TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Egy 80-as évjáratú Audiba különb volt a beltér mit egy 90-es Hondába! "

Ezen jobb lesz ha gondolkodsz még egy kicsit, mielõtt elkezdünk képeket berakni...

Egyébként láttál már más Hondát a Civicen kívül? Mert azokból amit irsz gyanítom nem.
MikX
De még sztem mindíg azt nem todmegérteni, hogy egy autóban nem csak motor létezik... Temeg mindíg ezzel dobálózol...
Lehet, legyen egy 600 lovas audid, ami mellesleg majd' 2 tonna...

Meg hadd kérdezzem már meg, nekem mien autód van?
Nem azért kérdem... cask úgy...
De van egy sejtésem, hogy azért te sem kiskorod óta 600 lovasaudik között vagy...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SötétBarom
Ez 0,5 különbség 100-ig..
Kíváncsi lennék a 100-200ra is.. Mer ugye nyilván nagyobb nyomaték van a nagyobb motorban..

Meg ugye ha tudnánk az újkori árukat, akkor lennr mirõl értekezni 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
PIMP

redbull0304
80-as évek Audi S1 bõ 600 paci! Utcai kivitele a Sport Quattro ami, 300paci volt gyárilag (2.2T)! 80-as évek Audi 200Turbo bõ 200 paci! 80-as évek Urquattro bõ 200paci... Úgyhogy ez a 115le nevetséges! 😉

És az se mellékes ha megnézed a belterét! Egy 80-as évjáratú Audiba különb volt a beltér mit egy 90-es Hondába!

"Audi 2.0L 115 LE -> accordban 2.0 literbõl 120 Lóerõt" 😄 Most 5le... 😄 Úgyhogy akkor mibe is jobbak a Honda mérnökei? Abban a 5le-be? 😄 Ok akkor jobbak 5le-vel!!!!

"2 millából 5-600 lovas S2-st, igen ezt tudjuk már, és már egyszer röhögtünk is rajta jót, szal hagyjuk inkább."

Okés, biztos te valami nagy Audi és alkatrész szakértõ vagy! Vagy építettél már pár Audi és tudod, hogy mi mennyibe is kerül... :/ Talán nézzél egy kicsit utána!!!!!!! Szted ha 2.5-3misiért árulják a használtautó.hu-n a 400-500pacis Audikat és nyilván keresni is akarnak rajtuk, akkor szted mennyi az elõalításuk????? Másrész nem egy tulajjal beszéltem az autójukról úgyhogy nem a levegõbe beszélek és nem légbõl kapott dolgokat mondok! Ezek után meg te vagy nem kicsit nevetséges, szal hagyjuk inkább! 😉

"Ami szerintem számít, az az, hogy mennyi pénzért adják az adott lóerõt."

300-500e-ért már kapsz egy Audi 200 Turbot ami 200paci környékû!
500-1000e-ért már kapsz egy Audi 100 S4 ami 230paci környékû!
+ Mind2 autóba nem kevés extrát talál az ember!

Úgyhogy ne mondjátok, hogy drága az Audi és hogy ezért a pénzért jobb Hondát lehet kapni!!!!

ha a régi VTI - GTI -t nézzük egy árnyalattal szerintem ma használtan olcsóbb a VTI, nameg azért részben a lökettérfogatnak is van értelme, gondolj bele kisebb térfogat-kisebb tömeg, gyorsabb autó.
pl. 0-100 kmh

92-95 VTI 1.6 = 7.8 s
92-97 GTI 2.0 = 8.3 s

jó tudom a gyári átlagfogyasztás adatok pontosságát már ismerjük de mivel mondtad hogy nincs értelme a kis köbcentinek tájékoztató jelleggel 2 adat : VTI = 7.6 l ; GTI = 10.8 l

Pontosabban 147-et (2-3 gen Prelude 2.0 DOHC B20AX)
B20A-ban meg 85-ben volt 160LE japán belpiacra.
"egymásmellé alítasz egy Hondát és mondjuk egy Dodge vagy Ford modellt, egybõl látszik melyiknek, van nagyon tekintélye, melyik is a szebb"

Most a 80-as évek muscle car-jaira gondolsz? Szépek a régi japán autók is, egyetlen dolog miatt van tekintélye az amcsinak: 10 méter hosszú és 5 méter széles. Egész más volt a 2 ország történelme tudod jól. Amerika megtehette az ész nélküli pazarlást, míg japán már akkor is spórolni akart az üzemanyaggal meg egyáltalán mindennel. A szépség meg mint mindig szubjektív. Barátnõmmel múltkor láttunk egy charger-t, én egybõl mondtam hogy hûdefasza, de õ lecsúnyázta. Rá is szóltam! 😊

Már megint az audival erõsködsz? 600 lóerõ körüli gépállatokat csinált? hol? tényleg nem vagyok jó audiból de nem emlékszem hogy utcai autóból csináltak volna 600 lóerõset.

Vagy az utcai autók 75 lóerejére vagy büszke?
2.0L 115 LE vagy 2.2L 136 LE ?

húha, ügyes az audi, vagyis lenne mert abban az idõben az accordban 2.0 literbõl 120 Lóerõt is kihoztak a honda mérnökei.

2 millából 5-600 lovas S2-st, igen ezt tudjuk már, és már egyszer röhögtünk is rajta jót, szal hagyjuk inkább.

Nem mondta senki, hogy szar autók az S meg RS modellek, csakhogy ANNYI pénzbõl már sokkal jobb sportkocsit is lehet építeni. Mert hiába van bennük többszáz lóerõ, amikor pályán körbeautózzák õket a súlyuk miatt. Teljesen értelmetlen autók. Ja hogy autópályán egyenesben 200-ról is jól gyorsul. Ok. Nagy szempont mellettük.

Egyébként az Audinak milyen szériamodellje is volt 600 lóerõs a 80-as években? A Honda meg valóban nem csinált többszáz lóerõt autóba akkoriban, õk értelmesebb dolgokkal foglalkoztak.
Pl hogy ugye japánban akkoriban köbcenti és lóerõ korlátozás volt, és abból kellett a maximumot kihozni.
SötétBarom
Flém nélkül nem igazi a topic, így kell a tüzifa 😊

hali
ujabb DanielT van szuletoben 😊

www.napisajto.hu

SötétBarom
Nekem pl semmi bajom semmivel, pusztán az zavar, hogy veritek magatokat itt a 160 lovas 1.6osra..

Engem például picit sem izgat ki mekkora motorból hány lóerõt présel ki. Ami szerintem számít, az az, hogy mennyi pénzért adják az adott lóerõt. Btw. lövésem sincs, hogy mennyi volt újkorában egy VTi, de kategóriatársi a GTi golf, talán az E36, Bravo HGT, stb mind hozzák nagyjából ugyan azt a lóerõszámot.. Ennek ellenére igaz, hogy nagyobb motorból, de szerintem az újkori áruk között nem volt jelentõs eltérés.. Ha mégis, akkor sry.

A lényeg: elismerem a mérnöki bravúrt, csak értelmét nemlátom..

Másrészt meg nemtudom mit kell ócsárolni mindenféle márkát.. Vezettem már igen sok autót, és különösebb eltérés vezetési elény alapján szerintem nincs.. Semmivel sem éreztem jobbnak pl a 2.2iCTD accordot a 220CDi-nél.. Éccsanyám yarisában amiben alig van kilóméter nem érzem jobbnak a váltót, mint a 8 éves fiatomban, és még sorolhatnám..

Ami kifejezetten szar volt és próbáltam, az egy MkII Golf szívódízel benzines váltójával, meg egy kispolák 😊

redbull0304
<#confused>Pannónia-Ring verseny most, hogy jön ide?

Hát, ha egymásmellé alítasz egy Hondát és mondjuk egy Dodge vagy Ford modellt, egybõl látszik melyiknek, van nagyon tekintélye, melyik is a szebb! (egyébként nem rajongok az Amcsi autókért!)

Mért, szerinted a torzen difit ki találta fel, ha nem az Audi? Urquattro mellet még rengeteg jó modellje van az Audinak S2,RS2,S4,RS4... 2millából már egy 500-600pacis S2-est is lehet építeni! 30millás Audik igen ritkák 50 millásat meg még nem is láttad! Vagy de, egy régi S1-est de az 65milla volt!

Az Audi már a 80as évekbe 600 lóerõ körüli gépállatokat csinált!!!!
Honda akkor mit csinált? 60 szamárerõs cipõs dobozokat! <#hehe>

A Hondáknak egy bajuk van, hogy túl sportos a feelingjük vezetés közben ahhoz képest, amennyiért ma pl egy 5gen civicet már meg lehet kapni. Ezért minden kis hülye szerezhet magának egyet lényegében. De stílust és izlést sosem fogsz pénzért kapni hozzá. Mint ahogy a több tíz millás audikhoz, meg bmw-khez se. Csak aki ilyet vesz, az már túl sznob ahhoz, hogy saját maga valami egyedit csináljon az autójával. Igy többnyire az a veszély sem fenyegeti, hogy elbassza. Max feltekeri a legközelebbi fára.
Szerinted miben is jobb egy amerikai autó, mint egy Honda?
Abban hogy tud gumit égetni a hátsó keréken?
Pályán meg körbeautózza bármelyik sportosabb Honda õket, még akkor is ha 3x akkora motor van bennük. Mert a köbcentin kívül mást nem tudnak csinálni. Futómû, váltó, ergonómia mind kalap szar az amerikai izomautókban.
Vagy most az audira akarod verni? Aki aszondja urquattro már x éve, és még mindig hisznek benne hogy õk találták fel, pedig csak máshogy hívják mint más gyártók? Vagy hogy 20-30-50 millából ki tudnak hozni fasza sportos autót, ami aztán pályán mégis túl puhánynak bizonyul a többszáz lóereje ellenére is.

Elemezgesd kicsit. Hol is vannak az izomautóid?
redbull0304
redbull0304
TE ez mióta Japán topik? :/ És még olvasni se tudsz vagy csak lusta vagy... Nem leírtam, hogy nekem semmi bajok a Japán autókkal!!!! Én csak a Hondát nem szeretem! De ezt is leírtam! Nem tudom, mit nem tudsz ezen felfogni! :/

redbull0304
Ez még aztán az off! Nem sportkocsi? Akkor minek linkeltek be régi kocka civiceket és utána 2 napig el vagytok ájulva tõle, hogy mekkora autó! Az még aztán Suzuki! Mondjuk, elõbb vennék egyet mint egy Hondát! ;P

Bezzeg egy fasza pözsó <#eljen>
DannyL
Próbáljál már meg viselkedni, ez egy japán topik. Kapd már össze magad, nem lehet csak úgy bármit belinkelni. Büntetésbõl meg kell tanulnod a japán rice himnuszt! <#vigyor3><#csodalk>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a kék-zöld falkeneket elfogadnám 😊

cement

respect to the man in the ice cream van

cement

cement

cement

ja és hogy megnyugtassalak nem a hondával hanem veled van a baj, definiálom neked a helyzeted:
(sry az offért)

A gyûlölködés tartós és erõteljes ellenséges érzelem, amely során a személy gyakran saját sikertelenségét, kisebbrendûségi érzését kompenzálja. Amikor elég alul érzi magát egy ember, akár gazdasági helyzetét tekintve, akár az érvényesülés területén, kicsinyes vigaszként szolgálhat, ha a gyûlölt személyt vagy csoportot maga alatt tudhatja, felsõbbrendûnek érezheti magát. Tulajdonképpen önnön magával szembeni elégedetlenségét vetíti ki az ellenségnek nyilvánított másikra.

annyira hülye vagy hogy rossz nézni 😄D

te ökör, a civic mióta sportkocsi? esetleg a typeR verzió, de az 1.6 VTI inkább egy erõs sportos családi verda. De ha már azzal hadonászol hogy nem ér semmit az egész, mutass nekem 1992-bõl 1.6-os 160 lovas verdát, de tényleg igazad van "Semmi olyat nem tud mutatni, amit a kategóriájába lévõ többi autó ne tudna!"

"egyhangú és szürke a többi Japán vas között"

elõbb néztük a mûszaki tartalmat. most mit nézzünk? dizájnt? ja a többi japán marha jó, fõleg a sok nissan meg toyota amik rohangálnak az ablakod alatt. Ne haragudj hogy néznek már ki? tiszta nyomi redva az összes. Nissan toyota mitsu, mindegyiknek van max 2 csúcskategóriás modellje ami valahogy kinéz meg megy is a többit semmit nem ér.

A honda majdnem több díjat kapott az autóira mint az összes többi japán gyártó összesen. keress rá "engine of the year" például.

Rólad tipikusan azt tudom elképzelni hogy márkalepisilõs matricát raksz a kocsidra és tiltatod mögöttem a pirosnál az 1.0 suzukid amit 0% önerõre vettél.

FOXX supreme
juj mi lesz itt😄DDD

Na õk csináltak penge BMW-t😊

hang az oldal elején<#hehe>

BWM M5 twin turbo

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

CSOCSO
teszteltek az UK es a JDM CTR-t... a JDM CTR nyert 3 mp vel a palyan.. ehh

kivancsi lennek hogy a civic si mikor ert volna be a celba
redbull0304
Nem gagyi a Honda ezzel én is egyetértek! Viszont semmi extrát nem tud nyújtani így elég egyhangú és szürke a többi Japán vas között! Egyetlen sikeres és ötletes autójuk az NSX!

Kimondom, amit már eddig is akartam! Engem a Civic idegesít de nagyon! Mi a jó, vagy mit tud nyújtani ez az autó? Semmi olyat, amit a kategóriájába lévõ többi autó ne tudna! Minden Hondás ettõl ájul el 1.6 160paci... És???? Vonyít az autó mégse megy... Nálam egy igazi sportautó hátsókerekes vagy összkerekes, nem pedig elsõ! És az a hatalmas elvakultság! Ki mondja, hogy jó a Civic? Akinek Hondája van, vagy a családba! Nah most megkérdezünk egy öreg bácsikát az a 1500es Ladájára fog esküdni!

Nagyon nagy különbség van Japán és Japán autó között! Mint pl egy Ferrari és Fiat között is!

MikX
Ez nem az M3-ból lett csinálva, hanem egy "mezei" 3-as kupéból szvsz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

GregSB
Hondát mindenki utálja, törõdj bele 😄

MikX
Dee, tudok olvasni...
Dee ha nincs bajod a japán autókkal, akkor nem értek vmit...
A Honda is japán... És nem is mondhatjuk el, hogy vmi ultragagyi...
Sõt...
Akkor ezt fejtsd ki, hogy a Hondával mi a bajod?

redbull0304
TE nem tudsz olvasni? Nekem semmi bajom a JAPÁN autókkal! Elsõ két kép jó <#eljen> Fõleg a Nür II! Kedvenc Skylinem! 😊

MikX
Csak kicsit mintha el lenne túlozva a dolog nem?
Ezekene a képeken azért nincs egyetlen "szokványos" autó sem, csak ien baromságok, amiket direkt az ienek miatt csinálnak...

Ezek is annyira rosszak?

redbull0304
Bocsi de nem a Japán autókat szolja le, hanem a Hondát! ;P Nekem semmi bajom a Japán autókkal! 😊 Egyéb kéne a gusztustalan szpojlerek meg az igénytelen tuning miatt tetem be!

MikX
Most ezt te komolyan gondolod, hogy beraksz egy iet...
Neharagudj, dee kissé nevetséges...
Ez a "macsó" amerikai ki a fasza legény stílus egy kicsit gáz nem?
Mert azok azt képzelik, hogy csak 6000-s motortól kezdõdik a világ, nem biztos, hogy az a jó...
Sztem meg azok szánalmasak akik iesmivel töltik az idejüket, vagy ez tetszik nekik, hogy leszólják a japán autókat, mert az csak rossz lehet...

De itt egy echte amerikai csodawágen is, smallblokk turboval! 😄
redbull0304
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>...

Ricer
Ricer Song
VTEC Song

DannyL
Elnézéseteket kérem, lelépek. Szar az izlésem.

streeter
PS-t ide minek???<#fejvakaras><#fejvakaras> Ez TUNING AUTÓ Mánia nem a Csicsa PS semmi köze a valósághoz címû topic. Fõleg az az S2000 iszonyat gagyi meg a Pözsó se jobb.<#shakehead><#shakehead>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

pszihopata
Ilyen terepre csak fotoshoppal juthat be a cc!<#confused>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

DannyL
Na meg azért már csak... 😊))

DannyL

pszihopata
Igen.
Létezik 4 hengeres bulldózer,aminek a tolólapja 10 négyzetméteres,abból nem hiányzik a nyomaték.
De pl a subaru wrx is négyhengeres,és elég brutálisan gyorsul.

Szóval ez egy kicsit bonyolultabb!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Kata
egyébként butaságot mondtam a nyomatékkal meg a gyorsulással?

[/cserf][/fülünyúl]