TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo

Csabesz6
😄DDDDDDD nyugi haver

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ChuckyHUN
Motorom befér a sarokba? 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

RATCUSTOM
most már van 😄
Pixelcar

a fórumban nyugodtan felteheted a kérdéseidet <#wink>

JGTC
Durvajó!! 😊 Nincs ennek már topikja itt SG-n? Privibe kérdezhetek ezzel kapcs pár dolgot???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

LionTR
😄

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

SötétBarom
Bazki. Csináljuk (csináld 😄) meg mindenkiét, aztán mennyen bannerba az összes egy parkolóba 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

'nyád hogy van ? -.-

amúgy versenypályás balesetek nem kerülnek ki a lánglovagokra <#mf2>

streeter
Nah ez nagyon fasza lett. Köszönöm szépen!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
ígérem, most egy ideig nem offolok <#idiota>

Varenga
Streeter'Z Accord

FOXX supreme
Elõször hirtelen a kompresszor hangra azt hittem hogy rendõr sziréna kezdete😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Csabesz6
Másnap meg a lánglovagokon feszítenél tesó😄DDDDDDDDD
Szép dög.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Varenga
na, ez faszányos <#eljen>

ejj de elvinném egy körre.... 😄

csak amikor betettem az "Astrám" pixelcar-ba, mindenki egybõl elkezdte fikázni -.-'

viszont a mostani kép meg alig látszik hogy egy driftelõ Falken Mustang :/

jó lett 😊)

Varenga
Nah, uncle Csocso here's your rájd ^^

base:

"tuned":

Varenga
hajjaj, rohadtul tetszik, mostmár kezdek rájönni erre-arra 😊

RATCUSTOM
te kezdted <#eplus2> 😄

látom terjed a pixelcar mánia itt is :p

RATCUSTOM
na én is megcsináltam az autónkat pixelcar-ban 😄
nem volt Passat 3B úgyhogy egy 3BG-t faragtam át xD

Varenga
Hmmm...márkatárs és még kupé is 😊 A színnel fogok szenvedni, de megoldom, igazából csak új Accord-om van eddig, remélem találok olyat mint a tiéd.

Zetorg
jah, nagyon fasza 😄

Varenga
<#eljen> látom a logo-ban már befigyel 😄

Zetorg
nem, ez egy dieselben volt, de ugyan az mint a benzines. kiakadt a szabályzás és megfújta 2,5 bárral a turbo...
van egy komplett blokkom most, arra lesz egy másik hengerfej, nagy tengely, dupla pillangó. abba kéne berakni ezt a tengelyt, de lehet hagyom a picsába és marad a gyári.

A corsában könyökölt ki?
Szerintem egy bontott fõtengely szerencsésebb választás lehet, ha biztos forrásból tudsz szerezni. Új nyugvócsapágyak, hajtókarcsapágyak, csapszegek, meg gondolom hajtókarok, aztán akkor egy darabig biztos jó lesz. Feltéve hogy jól rakják össze, minõségi cuccokkal. Akárhogy is nézed marha rizikós az ügy, de jobb mint a javítás.
Zetorg
értem...akkor lehet kuka lesz
azért elviszem valahova megnézetni.
most hívtam pálékat, de akkora paraszt volt az ember, hogy inkább hanyagolom õket...

A fõtengely amit egyszer elvert a hajtókar, már sosem lesz jó. Ezek általában felületedzett cuccok, ha nekiállnak javítani akkor az élettartamuk jelentõsen csökken. Ideig óráig még jó lesz, aztán hamar kuka. Egy marha vékony kéreg van rajtuk ami kemény, ha ez bárhol sérül vagy vékonyodik a javítástól, ott már sosem lesz a régi.
Zetorg
mittudom én
furatok vannak pár a helyen a sonkákon, gondoltam úgy egyensúlyozzák...

Zetorg
fasza lett, köszi!

blitz a rendszám, beszarsz 😄

És szerinted azt hogy csinálják, kalapáccsal rákúrnak a közepére, hogy kiegyenesedjen?😊
streeter
Ha bele fér az idõdbe akkor én is kérnék egyet 😊 képek ha nem elég töltök fel jobbakat.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
oké, este kezdem, a modell már megvan <#eljen>

CSOCSO
http://www.cardomain.com/ride/2441532

nekem iiiis😄
Varenga
Nah, elsõsorban köszi a lehetõséget😊, a rengeteg kép miatt viszonylag könnyû dolgom volt, mert láttam a Corsád minden oldalról-irányból. Mivel kevés melóm volt az éjjel, így megtudtam csinálni teljesen a géped, még lehet, hogy lehetne vele ezt-azt csinálni de azthiszem egyenlõre ez is csoda.(hiszen a Te vasad a második verdám 😛)

ez volt az alap:

...és ilyen lett:

Varenga
Oké, intézem! <#eljen> Ahoz, hogy ugyanolyan legyen mint az igazi, találnom kell hibátlan kasztnit, ahogy elnézem a felni nem lesz gond.(zsír a torta <#pias>)

S2000
Uhh, régen mennyi ilyet csináltam <#buck>

Zetorg
van pár

ha van kedved, megcsinálhatnád 😊

Varenga
kép az autódról...legfõképp

Zetorg
mi kell hozzá? 😄

Varenga
Ha esetleg vki úgy gondolná, hogy szívesen látná a saját verdáját ilyen formában, akkor szívesen megcsinálom, feltéve ha megvan hozzá minden. <#integet2>

Varenga
nah, megcsináltam életem elsõ "pixel car"-ját a saját Civicem alapján 😊 (örül mint majom a farkának)

Zetorg
kiegyensúlyoztatni, ahogy zoli mondja.
van egy könnyített fõtengelyem, de az elõzõ blokkban, amiben volt eltört egy hajtókar.
meg akarom nézetni mielõtt bele rakom az új blokkba...

reggel kell vissza hívnom a gépmûhelyt és megmondják mennyi lesz.

Kicsizoli
Szerinem kiegyensúlyoztani szeretné hogy ne "rezonáljon" a motor...magasabb fordulaton...

tejlesítmény optimalizásás...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Akarod mondani köszörültetni szeretnél?
Zetorg
nem tudjátok mennyiért centíroznak fõtengelyt?

SimaSuna
egy kis hazai 😊

streeter
Hot Import Nights at Austin 04-11-09