TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-.- kurvatrendi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nemtudom igazából... annyi valószínûlesz,optimista vagyok, nyárra gondolom elészülök 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mikorra leszel vele kész kb? ahogy elnézem minimum 4-5hónap, persze attól függ mit csinálsz vele
De van fen pár kép még mikor egybenvolt 😄
Éss valami iesmi az elképzelés:
(remélem mûxik a kép)

livin' large(thx daddy)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Képet nemérdemes nagyon még mutatnom, ugyanis mint említettem kasztniig le van bontva, ujjáépítés alatt áll éppen.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Daevo matiz...-.-" grat.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Köszi a segítséget,nem offolok tovább
meg a matrix soundtracken.
nfsug1-ben is van rob zombie de az a "two-lane blacktop"
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Civic Si

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC