TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bevallom intenzív félelemérzést váltott ki belõlem a vid, fõleg azért mert múltkor beültem egy helyi golf tuner arc mellé és majdnem szénné fostam magam, miután menet közben kiderült hogy a wágen futómûve annyira de annyira nem alkalmas bármiféle sportos vezetésre hogy szörnyû.
A 'száguldó koporsó' becenév szerintem egy ilyen golfra sokkal inkább illik mint egy crx-re. A cerka futómûve legalább kiba feszes, olyan mint egy gokart, de az a hugy golf minden kanyarban megcsúszott.
Még most is rettegek :CCC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hátterem volt sokáig! <#eljen>#eljen>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
De az EVO nem ien...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
de mindent összevetve 1misi rámegy, az tuti...
Hát igazából még ezsincs lefixálva, de elég barátiban lesz, annyit beszéltem a kárpitossal, hogy 100 alatt... :d
az szerintem nemrossz... Ülések, ajtókárpitok, tetõ, mûszerfal, kalaptartó
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(mármint a büntetés)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."