TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ez de dúúúúúúrva

A vasalódeszka nem kéne a hátuljára, amúgy nagyon szigorú 😊
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
kb 3 méterre volt..
csak az jobbkormányos volt, sajna ültek benne és nemmertem képet csinálni :S
Dee nekem akkor sem fog tetszeni, akármien kaegóriát is csinálunk neki...
#11562 <--- Ennyi, ez viszon nagyon kemény sztem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szevasztok.tudnék egy aktuális helyet délpesten.m5 ös autopálya kivezetöjén soroksári auchan nál melete van a bricostore meg buy way.9 után kivan halva böven van parkolo meg hely is gyorsulni.szerintem meglehetne probálni.és rendörök se mászkálnak arra felé ilyenkor,meg smi lako meg más civil kocsi sincsen ott.ha valaki lát benne fantáziát [email protected]
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Fõleg hogy már linkelted, és nem is egy topikba.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szerintem 100-nál többet nem kell menni mert megkönnyül a hátulja de durván
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

azt hittem nincs még egy ilyen.... és mégis van!
Lehet lemaradtunk valamirõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0-100 km/h: 2,5 s
0-200 km/h: 7,3 s
0-300 km/h: 16,7 s
0-400 km/h: 55 s
1888 kg
és ebbe a motorba ennél több is van jóval....
persze fényûzés, nem bevásárlásra való
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.