TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben meg tudlak érteni 😄 Trabantomban is imádtam, hogy látom a mocitetõt 😄
Autós játékokban a cockpitet leszámítva kedvencem a hood-view 😄
aztán vmi motort is bele lehet rakni.. de ahhoz már fékek, rugók meg még egy csomó minden kell :/

jó ha a felében
egyébként engem nem is érdekel hogy van-e
nem fosok hogy mai szemmel nem biztonságos,sosem volt autóval balesetem pedig 21 éve van jogsim túl vagyok az 1 millión
igaz sosem hajtok
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Aztán ma már simán nekivágsz olyan utaknak kocsival, amiket régen nem feltétlenül vállalt volna be az ember, rendszeresen. Ekkor nem árt pár olyan "felesleg", mint a tempomat, kényelmes ülések. Klíma is volt, van, de azért a használhatóságuk "picit" javult.
Persze ez is igényfüggõ, aki a benzinszagot, meg ezt a feelinget keresi, az vegyen ilyet, aki menõzni akar, vagy száguldozni, az vmi sportautót, aki meg inkább csak kényelmesen akar utazgatni, az meg másfélét.
.: mobilize.hu :.
ha akkor újat veszek,az mostanra elvesztette volna az értékének 90%-át
ha csak fele pénzt egy öregre költöm pikk-pakk kocsival járok
amiért esetleg még pénzt is adnék az max egy Audi 80 coupe vagy egy Honda Prelude
van még pár üzemanyagtemetõ Merci de azért azoknak kíváncsi lennék a fenntartási költségére
ezt egy ideig még árulni fogják xD
miféle igények?
2 db 929-esem van,a jobban felszereltben van kp.zár 4 el.ablak és tükör,szevó k.,klíma
milyen igények?
ezt te sem gondolod komolyan, hogy az közlekedési szokások, morál, igények nem változtak ebben a 30 évben...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ami 1980-ban megfelelt a közlekedésre és karban van tartva,az 2010-ben miért ne felelne meg?
Fiatal vagyok még, család eleve kilõve.Nyár dög meleg nem zavar, megvagyok klíma nélkül (persze, jó ha van, de nekem nem fontos).
Dugó?Modern autóval egy dugó átlényegül örömforrássá?😄
Autópályázni macerás ilyenekkel, ezt elismerem, de továbbra sem tud eltántorítani.
Barátnõ pedig örüljön hogy beülhet egy ilyenbe😄!
Havonta autózok olyan 700-800 kilométert "ezekkel", és csupa kaland az életem!😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nyáron dög melegben,dugóban,autópályán,nyaralva,barátnõvel esetleg családdal...
Itt van egy rakat kép, ha érdekel.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

De látom hogy a képek linkelgetése nagyon megy, mûszaki adatok terén egyesek nincsenek a toppon, sztem be is fejeztem itt az agyalást.. 😄D

Ettõl még preferálhatja valaki a régit, csak ne mondja, hogy minden új autó "szar; lelketlen; mûanyag; tömeggyártott; tucat; stb." mert ezek úgyan úgy igazak a legtöbb régi autóra is.
Másrészt ezek a golfok, meg már szinte veterán autók (sõt, egy-két egyes már veterán). Azokat a veteránokat, amik pedig pikk-pakk állapotban fentmaradtak nem szokás hasonlítgatni az új autókhoz.
Mindíg röhögök ha valameik F1-est látni nem F1autóba, szegény Massa is nyújtozkodott, h kilásson 😄
Nemis tudom hogy festene valami igazán nagy dögben 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
respect to the man in the ice cream van
Ez így megépítve is olcsóbb, teszem fel, mint egy átlag új autó...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
:) Semmi okosság :P
Usamen: lõjjé' már képet a ríger golfodról, kíváncsi lennék rá
szvsz szebb mint egy III, IV, V ös golf...

kikérem,az én kasznim ritkább magyarországon mint egy lambó!
jó ha 3-4 darab fut belõle
hogy jut eszedbe összehasonlítani egy tucat 6-ossal?
fater almerája 0 hozzá képest,helykínálat-rugózás-kényelem sõt a kuplungom váltóm is sokkal finomabb
ja és menetközben látom a motorháztetõt,ez fontos😄
példa:
Beálltam egy 3 ajtós Hacsi mögé (1983-87) az én 4 ajtós(!!!) Corollámmal (1977), a különbség szembetûnõ:
vagy VS 124-es Merci
Gyenge, 0 design? Szerintem az egyes golf messze a legszebb a családjában, egy GTI-t pedig gyengének se neveznék.Nem vagyok VW fan, sõt, ráadásul fwd, de szerintem nagyon kis mokány, karakteres autó:

A hippibusz az egyetlen, amit át tudok ezekbõl érezni 😄
Éss abszolút nem kizárólag csak japán autókra értettem. Szeretek én sokfélét, és mindenbõl leginkább a régebbieket.
Az, hogy neked más a véleményed, az egy dolog, attól nemkell fikázni egybõl... Énsem mondtam, h szar, ha új autót veszel, vegyél... csak nekem nem azok a favoritjaim, ennyi...
Ezt a fostengert kicsit erõsnek érzem, de itt a közvetlen ember-gép kapcsolatról volt szó.Az pedig nem kivitel vagy minõség függõ, hanem javarészt évjárat/kor/felfogás függvénye.3-as golf nem is igazán jó példa, az már "új"😄
Ki az az állat pl, aki ha vehet egy 6os golfot, inkább egy hármassal jár? Vagy ki járna szívesebben egy 15 éves toledoval, mint egy mostanival? Fiat Regataval az új punto helyett? Vagy a mostani 6os mazda helyett, egy pszicho félével?
Tessék itt van egy amit majd megértesz:
Na, ugye hogy van benne valami?😄
Tisztelet a kivételnek, de mai autók túlnyommó hányada egy érzéstelen, lelketlen mûanyag. Úgyértem, h én szeretem érezni a kocsit magam körül, szeretem, ha a kormány által a kezemben érzem az utat, a gázpedál által meg a motor rezgéseit. Ellenben mai kocsiknál olyan érzésem van, mintha PC elõtt ülnék egy Force feedback-es kormánnyal, és semmi érzés nincs benne...
Mondom, vannak kivételek, de ésszerû keretek közt lévõ autók közt szinte mind ilyen.
No meg a formák... Ok, szeretem a Sci-Fi-t, node egy autó ne nézzen már ki ûrhajónak. Persze itt is van kivétel, mert van olyan, ami tetszik, de azok is elérhetetlenek...
Minap is jót röhögtem, bekapcsolom a tv-t, ment a Chevy Kruze reklámja, és aszongya "felejthetetlen vezetési élmény már 3millióyx forinttól"
Mondom lol, nagy élmény lehet, vezetési élményt lehet kapni 3 milláért, csak nem egy ilyentõl 😄