TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem gond hogy ide írok csak néztem tegnap este régebbi Skoda Fabia-ra Angle Eye elsõ fényszórót, viszont 69ezer forint volt ahol én néztem. Nem tudjátok hogy lehet-e ennél olcsóbban is beszerezni valahonnan?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
respect to the man in the ice cream van
mondjuk belulrol azert megcsinalhatnak normalisra, de ott is folytatodik😄

The T80 M engine package positioned in the vehicle gives it power of 858hp (631kW) and maximum torque of 880Nm. While Sportec prepares its performance figures we can guesstimate that the SPR1 M will go under 3 seconds because its standard sibling the SPR1 is less potent at 800hp and that car does 0 -100km/h in 3 seconds.

😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valszeg az utcan lefikaznam.
az egyik xb-s csavonak is ilyen kipufja van. nagyon cool 😄
mindig beleteszunk egy flakont az meg kilovi😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pimp my old timer car! 😄
És egy kis virtuál tuning...

Azonnal NEEEEED.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ezt golffal meg hasonlókkal (se) kell csinálni<#banplz>#banplz>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

a felni szelesebb mint a rajta levo gumi. igy az oldalfal nem teljesen fuggoleges.
erdekes. par auton tetszik de amugy nem szeretem foleg mert a felni lipje agaskodik a semmiben.
Cult (csak a VW-esek)
RAT
POD/ROD féle (nembizti h így kell írni)
1-1 autót nagyon eltaláltak 😊
a rat style-t utálom, de úgytûnik megvan az új kedvencem,
a "destroyed-style" 😊