TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem azt mondtam, hogy a korabeli japán autók szebbek voltak, hanem azt, hogy nem volt a design ennyire összemosva mint manapság. Az egyediséget erre értettem.
bah...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyári változatok szinte mind randák.. De hogy semmivel sem egyedibbek mint a korabeli usa/eu felhozatal az tuti.. Az, hogy jobban tetszik, az egy dolog <#vigyor3>#vigyor3> A sportos kupék meg nem érnek, azok mindig is jól néztek ki mindenhol.
Másrészt 85-95ig gyártották a legocsmányabb autókat mindenhol (meg a legszarabb zenét, és legtrébb ruhákat is..)
Wörthersee-n énis voltam, remélem azért ha nemis idén, de jövõre lesz olyan állapotban a verdahogy szívesen kimenjek azzal...
(jelenleg egy csupasz kasztni) 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nagyon teccenek ezek, de lehet csak a videó hangulata miatt. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
supra, 240sx, 300zx, rx7, galant, crx, mx6, eclipse, civic, prelude, hacsi, stb stb... viszonylag egyedi formák voltak.
Amúgy csaksimán egy itthoni találkozón is nagyonsok zsír verda van, ez speciel amerikai, plusz még ahollandoknál és a németeknél nagy mánia, az angolokkal együtt... bár gondolom mindenhol vannak, de innen van leginkább több nagyonszép, és igényes VW
Egy amerikai, meg a másik itt épült, magyar, az RS tuning csinálta...
Egyébként nagyon profi munka, nagyon gyárinak néz ki, semmi "csak behegesztjük az ajtót" dolog, de itt van az építése a magyar Bora coupénak, lényegében egy 3 ajtós Golfból, meg egy borából épült, mivel ugye a 2 autó között csak annyi a különbség, hogy nem golf sedannak nevezték el, de lényegében az, csak más a front, egyébként 80%-a megegyezik.
Na gtfo.. <#idiota>#idiota>
Régi autókból kizárólag a japán tetszik.
Aztán a 2000-es évek elejétõl fordult a kocka. Elveszett a 90-es évek környékén jellemzõ egyedi japán stílus, s egyre jobban próbáltak az EU modellekre hasonlítani. Ha belegondolok azóta milyen nissanok vagy mitsu-k tetszettek, az exkluzív modelleken kívül (pl evo, gtr) akkor rá kell jönnöm szinte egyáltalán nem is tudok idézni semmilyen típust.
Egyedül a Honda az, ami továbbra is nagyon tetszik.
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Ráadásul erre rátesz az is, hogy az általam ismert audi fanok akkora vérgyenge emberek 😄
Nekem is volt 1 hétig az autómban utána kivettem a picsbe mert egyszerûen nem volt arcom úgy közlekedni, hogy lakóövezetben a 3. emeleti lakások ablakait éppenhogy karcoltam..
Rögtön ezután átültem egy 2006-os accordba, gyári xenonnal és mondanom sem kell, ég és föld...
Ráadásul amennyire presztizs volt régen a xenon ma már éppenhogy égõ szerintem. Minden retekbe azt raknak.
Pl a városban lada samarát xenon nélkül még nem is láttam.
Stock halogénbõl kell venni emeltfényû izzót, lehetõleg márkásat és az ér is vmit.
mondjuk inkább az ódik
tudja vki h hol lehet az a link?

Ott nem a szétrohadt 1-es golfok meg 1 gti és 1 r32 közzött kell válogatni..
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
hihetetlen profin van összevágva, szerkesztve
az autókról nem is beszélve, nem láttam még ennyi szép vw-t egy helyen, pedig vw-mániás vagyok<#vigyor>#vigyor>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
respect to the man in the ice cream van
Amúgy carstylingon ventocoupe user
Én nekem xenon miatt nem szóltak még a rendõrök pedig 1,5 éve van 8000-es ráadásul. Sötétítés miatt se pedig van rá papírom meg elöl is van fólia de az se azavarta õket. Pénteken leállítottak és nemszóltak a világító oldal és alsó index miatt sem pedig azt hittem az nem fog tetszeni nekik. Jah és a kipufogó miatt se szóltak amivel fél lakótelep riasztóját be tudom indítani 😄
Itt Sopronban is van egy vento coupe, baromi szép.

respect to the man in the ice cream van
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Mondtam neki,hogy sietek haza.Mivel trafipax nem volt náluk és minden papír rendben volt mondta,hogy húzzak a francba xD