TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
A forgó disztárcsa az tényleg büntet😊
CSOCSO
naja.. eleg lol.. de a legjobb a volt "munkatarsam" palija aki amugy feher a munkatars meg feka csaj volt. .a csavo meg gazdagnak vallotta magat de volt egy lepukkant 20 eves hondaja rajta forgo disztarcsakkal. amibol 1 elveszett.. az ajtajat meg alig lehetett becsukni. de allitolag 350z je van de azt a baratja hasznalja. LOL.. nahmindegy
LionTR
Ezt pesten fényképeztem, majdnem befostam a röhögéstõl mikor megláttam:

(Egy ignisen volt, ráadásul az elsõ keréken ahol amúgy is tárcsafék van - igaz a lemezfelni eltakarja 😊 )

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Általában egyébként nem full karbonból szokták csinálni az alkatrészeket, csak a látható részeken van karbon "szövet", a többi sima mûgyanta, mûanyag. Amiket itthon lehet kapni motorháztetõk is többnyire olyanok. Fõleg csak a kinézetre megy rá a dolog. Én is gyárttattam már alkatrészt, azon is csak egy réteg karbonszál volt a külsején.
Persze lehet csináltatni full szénszálból dolgokat, de elég durva gépek kellenek hozzá, vagyis marha sok pénz.

desigo
Tegnap ringen néztem és valóban nem matrica van rajta
Viszont a motorháztetõ ahogy kinéz az gusztustalan...
streeter
Na a tulaj nyilatkozata a carbonizálásról.

"kétféleképpen lehet:
1.olcsón(matrica)
2.drágán(elemgyártás)
nekem a 2.van
levették a formákat sablonnal(számol-mámol-oszt-szoroz)sablon legyárt karbonból,kasztni szûzre csupaszol,speciális rögzítõanyaggal felteszik a karbon amikor kész akkor irány lakkozni.nekem 5 réteg van rajta. 7 hónap volt a kasztni munka"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
jóvan elõfordul. közel van a c és a v. szal carbon BEVONAT!!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
az a beconat az bevonat akart lenni csak elirták 😄D

respect to the man in the ice cream van

bevonat ? 😊

CSOCSO
nekem is kell carbon beconat!
streeter
Carbonizált állítólag..... használtautón fent volt egy daeabig és állítólag nem matrica hanem valami carbon beconat.

carbon az egész kasztni ?? 😮

streeter
Még kép az RX-7-rõl.

cement
rx7 a legnormalisabb

pár magyar szekér 😊

az s200-ret , az audit láttam már az utcán is 😊

k, akkor bövebben kifejezem a mondanivalómat..
szép autó , de az a spojler elbasza :S

cement
komoly gép

szabi... jobbklikk, kép címének másolás, uj ablakban megnyitod enter es utana f5 ...

lol

streeter

SötétBarom
😊

Nem mondtuk h szar.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csabesz6
látom osztatlan sikert aratott az auto<#zavart1><#mf2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Le sem tagadhatná a rover vonásokat.. <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
jaj ég a teteje!11

Csabesz6
nemtom nekem nagyon bejön:-}

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hát a kinézete elég angolos, de a vérmérséklete már korántsem 😊
Csabesz6
huh egy ien állt ma a fabiankkal szemben a parkoloban😮
gyönyörü volt
accord type-r

CSOCSO
wtf??? miert is?? egy darab scion sincs a kepen..szal nem ertem mire celzol.
Látszik is milyen hasznos szerkezet lett 😄
FOXX supreme
de abba a hondába is az a "dohogó" V8-as van, az meg inkább már "amerikaias" szal abba a crx-be is csak azért van nyomaték, mert amerikai "cucc" van benne😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

streeter

streeter
Acura RSX Turbo

cement
hat ja, csak a kasztni hasonlit a szeria autora, aztan csa.

Mutass egy dragstert, amiben a gyári motorja van...

Ilyen hülyeségre minden márkából át lehet alakítani autót.
cement
jo es ebbe szerinted miota van a gyari motorja? vagy egyatalan csak hasonlo hozza?
mert a mustangban azert olyan motor van amibol mar van mit kihozni... 5-6ezer köbcenti

8-)

LionTR
MR2 jump

Persze nem annyira emelkedik fel, csak kicsit, de azért van benn erõ 😊

jöhet a videó 😊

LionTR
Az rendben 😊 De a kép attól még olyan célzattal készült.
Amúgy van videóm ahol egy MR2 áll két kerékre rajtnál 😄

nem is azért tettem be mert hogy a honda igy megy ugy , hanem mert a mustang két kerékre állt 😄D

LionTR
Ezt szeretem az amerikaiakban... Mindenképp meg kell mutatniuk hogy õk csinálnak faszább autókat. Valahogy tök más a mentalitás. Egy japánautós találkozón (fesztiválon) vajon miért nincs soha amcsiautó gyalázás??

nah igen ,eddig még csak egy golfba ültem amibe ien ajtó volt,hát érdekes volt ki/be szállni 😄

LionTR
Ez nagyon szép!

LionTR
Itt azt is megmutathatták volna hogy a csórikám hogyan száll ki/be a kocsiba... Szerintem is full felesleges, marhára nem lehet tõle beszállni, fõleg ilyen böszme ajtóknál (értsd: magas övvonalú).

lol, nem..

lol, te csocso alreg vagy?