TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Közúton ált. 100-110 az utazóm, pályán 140.. Viszont elõzni, kanyarodni, ill. elmebeteg dolgokat mûvelni imádok 😄D
Kövezzetek meg..
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Én télen futni járok ingyen.Nehogy már pénz nélkül ne lehessen sportolni!
[/cserf][/fülünyúl]
Csodálkozva nézem mikor 10-20 évvel idõsebbek mint én,tolják le az elõttük lévõt. /nem kaptak pinát este?/
Korábban kell felkelni,és akkor nem kell rohanni!
Nehogy már az az 5 perc hiányozzon a megélhetésébõl!
Shame. <#idiota>#idiota>
De nem fér bele, hogy leszaladgáljak hetente a pannoniaringre.. Amúgy sem szeretném égetni magam egy száz lovas géppel..
Kéthetente egy paintball is megerõltet anyagilag :| /de legalább levezet mindent 😄
Másnap jöttem épp haza Sopronból, és én speciel nem tudtam kiigazodni a többszáz méteren keresztül balettozó, forgó, keresztezõ keréknyomokon, és az itt-ott hiányos szalagkorláton, ami akkor még mindig ott virított a helyszínelõrajzokkal együtt, hogy ezt hogy is csinálhatták.
[/cserf][/fülünyúl]
Nem az a baj,hogy az emberek az úton élik ki magukat?
Persze nyugaton,úgy néznek az ilyenre mint 'gyújtogató a vizesszénára",és be is szólnak.
Itt meg vissza is ütne némelyik köcsög,ha beszólna v.ki.
Ezér nem hallgatok rádiót.. Óránként elmondanak legalább 5-6 rosszhírt..
amúgy nem csak a pénz hanem a folytonos negatív hírek is felhúzzák az embert még ha csak tudat alatt de akkor is. Pl. megyek melózni ahol elõször felmegyek az index-re minden nap van egy hír: "ismét eltûnt 800 millió forint", aztán alatta: emelkedik ennek meg annak az ára és ott egy vigyorgó politikus képe, szóval felbosszant, még akkor is ha mondjuk kifejezetten most nincs különösebb bajom az anyagi helyzetemmel. Szóval az egész országban negatív a morál ez azért a közlekedésre is hatással van.
A mocsokszar út stimmt 😄
/lambóval,porsche-val,205 gt-vel/
De náluk könnyû, nyugodt a hangulat. Van pénz kaja pia - na jó nõk nincsenek de emiatt nem idegeskednek ;D
Nálunk viszont szegény tisztességes állampolgár megkapja a kevés fizuját, de mindegy mert már úgy is -1 millánál tart a bankszámlája, aztán elindul haza a mocsokszar úton, közben a mocsokszar autójából hülye hangok jönnek arra utalva hogy vmi megint el fog romlani, ezek után ne csodálkozzunk ha felbassza minden az agyát és elkezdi nyomni neki ész nélkül 😊
Normálisan kell menni!
-nálunk is!
Parizsban ahol meghalt diana még egy nyûves szalagkorlát sem volt,egyenesen nekidurrantottak a betonoszlopnak.
Én 2 hetente járok olaszországba,semmivel sem biztonságosabbak az utak!
Ausztriában úgy bõvítették a pályát,hogy nem volt leállósáv 5 kilóméteren keresztül,ahol ledöglött egy teherautó a dombon ott törtek a kocsik.
A graz melletti pihenõk kijáratában stoptábla van,gyorsítósáv nélkül.
Kész horror!<#bdead>#bdead>
erre az a válasz hogy ausztria a világ 10. leggazdagabb országa, mi pedig az 56. helyen állunk, ennyi 😛
Nem mondtam, hogy az oszlop a hibás, nyilván nem.. De akkor sem szerencsés az elhelyezése..
Aki meg 50-nel megy,az nem tekeredik fel az oszlopra!
Az ilyen pilóta bárhol meg tud halni,nehogy már az oszlop legyen a hibás!/szerencsére nem ölt meg mást/
A magas töltés amúgy logikus és értelmesnek tûnõ dolog több szempontból (vízelvezetés, nem folyik rá az útmenti dzsuva stb.) De én úgy emlékszem nagyobb utaknál ez külföldön is így van. Oszlopok is ugyanúgy vannak, ami esetleg különbözik az a településeken belül az útmenti árok. pl. Ausztriában abszolút nincsen vízelvezetõ árok ami elválasztaná az épületeket az úttól. Valszeg náluk korábban volt csatornarendszer, vagy csatornázás után befedték az árkokat.
Bár biztonság szempontjából ez elég komplex..pl. ha sétálsz a járdán és kicsúszik vki nem az árok fogja meg mint nálunk hanem a mellkasod :X
Btw.
Miért van Mo-n minden út mellett halálos csapda, vagy akadály? Ezen már régóta töröm a fejem.. Az utak nagyrésze 4-5m magas töltésen van, ha nem akkor az út mentén végig 2m vastag fák vannak, ha azok sem, akkor pedig árok.. Városban meg ilyen oszlopok, amiket még ifával sem lehet kidönteni, egy ilyen 1-2 tonnás autótól meg sem rezzennek.. Bármerre járok azt látom, hogy ha valamilyen okból el kéne hagynom az utat (kamion elõz szembõl, vagy akármi), akkor tuti, hogy meghalnék egybõl :S
Tipikus sztítrészing autó.... nemtom minek kell vadunli egy ilyen autóval, mert ha baj van akkor tényleg baj van és itt sajnos bekövetkezett a baj :S
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

/pl:oszloptekeredésre 4 csillagot kapott az új 207-es/<#eplus2>#eplus2>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC