TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A turbos celi vs ITR témához meg még nem szóltam, de - bár elfogult vagyok a celicával szemben - szerintem se verné meg az ITR-t pályán.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
De mutass már akkor egy GT4 vs ITR timeattack videot, ha történetesen foglalkozol egy ideje a dologgal 😊
Gondolom a GT4 Celica még nehezebb mint a BEAMS, a 240le-ből meg jó ha 200 marad kerékre. Előbbre van, de nem sokkal. A váltó meg valszeg ugyanaz rajtuk, kiindulva a beams gyorsulásából. Biztos a turbós váltóját kapta meg az is, és azért rossz a karakterisztikája.
Az altezzanal 210 lóerõt írnak (szintén wikipedia), meg mindenhol máshol is annyit olvastam/láttam/hallottam, és történetesen foglalkozom egy ideje a dologgal...
A szívó celi meg persze hogy nem fogja megverni, tök más kategória. Az ITR sokkal keményebb, a celi meg egy kényelmes sportos GT, nehezebb is.
Ez már csak abból is kiderül, hogy a BEAMS Celica 7.5-et megy 100-ra, míg az ITR 6.6-ot. Valszeg simán szar a váltója is.
A celiben amúgy csak szívó oldalon VVTi változat van (red top) a dual VVTi-t az altezzába tették és 210 ló (black top).
A spanyolviasz tipikus esete, csak szegények késtek vele úgy 10 évet.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ennyi erõvel akkor már integrát, azok is itt kezdõdnek árban.
Komoly autó 4x4 Turbo... 😊 És az a gyári csõ alakú beömlõ a mocitetõn nagyon komolyan néz ki!!!!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ez egy S14-es Szegedrõl
200sx S14
Ez már egy újabb S14-es csak kicsit drága :S
200sx S14
Ennél az újabbnál amikor nézem olyan érzésem van mint amikor a Hondámat megláttam elõször...ez nagyon szép... kár hogy nincs feles 4 millám 😄 vagy 2 és beszámítattnám a Hondám is akár ezért az autóért. Naggyon széép

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun