TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

nc..
pszihopata
Ahogy megyünk keletre,nõ a szegénység és az igénytelenség,romlik a közlekedési morál.
Ha nyugatra indulunk,ugyanez van fordítva.

Utálom az általánosításokat,de ez sajnos igaz!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
Nálunk van egy gyönyörû kastély a kapuból indult a gesztenyefasor 10 kilóméteren keresztül azon mentek az urak hintóval.
A parasztoknak ettõl 1 kilóméterre párhuzamosan vezetett a szekérút,ha egy parasztot megláttak hogy az urak útján közlekedik,az megnézhette magát.

A város fõútja most is ezen a gesztenyesoron vezet,nem voltak hülyék 300 éve sem,mert jó szélesre ültették,tök jó nyáron mert összeér a lombkorona.
Egy 300 éves gesztenyefa egy kamiont is megfog lazán,de ilyen szép út kevés van az országban,meg amúgy is védett.

Inkább egy ilyennek ütközzenek az idióták,mint a szembejövõnek!

streeter
Sajnos az ilyen agresszív állatokkal én is sokat találkozok. Ha bemegyek Szegedre (Makótól 30km) legalább két olyan helyzetbe kerülök amit örülök, hogy megúszok, mert a románok csak akkor szeretnek igazán elõzni ha jönnek szembe mert az izgalmas. Pl: megyek a sorral 60-90 között látom, hogy van elõttem vagy 20 autó nem is megyek ki elõzni mert mire a sor elejére érnék már Szegeden vagyok és tök mind1 mert 5percel hamarabb érek be meg 2x annyi benzint baszok el. Szal a román tapad a seggembe de jönnek szembe húzodik ki meg már ki is megy elõzni, de visszafékez, mert jönnek szembe. Azért én is szoktam figyelgetni és ha hosszan nem jön senki kimegyek 4-esbe vagy 5-ösbe elõzni a román meg marad a seggén mert nem jönnek szembe mert úgy nem izgalmas az elõzés, de amint jönnek szembe vagy van egy beláthatatlan kanyar rögtön menni akar.
Tavaly is elég sok marha volt, de ahogy a románok is EU tagok lettek 3x annyi román van az autakon és minden héten vagy egy baleset ami miatt általába áll a forgalom 2-3 órát mert vki nem fért be ekkor teljes útzár és nincs lehetõség csak nagy kerülõvel kikerülni. Szal elég bosszantó.....
Ez lehet kicsit hosszú lett és senki se fogja elolvasni 😄😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
kepek a tegnapi SCION SCREAM talirol

CSOCSO
amugy rajottem mi tetszik meg ebben a scion talalkozos dologban... 99% fekamentes.. a tegnapi talin volt 1 azaz egyetlen 1 feka.. annak is tuti hondaja volt mert rapakolta a JDM japcsi rendszamot a scion elejere........
CSOCSO
mar alig emlexem. kb 8-10 eve tanulhattam...

MikX
mondjuk zajt nemtom, dee szél miatt már inkább hihetõbb, mint napfény ellen...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
hat akkor bizti en vagyok az idiota.. szvsz a KRESZ ben volt benne vagy foldrajz konyvben hogy miert vannak ott a fak ( szel es zaj miatt...)
LionTR
Persze. Nagyon sokan tök fölöslegesen marha nagy kockázatnak teszik ki nem csak magukat, az utasaikat de még a többi közlekedõt is. Rengetegen elõznek mindenáron akkor is ha 30 autós karaván megy elõttük, ahelyett hogy maradnának a seggükön, arról nem is beszélve hányszor elõznek beláthatatlan helyeken, kanyarokban. Meg ugye ott van az a szokás hogy elõzök aztán ha jönnek szembe majd csak lehúzódik a szembe jövõ is meg az elõzött is szélre, én meg simán elférek. Persze, csak ehhez nagyon sok átlag sofõrnek nincs lélekjelenléte. Az ilyen embereket nekifutásból lõném fejbe. A motorosokat is, hiába keskenyebbek.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Mivel hogy a lovaskocsinak zaja se sok volt szerintem nekem 😊

pszihopata
Nálunk 300 éves gesztenyefasor van a pusztában,az inkább napfény ellen.
Itt 50 éve csak az avh meg a körzetiorvos autózott maximum,zajról akkor még szó sem volt.
A fatörzsek meg nem igazán szigetelik a zajt./balesetveszélyrõl indítottunk,nem sövényrõl volt szó/

CSOCSO
ize.. most vagy engem LOL oztok majd le vagy teged.. mivel szvsz a fak baromira nem napfeny hanem szel es zaj fogok.

es amugy is sokkal szebbek mintha vaszom 4 meter magas falat huznanak mindenhova...

nah akkor kinek van igaza?
pszihopata
Persze nincs is azzal semmi baj addig amíg nem jelennek meg a passatos,audis stb. seggbebujós letolós bunkók.

A mellékutak máshol is ilyenek,csak ott nem érzik úgy a nagyobb kocsival rendelkezõk,hogy lépten nyomon le kell tolni az elöttük haladót.Ha ilyen utakon normálisan /nem egymás seggében/ 80-90-nel halad a sor,nincs is semmi gond.

Egy német vagy osztrák elõtt milyen képet festenek rólunk az ilyen taplók?Õk nincsenek ehhez hozzászokva, átlépik a határt aztán mintha majomketrecbe jöttek volna.

LionTR
Nem a festés szar hanem a felni 😉

LionTR
Kérlek szépen pl fák azért vannak aaz utak szélén eredetileg hogy árnyékot adjanak. Mikor telepítették õket akkor még nem volt ilyen probléma, mer lovaskocsival nem volt divat kanyarban elszállni meg frontálisan ütközni... 😄

k O T T A
nekem se kéne de azért komoly a festés ettõl függetlenül

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Felnire már nem tellett neki úgylátom...
FOXX supreme
hát nekem se, túl csicsmicsa

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

cement
hát nekem ilyen sose kéne 😊

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Glow in the dark? <#gonosz1>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

k O T T A

szar festés😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

LionTR
Igen de európában már az összeset felvásárolták ilyen célra 😊

MikX
Hát ja... bár inkább a Trueno...
Mivel ezek Levin-ek

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
<#gonosz1><#worship>
apropo nem tudtunk ma menni a zsigával ,mert behalt a zaksi:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Egyik spanomról kiderült, hogy régegebben volt neki egy, de eladta, mer nem volt pénze és lejárt a mûszaki.. Csak lestem.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

akkor is ez a legjobb és legolcsobb (drift)autó 😄

lol

FOXX supreme
Meg is fogunk, mi az hogy nem tudod pontosan, hogy mennyi lova van a még ki sem jött új Audi Rs6-nak? ha?😄DD ez nem mehet így tovább😄

MikX
Kövezzetek meeeeg... <#banplz> <#kuss> <#buck>

FOXX supreme
helyes😊 és 650 nm

redbull0304
Az a 680 csak 580 <#nezze><#idiota>

MikX
pontosan 680 <#nezze><#eplus2><#eplus2>

redbull0304
Ahhoz a 2 tonnához kell is a 600paci! 😄

FOXX supreme
Én csak azt nem értem, hogy oké jól néznek ki az Audi kombik, de pl. egy sportos közel 600 lovas autó ne legyen már kombi...:S

msot versenyzünk vagy a teszkóba megyünk bevásárolni, egyik se van jó hatással a másikra sztem...

CSOCSO
hm... najo.. a clk gtr nek jobban all a piros...
CSOCSO
lol most olvasom hogy a 25 clk gtr bol ez az egyetlen piros😄😄
az egyetlen Super Sport amiben a 7.3 as amg motor van 720 loerovel..

ha egyszer nyerek a lotton............
redbull0304

CSOCSO
nem lenne kifogasom egyik ellen sem😄

csak nem ertem hogy az audi meg a merci miert ilyen hogy a legsportosabb autoit csak szurke es fekete szinvalasztekban adja??? (r8, slr...)

pedig a piros clk -gtr milyen uber modon nez mar ki?

redbull0304
Vaddisznó <#hehe>

MikX
Inkább nem is fûznék ezekhez semmit...
Max csak ezt:

<#mf1><#eplus2><#hehe>

redbull0304

MikX
Lehett, nem emléxem, dee akkoris naon zsír...

redbull0304
Jaja ezt már én is belinkeltem egyszer! 😊

MikX
Hátja, az RS4 is nagyon zsír egy verda, fõleg így
Beszarok mien hangja van, nagyon kemény!!
(úgy dübürög itthon a hangfalaimon, hogy áá 😄)

MikX
Naja, mondhatni... vagyishát ja... de ez nem Coupé, ez egy sportos sedan, szvsz...
Mind1, lehet csak azért, mert én utálom a merciket, vagy nemtom...

SötétBarom
télleg <#gonosz1>

ja amúgy kérdezd inkább Fekit!

nekem kellett múltkor ellenálás az éndzsölájsz ledekre mert gyárilag nem, volt a lámpán, és marha olcsón dolgozik!

haverral raktuk be, csak kellett hozzá egy kiemelõ keret, és mivel a kántornak csak corsa-hoz volt (lol), bementem a CarGo-ba ott már kaptam megfelelõ keretet(Akkord mögötti utca). Felajánlották hogy berakják pár ezerért mondtam kösz inkább ne. Ha gondolod kérdezz rá ott.