TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
+

😊

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata

[/img]
[/img]

pszihopata
😊

Kata
azé ne rohanj egybõl szipológushoz

[/cserf][/fülünyúl]

pszihopata
Bármit leírhatunk ha a végére szmájlit teszünk utólag viccnek is jó,mi?

SötétBarom
Hát igen, szántani nem lehet vele 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kata
"Csak a 4 hengerbõl meg hiányzik a kifinomultság."

Meg a nyomaték. Ebbõl kifolyólag a gyorsulás... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

pszihopata
V8-as japán sportkocsi?Õk megcsinálják 4 hengerbõl azt,amit az amcsik 8-ból,és csodálkoznunk hogy jobbak kanyarban?Csak a 4 hengerbõl meg hiányzik a kifinomultság.

Engem gyerekkoromban elvarázsolt egy 280 zx,azóta soros 6-os rajongó lettem,de sajnos a világ másfelé megy.De azért a bmw-ket kerülöm,azok nekem nem igazán.

redbull0304
Kár, hogy annyiba maradt a 450Z azt azért sajnálom! 😞 Odab*szott volna a 4.5 V8 4x4 😄 És akkor még jöhetnének a turbok! 😄

MikX
Hátja...
Egy skyline attól skyline...
És nem mondhatjuk el, hogy az RB-26-os annyira régi, és rosszlenne, csak a japánok is átveszik ezt minél nagyobb motor dolgot...
Egy R-33, vagy R-34es nem attól volt jó, hogy Porsche GT2-eseket ver meg pályán...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pszihopata
Jaja!A 280 z még soros volt,én is sajnálom hogy áttértek a v6-ra.Ez van!

LionTR
Jaja, sor hatosnak kellett volna lennie 😉

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

otrosinka
látom ott is van versenyszellem 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

redbull0304
Nem csak jó autó de szép is lesz! Én csak a V6-ot sajnálom...

desigo
áhh
nem kell feltûnösködni
csak szolídan alázni 😊
otrosinka
tûzpiros is megfelel.......

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

DannyL
Az mi? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

desigo
Egy fekete jöhetne a garázsba 😊
LionTR
Bíztatóan hangzik 😊

pszihopata
Nissan Gt-r.
'A GT-R prototípusának körideje a Nordschleifén alig marad el a félelmetes Porsche 911 GT2-esétõl: a 20,8 kilométeres pályát 7 perc 38 másodperc alatt küzdötte le,gyorsabban, mint a Lamborghini Gallardo Superleggera vagy a Porsche 911 Turbo, sõt, 2 másodperccel rövidebb idõ alatt, mint a Ferrari csúcsmodellje, az 599 GTB. Pontos információink még mindig nincsenek a GT-R mûszaki megoldásairól, bár a pletykák egy ikerturbós, 530 lóerõ körüli teljesítményû V6-osról szólnak, amely mind a négy kereket hajtja2
[/img]

Kata
én meg szinte biztos voltam benne, hogy nem értetek az aerodinamikához <#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

cement
hehe 😄

respect to the man in the ice cream van

DannyL
Mondjuk abban biztos voltam, hogy egy nõ találna benne logikát. <#nevetes1>

<#vigyor3><#eljen>

Kata
Ha elsõkerék-hajtású az autó, akkor pont hogy aerodinamikailag helyesen szerelte fel, mert így megemeli az autó hátulját a keletkezõ légáram, így az elsõ tengelyre nehezedik a kocsi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DannyL
Hát ez mûszer. A mai nap adagjából ez a kedvencem. 😊

zöld silviát és a fekete hacsit elfogadtám, a többi lehet a tiétek 😊

streeter
Egy pár képecske 😄 Remélem tetszenek

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
<#szeret><#worship>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
<#szeret><#worship>

streeter

streeter
<#szeret><#worship>

streeter

streeter

streeter

cement

respect to the man in the ice cream van

pszihopata
<#wow2>

[/img]

SötétBarom
Miféle agyamputált böszme turbo van azon?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pszihopata
Ez annyira brutál,hogy muszály belinkelnem!Majdnem szétrugja a fékpadot.

Dragster dyno

CSOCSO
mi a kurvageciert nem tudok sehonnan belinkelni egy kibaszott kepet?
CSOCSO
Kata
ez bazironda

[/cserf][/fülünyúl]

LionTR
Széééép 😊

FOXX supreme
<#eljen><#worship>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

desigo
lehet ki se szállnék belõle egy hónapig...
Pirosban isten <#worship>

gondoltam ennyi járgány után, legyen vmi normális is 😊)

Csabesz6
hacsí😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

CSOCSO
alap scion..szep.. de a gagyi szamitogepes fustot nem kellett volna odamontirozni..