TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
en pedig ezt vettem:
sajna a legelejen levo "gumo" miatt nem tudom hasznalni mert az tul nagy a felnimnek😞(( beszeltem a bolttal akiktol vettem, ok beszeltek a 5zigennel akik ugyanugy kiakadtak, hogy nem jo, hiszen jonak kell lennie a legeslegtobb felnihez.. hat sajna nekem a maradek van akkor.
talaltam egy kepet amin sok ilyen csavar van:
felul lathato az amit vettem...( balrol a harmadik)
es ami jo a felnimhez az a felulrol a masodik sor a kozepso harom... ami csak sima cso es nincs olyan kocsog makk resze...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
a modernebb gépeknél meg szinkrongyûrû van, ilettve a sportgépekbe raknak robotizált duplakuplungot a gyorsabb váltásért.
ha nem jó, akkor valaki javítson ki!
Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
kell egy ilyen majd😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Mondjuk a karbon toronymerevítõnek nemtom mi értelme, de lehet csak be van vonva kívülrõl karbonnal.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az ITR formája szerintem gyönyörû (egyedül az eu/us piacra szánt fényszórók az ami nem túl szép rajta valóban) - de mikor láttam egymás mellett állni egy celicát meg egy ITR-t hihetetlen mennyire erõltetettnek tûnt a toyota.
Az Integra sem szép (legalábbis amíg nem a JDM csíklámpásról beszélünk), senem ez a Celica generáció. De ha ezekbõl kéne választanom, akkor is az ITR kéne. Nekem nem jönnek be az ennyire görcsösen gömbölyített formák, mint a Celica. Szerintem pont hogy túl van gömbölyítve mindene, teljesen koncepció nélkül. Nade a Toyotának ugye sosem a dizájn volt az erénye.
Nekem mondjuk az eggyel korábbi turbósból (ST185) a Carlos Sainz edition eleje jobban bejön, de a hátulja meg ennek jobb 😊

a legutobbin integra ( rsx ) mar ertelmesebben nez ki..
soot meg kell mondjam hogy ha nem lenne scion marka akkor lehet rsx type s ben vagy uj civic si ban gondolgodtam volna....
legutobbi celicat nem nekem talaltak ki a magassagom miatt.. [ az elejen tetszett mikot meg nem volt scionom.. de tegnap elott ujra osszehasonlitottam es celica 3 szor kenyelmetlenebb mint a scion]
btw a hondasok nem tudom mit basznak el az autojukon de nagyon sok honda auto olyans zinten csorompol hogy nemigaz.. marmint amiknek sport auspuffjuk van... tegnap lattamegy uj civic si-t kipufogoval. az szepen szolt!!
nahde amit par hete rsx et... az ugy csorompolt meg recsegett hogy szegyen...