TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az értékét kötve hiszem.Mondjuk ezt a motorbasztatást én se nagyon szeretem, legalábbis japán/usa viszonylatban.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Bár lehet én más felnit tettem volna rá, persze ez se csúnya.
Nagyon szép munka.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

pont egy ilyen fék nélküli borulós szarba betenni <#zavart1>#zavart1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Hát ja, jut eszembe ezt autó mániába akartam, ott említettem tegnap.
Ez azt takarja hogy vagy kamion ellenõr vagy, esetleg ha átmész a "vizsgán" (nem nagy szám), akkor felhozatod a sorokba a megadott autókat (Splash, Swift, SX4, Sedici, Agila...).Nagyon izgi volt<#zavart2>#zavart2>
De legalább jó nagy ökrök az ottani alkalmazottak, meg nem szakadsz bele a melóba.Ma konkrétan hót unalom volt, kb 50 tréler jött összesen.
Pannon-Work meg megnyalhaSSa a mocskos csalogató dumájával.Mint megtudtam, ott még a klasszikus autótesztet mint folyamatot sem lehet megtalálni.Vicc.
De azért jó buli volt😄
Azt a szégyen!
"VW Golf 1.4 16v
sziasztok!! elöször is had kezdjem azzal hogy agyon dicsérem a mi MISINKET nekem nem az elsö automat erösitette meg!! az elsö áldozat egy cupra seat ibiza volt amiböl szerintem a dtm csapat se tudott volna jobb eredményt kihozni! azt tudnám mondani hogy a kocsi egy agressziv dög lett! képes volt 3 ik sebességben ugy megfüstölni a gumit hogy kezdtem azt hinni kigyulladt valami! most egy igazi erögéppel járok! egy 2000 es évjáratú 1.4 16 v golfal! de ne tessék nevetni ezen! ugyanis amikor az 1.6 os autoddal mellém állsz én meg lenyellek mint éhes vándor a szalonnát na akkor döbbensz rá hmm lehet erösebb mint az enyém .. pedig kisebb!! nagyon jól sikerült a tuning,, egy barátom az anyosülésen észlelte amikor 2-3 napra kikerült belöle! azért ez jelent valamit ,, nem? szóval misi köszönöm amit eddig tettél a kocsimmal mert szo mi szó nagyon jó lett! CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EZT AZ ARANYKEZÜ EMBERT AKI NEM IGÉRGET HANEM ERÖT AD !!! szia misi...! nagy tisztelöd csepi"
"Szia Misi!
2 napja jártam nálad a Chevrolet Lacetti 1.4 16v (95 le) -s autommal, már a chip utáni elsõ elindulásnál éreztem a különbséget, de inkább csak mostanra ért be a dolog, ugy látszik kell egy kis idõ, -esetemben ez 1 nap volt-, mire átáll a computer mert ma már nagyon ment, az egyes nagyon pörög ami eddig erre a tipusra nem nagyon volt jellemzõ, és minden sebességi fokozatban nagyon nyomatékos lett, ma például 30-al mentem hármasban, és ugy elõztem meg egy kocsit, padlogáznál olyat ugrott mintha kettesben lettem volna, én megvagyok elégedve , az biztos hogy bármilyen autom lesz a késõbbiekben, hozzád viszem chippelni, mert megéri, ennyi pénzért egy másfélszer erõsebb autot kaptam, ugy , hogy semmi nem károsodott, a motorhoz nem lett hozzányulva!
Érdemes még az ilyen kisköbcentis autokat is chippelni, mert az erõtlen alsóközép kategoriábol, egy karakteres, nyomatékos, pörgös, egy vérbeli Chevrolet ) lett !
Köszönettel: Kóma"

respect to the man in the ice cream van
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.