 5000et forog a motor akkor annyiszor adja le a nyomatekot.. merthat a szorozgatasod ERROL szol!!!
szerintem meg ahhoz hogy a 600 nm et leadja a motor ahhoz kell forognia 5000et!
tehat megha szorozgatni is kene akkor is mast.