TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár,hogy airride😞
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
jól össze is ment tõle 😄D
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Több cég hirdetését is olvastam már,akkor mindegyik kamu lenne?
meg hallottam pár típusról amelyik omlettet készít neked vasárnap reggelre ha beleöntesz ilyen kotyvaszt....
na de komolyan, hiszel még a mesékben? 😄
respect to the man in the ice cream van
Motor teljesítmény fokozó adalékról szeretnék kérdezni,írják,ha beleöntöm az olajba,akkor kevesebb benzint eszik a kocsi,megnõ a motor teljesítménye pár százalékkal stb. Szerintetek ez igaz? Milyen adalékot érdemes tenni a kocsiba,melyik gyártótól?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én rühellem ezt is mint a sz*t.. úgy néz ki tõle szerencsétlen Z,mint valami felfújt gumimaci,vagy mintha valami karikatúra lenne<#wilting>#wilting>
Ez a kedvencem<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Amúgy CSOCSO az a veilside lökös minden autón elég extravagáns, nem csak azon a ZXen. Nekem speciel a Supran se jön be, de azt a 300zx-et, akármennyire is igényes, eléggé elrontja. Mind a Nissannak mint a Toyotának jobban állnak a konszolidáltabb tuning elemek. Persze ez csak magánvélemény, no offense 😊
www.bor-tisztitas.hu Már metál bõrszínek is vannak aranytól ezüstig !!!
A CRX utódjaként beharangozott hibrid kupé hatsebességes kézi váltóval és fokozatmentes automatával is elérhetõ lesz, és bár eleinte csak Japánban lesz kapható, késõbb Európába is eljut, ha minden igaz.
VÁÓ : /

szvsz a 300xz formaja tehet rola hogy nem all neki jol a veilside lokos.
a videoval kapcsolatban teljesen igazad van hogy igenytelen es szar de nem ezt fikaztad az elso hsz edben.
nem ez a legzsirabb magyar tuning auto de nagyon ott van a szeren az tuti.
lehet hogy a motorter nem makulatlan disz auto szintu de nem is kell annak lennie ha az ember nem tudja tisztan tartani. es ahhoz jarni is alig szabad az autoval.