TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyátalán van lista hogy kik vettek? több mint 300 millió vételár 40 literes átlagfogyasztás, ezen még a leggazdagabbak is elgondolkoznak hogy megéri-e. Persze azt láttam hogy araboknál sok van, de azok úgyis buták.
ennél egy ferrari ezerszer értelmesebb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na így már tuti neked is tetszik! <#idiota>#idiota><#kuss>#kuss>
Egy kocsit 10000 euróból kihozni,hogy biztonságos legyen,jó legyen az emissziója,jól nézzen ki lehet hogy mérföldekkel nehezebb dolog.
Persze mindenki elájul tõle,mert ez is a cél,de a forgalomban autózni egy 1000 lóerõs autóval,a betonon ülve, nem hiszem hogy különösebben nagy élmény.
Az egész kocsi értelmetlen pénzszórás,araboknak való!
A veyron is,meg az a másik valami is.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Az Audi RS6-os meg ....hát igen..instant get !😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Dee nem azt mondom, hogy a Veyron xar, csak nekem sehogyan sem jön be...
egy Szupersportkocsi legyen sportos is a végletekig, hiszen ezért hívják így...
Nem kell bele sok felesleges kütyü... (Lásd Enzo...)
Jelezném még1x, hogy szerintem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ott a vállap,itt a márkajelzés dönti el hogy mi,vagy ki a fasza.
Egyszer próbálnátok az elõítéleteket elfojtani,és valamit elfogulatlanul nézni!Áhhh..!
/A suzukira gondolok/
Semmibe nem jobb max újabb és olcsóbb meg kevesebbet fogyaszt, meg biztos nem szennyezi annyira a levegõt meg biztos ilyen egetverõen fontos dolgok egy ilyen autónál... 😄 Maga a Veyron sztem egy remekmû W16 4 turbo... Nem az a nagyszám, hogy 1000 paci hanem, hogy ez egy utcai autó! Nem verseny, nem tuning... Nem tudom hány éve van Veyron de nem 2-3 sõt talán 5-7 éve is van ha nem régebben, hogy kitalálták! Azt, hogy meg most/pár éve sorba lemásolja a többi autómárka ez a 1000pacit és 400km/h és minden cikket így kezdenek, hogy itt az új Veyron verõ ez elég szánalmas... Egy ilyen autó szerintem soha nem lehet túlszárnyalni és nem is kell! A Veyron szerintem egy külön Veyron kategóriába van amibe nem igazán tud bekerülni más autó se teljesítményébe se luxuskivitelébe! 😄
Elvégre is a Bugatti az Bugatti! 😉
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Speciel ez az autó mind kinézetre, mint egyéb másra sookal jobb szerintem...
A Veyron lehet egy jó autó, dee semmien szín alatt nem tetszik...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Azt akarod beadni,hogy nem csúszik a kuplung,és mégsem fullad le,mert ha csúszik,minden gázadásnál fel kéne pörögnie!
3-asban felmegy a dombon 800-as alapjárattal?-esetleg egy dodge charger,de nem a lanos!<#shakehead>#shakehead>
Van egy Daewoo Lanosom.
A "problémám" az vele, hogy "nem akar lefulladni" Részletesen.
Beteszem 1esbe, NEM ADOK GÁZT, lassan felengedem a kuplungot. Le kéne fulladni, ez meg megy. Ami mégdurvább, felmegy az emelkedõn (gáz és kuplungjáték nélkül!) és egy igen magas fekvõrendõrre is felmászott "magától". Ugyanezt megcsinálta 2esben és 3masban is. (4est nem próbáltam, 5ösben már lefulladt).
Alapból azt lehetne mondani hogy magas az alapjárat / bedöglött az automata szivató, és ezért megy gáz/kuplungjáték nélkül a kocsi, de ez nem így van, mert 800as (alapjárat) a fordulatszám végig.
Megkérdeztem már egykét embert, foggalmuk sincs mitõl lehet. Valaki tudja hogy mi okozta ezt? És hogy ez rossz vagy csak simán nem normális de nem árt?
Elõre is köszönöm!
sztem szebb, és 410 et ez is hoz..
Ez a Vayron nekem meg nagyon nem jön be <#szomoru1>#szomoru1>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Komoly ahogy kinéz...
#hhwnd
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

valahogy nem az emok jutnak eszembe a kocsi lattan