TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Ez is magyar ráadásul szép és eredeti (hifit leszámítva) és manuális váltós is nem mint a lentebbi fekete.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Szar teszt volt, egy szarrátört aztán amolyan magyarosan carstylingolt nsx-rõl. Ennyi, nem több.
streeter
Nah hogy képek is legyenek.

Infiniti G35 (ehavi tunin g&stereoba is benne van)

3,5 literes V6-os 24szelepes motor 2db TD0518G turbó, Greddy és HKS cuccok. A kipuff rendszer meg a kocsi alja nem egyszerû. A végdoboknál az a megoldás az mi az?
Hátsó keréken 400lóerõ és 464Nm (bár ezt nemtudom hogy hozták össze)
20-as Maya felnik.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

LionTR
Konkrétan ez az ember abszolút idegesítõen, csomószor összevissza, nem a megfelelõ kifejezésekkel, és marha idegesítõ stílusban beszél 😊 Meg elkezd egy mondatot, és aztán szerintem közben elfelejti mit mondott eddig és tök máshogy fejezi be mint kéne. Meg a "Hû apám hogy megy" meg "ez nem semmi" típusú beszólásoktól felállt a szõr a hátamon...
Oké hogy nincs tapasztalata meg lámpalázas, de akkor legalább vegyen fel pár részt többedikre, ha elsõre nem sikerül. De valószínû amúgy tényleg az alacsony költségvetés okozza ezt a szintû igénytelenséget.

Szóval ne ez alapján ítéld meg a magyar TV-s adásokat 😊
Nézz totalcarokat, az õ stílusuk (nekem legalábbis) bejön, igényesebb és jól áll nekik a baromkodás is (mikor nem viszik túlzásba).
(a konkurens csatornán pl õket próbálják utánozni, de olyan emberekkel akiknek ez nagyon nem megy és eszméletlen szánalmasak...)

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

CSOCSO
mikent*
hali
biztos keves fizut kap 😊

www.napisajto.hu

CSOCSO
meglestem ezt a tesztet... ti nem ereztetek minden percben azt hogy az ember unottan beszel es nagyon soxor helytelenul? Jo persze amcsiban vagyok, magyar tv-t nem surun latok de komolyan mikor youtubon vagy barhol mashol talalok valami felvett magyar adast, csak szornyulkodok hogy miken beszelnek magyarul az emberek..

ui: nem predikalni akarok... annyi szokincsem sincs talan mint a tv ben szereploknek de ha mar ott van akkor beszeljen mar szepen.. ne ugy mint egy menekult.
csak azt nem értem akkor hogy hogy lehet gyorsabb a váltás,ha elõször üresbe kell tenni(duplakuplung)
sanzik
nem baj,hogy ezt egy wrc motortere? <#zavart1>
JGTC
"Istenigazából" 😊 azok a lámpák tényleg nagyon gázosak gondolom a 2004-es(ha jól tudom) faceliftre akar hajazni

sztem több van az országban mint 5db...
ja ma láttam egy MK IV Suprát is

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Automata váltó :/
streeter
Ezt sokkal érdemesebb lett volna felkeresni erre a tesztre sztem.

Szarrá volt törve, és újjá építve. Ez a csicsa beömlõ, meg a fiat coupe lámpa kb a szentségtörés kategóriája rajta.
LionTR
"Az autó gyorsulása a gyári értékek alapján 5.4 alatt van százon"

És az autó?? 😄DD
Na jó abbahagyom, reggelig sorolhatnám a hülyeségeket...

LionTR
A fék F1es verzió... Lol...

desigo
Egyszer nem forgatta le rendesen de majdnem elélvezett a félgáztól. A vezettem már nagyon sok szuper sport kocsitnál pedig de szívesen fejberúgtam volna.Kár,hogy csak ennyiszer mondta el,már amikor ki bírta ejteni a szavakat.Hihetetlen unszimpatikus csávó !

A kocsiban a gagyi direktszûrõ meg a perion akksi odab.szott.
Ezt az NSXet árulták a használtautón vagy két évig.Ritka csúnya...
Egy fekete gyári 10X szebb...
aha, értem.

streeter
Nem azért carstylingos a link 😄 Csak ott találtam. Az a futómû tényleg nem lehet egyszerû.

LionTR
És ha jól látom magyar 😊

pszihopata
Ha 280 paci a gyári,akkor ez minimum a duplája.Nem gagyi tunning az biztos,futómû stb.Ha az ember ki akarja próbálni közuton,az egy belépõ a túlvilágra.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

LionTR
Van "egy kis" eltérés a gyáritól...

pszihopata
Szerintem az a nitro rendszer mindenféle adagoló kütyüje.A két vastag csõ mehet a turbóhûtõre,azok gyárilag nincsenek ott.

pszihopata
Tudod mit,ne nézd!

nem értem mit kell ezen a képen annyira nézni

FOXX supreme
szemüveg !!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én csak egy sima motort látok 😄

pszihopata
Ez egy impreza az biztos,szerintem biturbó és lehet hogy nitrós is.

streeter
Sztem Subaru bár nem biztos. Én azt a sok gyújtókábelre emlékeztetõ részt néztem, hogy mik azok.

SötétBarom
Ez mi?

Asszimilálta a motort a borg?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LionTR
Picit paranoiás vagy, nem? 😄

streeter

streeter
Az én kocsim alatt is ilyen gumik vannak 😄

Most mondjuk a lámpát akkarom kicserélni kristály lámpára visza veszik ezt a boltdba és adnak helyete kiristály lámpát

1.4 benzines

desigo
jók a kockák a tükrön 😊

szerintem kár rá költeni mert ugysem fogják kifizetni a tuningot ha eladod...
milyen motor van benne?
ja de amenyi pénzt beleöltem nincs szivem eladni

Amennyi pénzt ebbe beleöltél, már rendes autód is lehetne valszeg...
Hali nagyábol kész a verdám mit javasoltok mitöl lesz még inkább vagány verda

cement
toljak am neki bazmeg nem sajnaljak 😄😄 a lambonak nagyon szep hangja van. itt kecson egy gallardo spydernek szoktak marni mindig, multkor eldongetett mellettem aszittem beszakad a dobhartyam, a parkolo autok riasztoi beindultak 😄 de valami audiovizualis orgazmus volt 😄

respect to the man in the ice cream van

CSOCSO
egy ket szornyeteg tesztje...

amugy bugatti helyett johetne a superlaggera meg a gt3 rs...
CSOCSO
jajj bocs.. azt hittem nekem irtad hogy en minek nyulok az autohoz.. igy mar okesz😄
pszihopata
Bocs csocsónak!

pszihopata
Mit csináljak?Tudod te mire írtam a 10763-at?A videódon a kölykökre!Mi nem tetszik?Belém akarsz kötni?Vegyek vissza az arcomból?<#wow2>

LionTR
Nem olyan sok az, itthon is 800-1000 píz darabja kb, és az nem 5zigen

JGTC
nekem is oylan van mint a második sorban lévõk, és örültem h kaptam 16os asszem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
#10765 😊

Ja.. bakker ennyit kiadni 16db anyáért 😄
desigo
Egyébként mennyibe van egy ilyen szett?