TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ez nemsokat számít...
Amúgy szokott velük baj lenne, de feleannyira sem mint pl G60-al 😛
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
azért érdeklõdöm, hogy mennyiért újítanak fel, mert az enyémen van 1-2 patkázás nyom....sajna nem vigyázott rá az elõzõ tulaj
Mikor ábrándozom valami erõs autóról, és elmondom neki, mindig a VR6 az elrettentõ példa 😄DD
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
<#miaz>#miaz>
ha minimális a perempolír költsége, akkor inkább megcsináltatom, se sztem nem olcsó mulatság....
Borg: aztmondod kézzel polírozzák és csak a felni forgatásához van szükség gépre? mert akkor otthon fel is tudnám polírozni...(felbakolva az autó egyik oldalát alapjáraton meg lehetne oldani)
Amúgy az alu polírozás nem egy nagy mûvészet. Felninél keresni kell egy gépmûhelyt egy megfelelõen nagy esztergával, aztán valami kis lájtos fordulaton kézzel neki kell feküdni 😊 Csak aztán ha megvan a felület, akkor azt is lakkozni kéne.
Annyira nem vészes, egy kb fél centis sérülés lett rajta.. De ha meg lehet oldani azt, hogy ilyen csillivilli legyen polírral, akkor megpróbálnám.. Ha bonyi, akkor marad ilyen.
Ilyen vót 😄 :

MEg a krómfestékek egy része a nagy hideget se bírja.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ez festve van (így volt egyszerûbb), azonban téli gumi szerelés közben sikerült ráejteni a kerékcsavarokra, és rájöttem, hogy sérülékeny. Meg jobban is nézne ki úgy..

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy jó kis jürgen gép állat.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Rx-7 viszont nagyon szép!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun