TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#worship>

<#ijedt>

streeter
Ok kiválogatom a legjobbakat. Van 300kép holnap feldobom az egészet tömörítve ha érdekel titeket.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Volt pár igénytelen kocsi is. Ez a kipuff......<#shakehead><#szomoru1>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

jöhetnek a képek , asszem borg zárta be a tuning kiállitásos topikom , hogy már van tuning topik...

szoval várom a képeket 😛

streeter
Én voltam most délután is. Most hogy jó idõ volt csomóan voltak kint és bent fullon el lehetett férni. Csomó jó képet sikerült csinálni.

desigo
Nem jön a videó😞
OrioN the S
a zöld is ment szépet ^^ hja és eladó 😊

jó volt csak a tömeg... az kikészített

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

:S

streeter
Ott van az is de lefényképezni nem tudod olyan faszul van megvilágítva. Az autó középsõ részere rá van nyomva egy nagy reflektor a többi részén semmi. Ha lefényképezed a kocsi közepénél beég a kép a többi meg sötét <#szomoru1> szal a fények nagyon jól be vannak állítva......<#shakehead>

jó videó (y)
menet közbe már nem is oan rosz a szilva 😊))

és eleanor is ott van ? 😊

streeter
Egy kis rövid demo.

Két Skyline volt még. A piros Skyline meg a Silvia 500lovasok voltak a zöldet nem tudom. Azt nem is láttam menni.

JGTC
Az a piros verda a2. 3. 4.képen mi ott mellette? Amúgy szép ez a Silvia elfogadnám, mennyibe mehetnek ezek?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

streeter
Szerintem kurvajól néz ki. Jah jól megy vele a csaj nagyon bár volt egy kis balesete mert elszállt az elsõ fék és felzúzott a patkára és az elsõ lökõs kicsit leszakadt.

sztem ronda ,ez a tuning elég gagyi lett, legalább jól megy ? 😄

streeter
Driftangel Silviája a Szegedi Carstyling show-ról.

desigo
Lehet most fényezik...
biztos csináltat belõle nagyon-rusnya kársztájling lököst.

Csabesz6
multkor a lökös még rajta volt...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

FOXX supreme
<#worship><#eljen>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

cement
jamegpersze e31

respect to the man in the ice cream van

cement
nekem is ez az e38as 7es és az e39es 5-ösök tetszenek a legjobban, ha mar bmw

Ez még egy igazi bömös volt, nem mint a mai menedzser taknyok autói...
cement
gyá ez dekurvajóó

FOXX supreme
jó lenne, ha igazi lenne

cement
virtualtuningot nemá <#levele>

desigo
ilyen se sûrûn van,hogy bömöst linkelsz😊
CSOCSO
tudom.. es jon supra motorral is
Imrusssss
Jaja egyet értek!
Legalább úgy hhogy a másik fényszóro van rajta akkor a motor háztetõt is és már nem is lehetne fel ismerni a kocsi elejét XD 😛😛😛
Amúgy jó ötlet 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

LionTR
Állat az a supra de ha már így átszabták az elejét miért nem lehetett a motortetõ vonalát is vhogy illendõbben alakítani? 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

csabush
Lexus SC, nem Coupe, bár a lényegen nem változtat 😊

CSOCSO
Toyota Soarer - Lexus Coupe.
nem lexus soarer
CSOCSO
szep de azert a mogotte levo feher jobban kene.
JGTC
Jó az a Cosmo nincs azzal semmi gond.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

sztem ibkább az rx7-et kellett volna lefényképezni 😄

Lexus Soarer

LionTR
A felsõ képen lévõ kocsi micsoda pontosan?

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

JGTC

JGTC
Soarer nagyon szép!

FOXX supreme
ho, top secretes supra😊<#worship>

CSOCSO
😄 loal
Csabesz6
ezen felröhögtem<#smile>

FOXX supreme
😄

FOXX supreme
igaz...

desigo
<#worship><#worship>