TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
volt jopar auto.. altalaban mint nissan 240sx.. volt par 180.. meg rx7.. stb... volt 1 trueno es egy celica supra akik nagyon gazosak voltak... a drag palyahoz a drift reszen kell keresztul menni.. ugyhogy bealltam a driftes sorba.. a tobbiek csak neztek hogy wattafakkot csinalok ott😄😄😄 (elsokerekes az autom)
nah sztan sorrakerultem megyek, megyek a palyan.. gondoltam trefalkodom egy kicsit.. kezifekkel elkezdtem jatszani, meg kettesben full gaz es bevettem ket kanyart:😄😄😄😄 tudom tudom elsokereks az autom.. szegyen probalkozni, mert nem drift auto de latvanyosabb volt mint amit a trueno muvelt.. a tobbiek meg szakadtak a rohogestol.. senki nem szamitott arra amit ott lenyomtam😄 egy 350z-s is odajott hozzam gratulalni, vigyorogva.. nah mindegy nem is ez a lenyeg.. ez csak bohockodas volt.. bealltunk dragozni es eletem elso ilyen futaman mentem 10.2-t (1/8 as palya)
a reakcio ido szar volt.. 0.8.. de azert nem gaz.. a 98 as eclipse gs-t 10 bol 8 szor lenyomtam... a maradek kettoben meg valami gebasz volt valtasnal meg hasonlok...
sajna nem volt senki mas korulottem aki egy sulycsoport lett volna ( volt par komoly mustang meg viper.. azok ilyen 7-8 as idoket mentek, ja meg egy 350 lovas evo is.......
ezt az elsot lemertek ezekutan mar akkor sem mondtak el az idot senkinek mikor szejjel konyorogtem magam........ 😞(( szal hogy mennyit javitottam a dolgokon.... az titok marad.. majd legkozelebb!!! mindenesetre az elindulassal van a bajom.. kiporog a gumi...
Merga <#vomit>#vomit>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
[/cserf][/fülünyúl]
Erre meg nincs szó <#rinya>#rinya><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
de mar nekem is leesett.... scionon is van.. hiszen az axle back kipuf cuccokat is igy rakjak fel.... nem hegesztik... hanem odacsavarozzak
normalis esetben a hatso tengelynel nincs olyan kapocs ami a kepen van ( olyan kapocs van az S csovemnel is a leomlok utan).. ergo az axle back reszet cserelni lehet... mig a cat-back resze megmarad... hogy ez miert jo neki.. nemtom.. valszeg a hetkoznapokra radob valami silenceres HKS-t😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
már csak zöld neon kéne alá 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ez pl zsír:

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez a merci kb arra lenne jó hogy egy klubban lelógassák a plafonról diszkógömbnek...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
hm ugy nezem az asantik is lexanik
respect to the man in the ice cream van
állitólag egy narnacs-sötétkék BMW karambolozott Pesten, a rakparton, asszem 6.-án, arról nemtudtok vmit ?
(kép,link ? 😄)
De nem veszed az álláspontomat. Egy csomó úton már akkor is voltak fák mikor a kreszkönyv még sehol se volt.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Spoileren olyan a két féklámpa mint 1-1 rakéta vége 😄