TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(Igen, magamból indulok ki, pár éve még én is csináltam ilyeneket😄)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Most mondhatnám hogy olvasd el még1x, de segítek mert ahogy látom az értelmi szinted... (nem akarlak sértegetni)
Szóval volt egy narancs Elise, amit a külseje miatt negatívan véleményeztem. (Fölhoztam a lapátot, és talán 1-2 embernek le is esett hogy miért, de ezen ha aharsz agyalj tovább.)
Majd hosszas témázás után a nagy semmirõl, szabi beszúrt egy sárga Elise-t, majd közvetlen utána elsütöttem #23895 -ös hsz-t, amibõl kiderül hogy az Elise-l nekem semmi bajom nincsen, csak a narancs elég érdekesen, és hülyén nézett ki. Kb. ennyi a sztori, és ha figyelmesen elolvasol pár kibaszott hsz-t, erre saját magad is rájöttél volna. (ebbõl kifolyólag jött utána a fölösleges agyalás, hogy na most melyik is a jobb...?)
#23938:
Jaja valószínü. És hány Magyar utcamajmot láttál már Camaroval rajoskodni a forgalomban ?
#23939:
Megnyugodhatsz hogy egy ilyen kijelentéshez nem kell merészség, mert egyértelmû. 😊
#23940:
Civiket csak példának hoztam fel, de felhozhattam volna a Skyline, 350-370z, Gtr, T. Supra, kivételével akármilyen más rizsrakétát, vagy akármilyen közkedvelt tuning verdát az alsóbb kategóriák közül.
Amúgy fasza ITR T, 1:16 meg LOL😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

(KITT hátul elbújva :p)
G Á Z
:]
értem...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez is súlyos hogy egy SL63 AMG -vel felveszi a versenyt, persze a merci hosszútávon gyorsabb.
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, radardetektorok, stb.
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!!!
www.zselehifi.hu