TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mert pont az kicsi <#falbav>#falbav> pedig jó lenne háttérnek <#wink>#wink>
Pl. az én gyári vti felni méretem, 6.5 széles és az ET 45.
A mostani felnim 7 coll széles az ET pedig 40, kiszámolva a különbség: 11mm-rel lóg ki jobban mint a gyári és hiába 17" az átmérõ, nem ér bele még a legdurvább kanyarokban sem.
Amúgy zsír a Drag felni, én is azt akartam venni de itthon kevés helyen lehet jó áron beszerezni. Nekem a 17"-esre olyan 170-180ezer HUF-ra mondtak egy garnitúrát.
Szerintem vegyél rotát. Olcsóbban beszerezhetõ.
Haver is most vett 16-os felnit, nincs perem, a küllõk a felni széléig érnek, ezáltal kis optikai csalással nagyobbnak tûnik mint az én 17-esem.
DE! inkább mozgó jármûbõl lõjétek, úgy az igazi.
Amúgy a scion alá kicsit picinek tûnik nekem a 17". Még az én autómon is éppen hogy elmegy és a civic-em nincs is annyira felfújva a mint a tC-d.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
fekete, feher es kek autohoz kuuuurvajol megy az arany/bronz

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de nem akartam célirányosan mutatni semmit
csak jeleztem,hogy nyitva a pálya
PS is beszólt hogy defective a color preset-em 😄
Vagy az én monitorom túl világos? 😮

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Zsíöár. <#eljen>#eljen>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kérem kapcsolja ki!
vmi jobbminõségüt majd nyomhatnál, igényes háttérrel 😊
szivesen pihentetném a verdádat az asztalomon háttérként😊
Ez nem a carstyling.