TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A felni valami eszméletlen jóóóó

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
de mindig csak a visszapillantóban <#crazya>#crazya>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hm.
Vajon a bravósnak is elfogyott a pénze mire a beltérhez meg a motorhoz ért?😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azóta sem kedveltem meg.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
d<-.->-.->b
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
De persze azért nem rossz ez se.
A tetejérõl viszont lerugnám azt a szart!-amúgy tetszik.
Mit tudom én milyen szinû?Vanilia!Írtam v. mit,azt se tudom mennyi a benzin,sosem nézem az árakat!
Meg hogy mennyivel fogyaszt többet a gázból. Bár nemtom hogy az M3 420LE-je sima 95-ös benzinre van e megadva. Nem jobbra?
A piros 420 lovas,és 290 ft/literes benzinnel.
Én biztos a sárgát választanám!

egyedül hiba, az a kis picsa spojler, még a színével is kibírnék békülni akár
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Kevered a földgázzal és engem okítasz?
Hamár kijavítasz akkor 60% bután,és 40% propán,de ez mellékes.
A merkaptános szagosítást azért írtam,mert állandóan arra lyukad ki mindenki,hogy büdös.
Már rég külön kéne szagosítani a háztartásokban használt gáztól,mint ahogy jobb helyeken csinálják.
Egyébként nem csak bután, hanem propángázt is használnak autógázként.
A szagát meg nemtom hogy keverted ide, én arról nem is irtam semmit...
Ugyanahoz a teljesítményhez 10%-al kell több belõle,mint benzinbõl.
Egy lepukkant lada gázüzemmel simán hozza a legmodernebb katalizátoros kocsik gázértékeit.
Ha nem szagosítanák a gázt semmi szaga nem lenne.
Olaszországban az autógáz szinte egyátalán nincsen szagosítva,észre sem venni,hogy elõtted gázos kocsi megy.Csak a magyar mindent 5-szörösen bebíztosít,ezért olyan büdös nálunk.
/De ha pl én benzinessel járok,csak hülye aki gázos autót épít,és a dízel se lehet jó-igaz?/
Én inkább ha nem értek hozzá,nem mondok véleményt!
Ez a BMW egy semmirevaló villantós tanulmányautó. Kiváncsi lennék mennyit fogyaszt gázból 100-on, valszeg jó 30-40l körül, hogy meglegyen ez a teljesítmény belõle. Egy tank elég lehet vagy 200km-re. És mindezt azért, hogy 15%-kal kisebb legyen a CO... (legalábbis a másik 5 litere V10 BMW-nél, ami benzinnel megy, mert egy normál benzinmotoros autóhoz képest még mindig többszörös) Ráadásul a földgáz ugyanúgy fosszilis tüzelõanyag, ami fogy. Tipikus izomjürgen, ami semmire se való, sehova se vezet, de azért böszme erõs.
Valszeg egy high-tech gázinjektoros rendszer van benne,nem kis teljesítmény megépíteni egy ilyen motort,erre te:
'lpg??? urrristen szanalmas... nevetseges... ha mar v10es nem mindegy??? igy viszont szarabbul megy es budos... ááá igy elbaszni "
Tudod akkor szóld le,ha te többre vagy képes!