TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy versenypályás balesetek nem kerülnek ki a lánglovagokra <#mf2>#mf2>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Szép dög.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

viszont a mostani kép meg alig látszik hogy egy driftelõ Falken Mustang :/
nem volt Passat 3B úgyhogy egy 3BG-t faragtam át xD

van egy komplett blokkom most, arra lesz egy másik hengerfej, nagy tengely, dupla pillangó. abba kéne berakni ezt a tengelyt, de lehet hagyom a picsába és marad a gyári.
Szerintem egy bontott fõtengely szerencsésebb választás lehet, ha biztos forrásból tudsz szerezni. Új nyugvócsapágyak, hajtókarcsapágyak, csapszegek, meg gondolom hajtókarok, aztán akkor egy darabig biztos jó lesz. Feltéve hogy jól rakják össze, minõségi cuccokkal. Akárhogy is nézed marha rizikós az ügy, de jobb mint a javítás.
azért elviszem valahova megnézetni.
most hívtam pálékat, de akkora paraszt volt az ember, hogy inkább hanyagolom õket...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ez volt az alap:
...és ilyen lett:
van egy könnyített fõtengelyem, de az elõzõ blokkban, amiben volt eltört egy hajtókar.
meg akarom nézetni mielõtt bele rakom az új blokkba...
reggel kell vissza hívnom a gépmûhelyt és megmondják mennyi lesz.
tejlesítmény optimalizásás...
Készülget a gép lassan, de biztosan..