TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Há' még kitartásra se fussa.

szvsz max 19es lehet.
De amúgy ja, 16-osban is elég lenne rá nekem.
vagy koltozz californiaba es az autodat be is zuzzak egy kis utcai versenyzes utan 😄
amugy ez a felni kuuuurvajol nez ki a fekete scion tc-n
Xenon miatt nekem pl még sose szóltak pedig az is utólagos. Sztem ha jól be van állítva és nem vakít akkor nem kekeckednek veled.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ja és apropó...Utólag beépített lencsés xenon lámpa...azért a rendõrbácsi mennyire ejnyebejnyézik? x)v h lehet megoldani h ne ugasson érte?
válaszokat köszi elõre is.

De tény, h eléggé egyedi hangja van, nemis tipikus V6, nemis sor6, hanem a kettõ között, ugyebár ez a 15 fokos kis hengerszögbõl is adódik eleve 😄
Meg ugye eleve nem tipikus "V" alakja van a motortömbnek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Legend coupe😄
"A VR6 jó motor, sokat eszik, sokat kell szerelni és sokba is kerül, de legalább nem megy!
- de mi igy szeretjük!"