TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól nagyobb buzi nincs aki ilyet ír és nem csajt linkel be.<#ejnye1>#ejnye1>
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
jelen esetben pedig egy tenyt kozoltem veled hogy van egy ilyen trend.
Erre most josz, hogy neked akkor sem tetszik es mar most feszegeted a kedelyeket........ senki nem azert csinalja ezt, hogy neked tetszen. Egyszer elmondtad, hogy neked nem jon be, en pedig kozoltem egy tenyt, hogy ez egy trend japanban es amcsiban... ezek utan mar senkit nem erdekel, hogy neked nem tetszik. Hallottuk... meg azt is, hogy csak himbilimbis emberi lenyek vezetnek ae86 ot.
ui: mielott jonnel a hulye stilusoddal hogy amcsi sux meg hogy akkor sem tetszik es en vagyok a paraszt marha: ERTETTEM>> neked nem tetszik. tehat ne tegyel az autora. EN SEM AKAROM hogy ilyet tegyel az autodra. Soha nem is akartam es nem is mondtam es azt se hogy szeresd a yakima rack et, sot en sem teszek es nem is fogok ilyet tenni az automra.
Szépen tüsszög, de hiába honda motor annyira nem megy jól, mint amit a motor bírna.........valamit elxartak az install-nál.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
De ha jól emlékszem már múltkor se tudtad befogadni azt a tényt, hogy nekem esetleg más jön be, mint neked, vagy sok más embernek😊
amcsik mániáznak a japán cuccokkal, mi meg az amcsi cuccokkal, pár év lemaradásban. dejó, szar és még szarabb 😄
.: mobilize.hu :.
csomo scion xb-n is van yakima rack soot lattam mar nem egy civicest is ezzel a rackel. ja es ne ugy kepzeljetek el mintha a suzuki swiften vagy az opelen lenne egy sima rack amit a sarki boltba vesztek. ez yakima rack. ez jdm 😄 az egyik scionosnak pl egy gordeszka van felteve neki az elejere a yakima logos lap helyere. tok zsirul nez ki.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
a felni kurvajo igy rozsaszinen. a yakima teto baszassal nemtom mi a bajotok. csomo jdm auton ez van. olyan ez mint a takata ovek.. mindenkinek az van😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

"u wanna play a little game...?"😄

Szigorúan kis nyomással.
Az meg a másik, hogy én Toyotába csak Toyota motort tudok elképzelni.Egyelõre így gondolom.
persze megerõsítéssel,fékekkel, rugókkal együtt.. 😄