TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Holnap rábróbálok én is, csak kéne szereznem egy állványt.. Mondjuk az én gépem elég gyík lesz ehhez, de majd kiderül.. Mindenestre érdemesebb olyan környezetben próbálkozni, ami nem mozog össze vissza (gondolok itt a tóra, fákra, fûre)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Amúgy sztem egy jobb géppel érdemes csak próbálkoznik 😄DD
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

nem a beallitas a lenyeg. a mostani leggagyobb kamcsikban is lehet allitani az Ev erteket minusz 2 tol plusz kettoig
csinalsz egy kepet minusz ketton (sotet lesz mint atom) majd csinalsz egy kepet normalisan ( nullan) es egy plusz 2 est ( vilagos lesz a kep mint atom.. majd megfogod a photomatix nevu progit es csinalsz beloluk egy ilyen kepet amit HDR nek hivnak ( high dynamic range)
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Turbós leömlõ zártszelvénybõl, anyone? 😄
Brutális darab.
Hogy melyik a szebb? Nemtom, sokat kéne gondolkoznom rajta a garázsomban nézegetve õket, miközben a szivarom halványan füstölögne a kezemben és közben a whisky-m kortyolgatnám. <#vigyor>#vigyor>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#vigyor4>#vigyor4><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#awink>#awink><#taps>#taps><#taps>#taps>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem is tudom melyik a szebb,fehér vagy fekete😊
<#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jó hogy nem agyonmatricázott fosok voltak benne, hanem kis szolod mattfestéses, belül kibukócsõvezet amcsi gépek 😊)
na jó az a kis Corolla is odab*szos :p