TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
a hartge csinált ilyen maszkokat a 6 os BMW hez, de ez mégse a legjobb

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Mekkora malomkerék van már a merciben 😄
M@TriX
nem semmi pénz lerhetet a Merci, de gondolom nem kell felhívni a figyelmet a mellette feszítõ tagokra 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
nagyon balfek volt a truenos is es a celica supras is..... vagy nagyon legyaszolt allapotban voltak vagy a vezetok voltka nagyon benak.. az a baj hogy meg a kezifekhez se nyultak...... nemtom mire gondoltak... mindenesetre nagyon elveztem az egeszet... baromira sajnaltam hogy senki nincs ott akivel drag racingelhettem volna😞
Csabesz6
akkora truenos valami nagyon balfék lehetett.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

CSOCSO
nah eletemben eloszor elmentem egy kis drag es drift versenyre.. igazabol drift event volt de paran bealhattunk dragozni is.. szerencsesek voltunk de meg mennyire.. altalaban 200 auto szokott a drag palyan varni a sorra.. mi voltunk ma 11 en 😄😄😄 szal kb ugy koroztunk a drag palyan mint jancsika az ures hullamvasuton..........

volt jopar auto.. altalaban mint nissan 240sx.. volt par 180.. meg rx7.. stb... volt 1 trueno es egy celica supra akik nagyon gazosak voltak... a drag palyahoz a drift reszen kell keresztul menni.. ugyhogy bealltam a driftes sorba.. a tobbiek csak neztek hogy wattafakkot csinalok ott😄😄😄 (elsokerekes az autom)

nah sztan sorrakerultem megyek, megyek a palyan.. gondoltam trefalkodom egy kicsit.. kezifekkel elkezdtem jatszani, meg kettesben full gaz es bevettem ket kanyart:😄😄😄😄 tudom tudom elsokereks az autom.. szegyen probalkozni, mert nem drift auto de latvanyosabb volt mint amit a trueno muvelt.. a tobbiek meg szakadtak a rohogestol.. senki nem szamitott arra amit ott lenyomtam😄 egy 350z-s is odajott hozzam gratulalni, vigyorogva.. nah mindegy nem is ez a lenyeg.. ez csak bohockodas volt.. bealltunk dragozni es eletem elso ilyen futaman mentem 10.2-t (1/8 as palya)

a reakcio ido szar volt.. 0.8.. de azert nem gaz.. a 98 as eclipse gs-t 10 bol 8 szor lenyomtam... a maradek kettoben meg valami gebasz volt valtasnal meg hasonlok...
sajna nem volt senki mas korulottem aki egy sulycsoport lett volna ( volt par komoly mustang meg viper.. azok ilyen 7-8 as idoket mentek, ja meg egy 350 lovas evo is.......

ezt az elsot lemertek ezekutan mar akkor sem mondtak el az idot senkinek mikor szejjel konyorogtem magam........ 😞(( szal hogy mennyit javitottam a dolgokon.... az titok marad.. majd legkozelebb!!! mindenesetre az elindulassal van a bajom.. kiporog a gumi...
JGTC
Bömi <#sir>
Merga <#vomit>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kata
ezek rettenetesek! Azt a szép mercit is úgy elcsúfítani... <#shakehead>

[/cserf][/fülünyúl]

streeter
Ez meg mi??

Erre meg nincs szó <#rinya><#csodalk><#csodalk><#wilting>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

otrosinka
ez van weszélyes...veszélyesen jó az autó 😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

SötétBarom
gyász.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JGTC
na az lehetett a márka megcsúfolása, pont egy alfa <#schmoll2>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
tegnap lattam egy integrat... igaz eloszor azt hittem hogy egy alfa romeo..... ugyanis az integran volt egy eszmeletlen gusztustalan-szanalmas bodykit amitol elolrol fullosan ugy nezett ki mint egy alfa.... ugyanolyan haromszog az elejen meg ilyenek...
CSOCSO
upsz:😄😄😄😄 lehetseges... nekem mar nincs😄😄😄

de mar nekem is leesett.... scionon is van.. hiszen az axle back kipuf cuccokat is igy rakjak fel.... nem hegesztik... hanem odacsavarozzak
Minden normális autón van a hátsó felfüggesztésnél csõtoldás...
CSOCSO
amugy ha jol megnezem valszeg azert ilyen mert a kipufogot cserelgetni lehet egy csavarkulccsal... =

normalis esetben a hatso tengelynel nincs olyan kapocs ami a kepen van ( olyan kapocs van az S csovemnel is a leomlok utan).. ergo az axle back reszet cserelni lehet... mig a cat-back resze megmarad... hogy ez miert jo neki.. nemtom.. valszeg a hetkoznapokra radob valami silenceres HKS-t😄
streeter
Kéne a frásznak a neon. Normálisabb kipuff rendszer és kész is. Nem kell ide semmi más.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
szvsz kifejezetten ronda... 3" es cso es maga a muffler picike""""
huh de elfogadnám 😮

már csak zöld neon kéne alá 😊

redbull0304
What the kályha? <#idiota>

streeter
Érdekes az a kipufogó....

MikX
Áhh... Zsíír <#eplus2><#eplus2><#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LionTR
Komoly a hátsó dob XD

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

tényleg csak eggyel nagyobb felni kellene rá..
ez pl zsír:

streeter
Ez de kiráááály

Csabesz6
szegeny😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
a króm bömös viszont nem rossz! 😊

MikX
Hát, nem is nagy a valószínûsége, h valaki utcára megy vele, sõt, hogy egyáltalán mennek vele...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LionTR
Tényleg 😄 Pedig azis de csúnya 😄

Ez a merci kb arra lenne jó hogy egy klubban lelógassák a plafonról diszkógömbnek...

JGTC
azok a szõrös üllések már fel sem tûnnek senkinek?? 😊

redbull0304
Ezek viszont tényleg drágakövek! Sõt van 24 karátos arannyal futatott felni is! 😊

cement
http://www.lexani.de/
hm ugy nezem az asantik is lexanik

respect to the man in the ice cream van

cement
az igen, sztem mar ez nem szep. a lexani felnik azok ütõsek

cement
azok nem gyemantok hanem kristalyok... ennyi gyemant meg a dollarmilliomosoknak sem volna megfizetheto

allock
ha netán egyszer túl gazdagok lennénk... 😄

#hhwnd

redbull0304
Azok még gyémántok! 😄 LOL 😄

streeter
Ezt tisztán tartani se lehet semmi. Nem kéne semmi pénzért de ingyen se. A merci jöhetne eladnám róla a gyémántokat meg a kocsit és vennék valami normális kocsit 😄

cement
ha hozzamvagnak, barmelyiket elfogadnam ingyen 😊

FOXX supreme
ajj de csúnyák

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

allock
ha már egyes emberek nem tudják a pénzüket mire költeni, inkább adakoznák el :/

#hhwnd

redbull0304
<#idiota>

desigo
desigo
off:
állitólag egy narnacs-sötétkék BMW karambolozott Pesten, a rakparton, asszem 6.-án, arról nemtudtok vmit ?
(kép,link ? 😄)

cement
igazabol csak a spoiler meg a matrica vicces, a tobbi még el is menne, bar latni kene a felnit is, lehet hogy disztarcsa van rajta 😄

LionTR
Jaj basszus, nem mondtam hogy idióta vagy ne sértõdj már meg...
De nem veszed az álláspontomat. Egy csomó úton már akkor is voltak fák mikor a kreszkönyv még sehol se volt.

JGTC
Így elkúrni egy FEKETE 4d civicet 😞

streeter
Yeeee ha nem lenne a spoiler meg lexus lámpa meg a gumball 3000 matrica meg az M3 tükör akkor oké lenne vagyis ha gyári lenne 😄
Spoileren olyan a két féklámpa mint 1-1 rakéta vége 😄