TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

respect to the man in the ice cream van
nem tom jo helyre irok, de honnan lehet autora matricákat rendelni?
elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csõben fel van építve egy nyomás, tehát a csõ hossza szinte irreleváns a visszavezetés szempontjából.
...és még csomó ilyen apróságot írhatunk 😊
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Amire oda hátraér a gáz, annyit húl, hogy azonos fordulaton a turbó kb 1 psi-vel kevesebb nyomást állít csak elõ. Ez meg ugye teljesítmény veszteség.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Viszont itt ugye kevésbé effektív, mert hidegebb a kipufogógáz, mint a leömlõnél közvetlenül. Plusz drágább valamivel, mert az olajozását hátra kell hozni a motortól, sõt, még egy plusz pumpa is kell ami visszaviszi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na de eeeeez <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
5000-es motor V10 TwinTurbo 810lóerõ 994Nm 20-as felnik és 3.6mp 0-100-ra nem gyenge <#wow1>#wow1>
es azt is tudjatok miert?😊
tegnap elott lestem a unique musort.. olyan mint a pimp my ride csak az egeszet komolyan veszik es milliomosoknak csinaljak meg az autoikat olyanra amilyenre kerik.szal fel dolcsi is befizette az autojat egy kis kozmetikara es ez lett belole.. letartoztattak. es miert? mert mikor az auto kesz lett akkor a fotozas kedveert ratettek az autora egy UNIQUE feliratu rendszamtablat es mikor a rapper atvette a kocsit akkor nem csereltek vissza a tablat.. megallitottak...persze papirok se voltak a csakonal.. lol
(sztem a k300 ban is...)
(kösz a képet)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy én is láttam errefelé Swift spinnert. Nagyon ütõs, amit én láttam, imitált féktárcsakkal volt. igazi büntetõs tuning 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy bocsi, a hülye telefonom így nevezi el...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::