TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak kár hogy ez is zsiráf kategória...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Oks, szerintem tényleg bennem lesz a hiba<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Elismerem, elhamarakodottan nyilatkoztam a ZX-rõl, tényleg "szép" munka, de én mikor megláttam az elsõ lökõst, egybõl elkönyveletem hogy egy vacak átépítés lehet.Az eleje ronda, ezt még mindig tartom.Tehát nem változtatok azon, hogy szegény ZX.Nézd meg hány ugyanilyen igényes SX munka van (tök mindegy hogy melyik országban), és még sincs elkúrva az eleje a legtöbbnek, mindenképpen van ennél esztétikusabb megoldás.
Motortér fail?Naná hogy számomra az, nézd meg a többi kisfilmjüket is.A mûsorvezetõ faszi nem kamerák elé való (megjegyezném, hogy az anno elsõ motorteres NSX videónál te is hüledeztél valamelyik topikban, hogy nálunk ilyen lenne a színvonal?...)
Komolyan mondom a ZX tulaj százszor jobb beszélõkével bír.
Összegezve a "tuning fail" tényleg jogtalan volt, ezt aláírom(de az a lökõs...brr)
Viszont a másik két véleményemet tartom.
Az "shavelt buborék" alatt nem tudom mit értesz pontosan, de ha a sejtéseim a helyükön vannak, akkor nagyon rossz felé kapiskálsz😊.
Az elsõ spoiler valami iszonyat ronda.
Német,amerikai alkatrészeket nem értem,hogy rendelhetett bele.
még több hasonló autót <#eljen>#eljen>
szepen ossze van rakva az auto es nem a sarki magyar boltban lett hozza furva faragva minden hanem szepen megvasarolta a neves alkatreszeket amcsibol japanbol.
a motor duurvan meg lett epitve, dijnyertes is lehetne barmelyik komolyabb auto shown. Felni is alig lehetne JDM ebb. komoly fekek vannak rajta es a karosszeria se akar szetesni. persze sok ember kirivonak talalhatja ezt.
pls magyarazd meg az allaspontod mert nem ertem mit failingezel itt.
ui: az hogy mar megint neked nem tetszik vmi az nem azt jelenti hogy az egesz auto FAIL.... esetleg lehetseges hogy neked az europai shavelt buborek tuning jon be?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez:

én itthon a fürdõszoba tükörben pont látom a monitoromat. Van hogy benyomok egy filmet és így pont tudom nézni a wc-rõl 😄
Tuning:fail
ZX: szegény😞

És milyen hirtelen reagál, szinte azonnal ugrik a motor nagy gázfröccsre is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

:) Semmi okosság :P

Igényes videó.