TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hsz -ed elsõ felével nem értek egyet, a második felével teljesen.

#25471, #25472: Ezt inkább csak kötözködésnek fogom fel.

SötétBarom
😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Azért választjuk a régi autókat mert imádunk vezetni és a legnagyobb élményt ezek az autók nyújtják megfizethetõ áron.(az újabb autók közül szinte már csak a prémium modellek élvezhetõk)
Ezzel ellentétben, ahogy látom, téged inkább a póz érdekel, meg a rettegés a haláltól. Mi vállaljuk a kockázatot, azt hiszem ezért is hívják a topikot "...mániának". Talán nem itt van a helyed.

Ezen túlmenõen, az, hogy mennyire súlyos sérülést szenvedsz el egy balesetben, nagyon bonyolult képlet, melyben az autó biztonsági szintje csak egy n tényezõ. A törésteszteken is inkább csak az autó négyszög alapú területére merõlegesen vetített ütközéseket vizsgálják, azt már nem, mi van ha a 90 fok nem 90 fok, pláne ha becsíp egy kamion platója. Ezért láttunk már sértetlenül kiszállni embert 25 éves papír autóból, és sofõrt darabokra szakadni egy 2 éves monstrumban.

A természetfeletti jelenségek tényezõjeként pedig azt a nemrégiben megtörtént esetet tudnám felhozni, melyben egy házaspár, egy repülõbaleset egyetlen túlélõjeként a hazafelé vezetõ úton autóbalesetben elhunyt.
Talán van benne vmi.. Ha eljön az idõd, úgyis menni kell...

pszihopata
mondjuk így már érthetõ az öregautó fikázás,az értékvesztésedet lelkileg kicsit kompenzálod vele😛

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata
teszten szembõl 64-el az biztosan

/ha megpörgetlek az ivecommal már nem biztos /

SötétBarom
Annyira elõttem van az arc, aki 1986-ban mondja a spanjainak, hogy ezek az új autók mekkora fostengerek, tele vannak felesleges cuccal, és hogy 65-ben még milyen fasza vasakat gyártottak 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

5 -ös Golf -om van rieger tuningal, és 6 lufival, szerintem elég biztonságos.

pszihopata
egyébként te biztonságos kocsival jársz?

Csabesz6
Mondjuk azért a wreckedexon nem normál tempóban közlekedõ alanyok vannak fent(legtöbbször). 😊

Akinek fene nagy biztonság kell az új "generációs" cuccot vegyen, ezt mindig így gondoltam én is.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Varenga
Figyi most komolyan, nem akarom, hogy sértegetésbe fulladjon ez a "vita", de a 26 éves fejemmel és némi élettapasztalattal ne akard már megmagyarázni az életet... Elhiszem, hogy biztonságra törekszenek a gyárak, mert erre van kereslet...ez nyílvánvaló. De amikor pölö egy ford f350(zsír új) betépi a szintén zsír új mercid tetejét(mert kb ott az eleje) és a ford vízhûtõjérõl kaparják le a szemeidet, addig seggberekhatod a full biztonságos autódat. És ehez nem kell, hogy a ford 120-al csavarjon, elég a 60kmh is. Nézzél fel a wreckedexotics-ra....van mit csemegézni az általad biztonságosnak vélt autókból. Ja és ne oktass ki légyszives, megkérlek rá. He!

Csabesz6
Leszünk baááátok?😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Te ne haragudj, inkább én ragadtattam el magam.. Különbözik a véleményünk.

Csabesz6
Ne haragudj, túlreagáltam a dolgot.
Nem tudok szeme hunyni az ilyen dolgok felett, szar dolog ha valakiknek nagyon különbözik az ízlésük.

No comment ! <#eljen> Fasza vagy !

Nem hiteles szerinted, ok én meg láttam a világból amit láttam. "jah normálisan kell közlekedni!" -- csak nehogy egy faszkalap, aki épp elaludt rádhúzza a kormányt.

Mellékesen ok hogy tuning topik, csak elterelõdött a téma.. Majd vissza megy az alap unalmasba. Mert igazából semmi új nincsen, heti színten egy-két alkalom hogy valaki újat tud mutatni.. :/

Csabesz6
Nehogy én hajtsak rá valamit a pofádra😊

pszihopata
jaj hagy már ezt a biztonsági maszlagot,kurvára nem hiteles egy tuning autó topicban fõleg egy 20 év körüli szájából

30 éves kocsival járok és 'ÉLEK'-jah normálisan kell közlekedni!

/ha adrenalin kell megy a P.ringre/

maffioso
én voltam😛 de ám ott is vannak uj autok, de azért minden utcában 1-2 régi vas megtalálható, jo flash

\"If in doubt, flat out!\"

Nem mondtál újat, tudom én hogy le van szarva, meg is írtam hogy fölösleges nektek agyalni. Én is leszarom hogy szednek majd ki a Corolládból mikor az A oszlop ráhajlik a pofádra.. De ezt félretéve, ezt a fórumot én is olvasom, jogosnak érzem amiket írtam az utóbbi 1-2 napban, attól függetlenül hogy ki szar le, és ki nem.

bency
Jah,jo lenne oda elmenni 1 hetre...😊

:) Semmi okosság :P

Csabesz6
Sajnos egykét okosító hozzászólásodon csak röhögni lehet, persze hogy szmájlizok😊

Az a gond hogy mi nagyon is tudjuk hogy az új biztonságosabb ezerszer, meg azt is hogy hova tartunk, nyugi képben vagyunk.Csak egy a bibi, hogy ezt páran LESZARJUK magasról.Érted koma?😊
Azt meg hogy agyilag hol vagyok, nem hiszem hogy te döntöd el<#ravasz1><#gonosz1>

Informálódsz napi szinten az egyébb fejlesztésekrõl, technikákról, mert ha nem akkor fölösleges tárgyalnunk. A világ qrwa gyorsan fejlõdik, és ha errõl vmi fogalmad lenne, akkor nem írtad volna le ezt a hszed. A jövõbeli technikák már meg vannak, akár legyen szó elektromos autóról, vagy bármi másról de amíg olaj van a Földön addig nem fognak elõtérbe kerülni. A pénz mindig dominál, és ez a baj.

#25449, #25449, fölösleges nektek agyalni, mert nem vágjátok le a lényeget. Nem a frankót akarom megmondani csak kicsit elkéne gondolkozni. Akár a biztonságot is elõhozhatnám, nekem nem éri meg a fless egy régi verdában ülve, hogy egy esetleges balesetnél otthagyjam a fogam, csak mert hû de jó a lada, vagy akármilyen más régi vas.. amúgy csabesz remélem te már betöltötted a huszat, agyilag sehol se vagy, de a röhögõ, ikszdé smilekhoz nagyon értesz.

Ja hogyne, fõleg ha nincs hó meg fagy, 50 fokos hõmérséklet ingadozással...
pszihopata
bezony-kuba a legjobb példa hogy bármeddig használható egy autó
ott 58-ban lehúzták a rolót,azóta azokkal a kocsikkal járnak

imádnám azt a helyet <#vigyor1>
/szigorúan túristaként/

Csabesz6
Nem is lenne baj az elméleteiddel, ha nem írnád õket olyan fene nagy pökhendiséggel😄DD
Mintha direkt erre hegyeznél:
"muhahahaha kocsog Csabesz már nem sokáig élvezheti az "öreg" "vacak", "rozzant" "izéket"
XDDDD

Amúgy meg hol van az még, amirõl te beszélsz...addigra tán te is betöltöd a 20-at<#idiota>

Varenga
Veled mivan more, gyúrni kezdté' mostanság, vagy besoroztak he? Szerinted mikor jön el az, hogy 2000 elõtti autók nem lesznek az utakon? Még az unokáim is fognak látni 80-90-es verdákat...He! Ez a saját autógyáras, meg egyedi jármûves dolog egy kissé infantilis kijelentés nem? Kissé el vagy tévedve.

"Amíg vannak nekem való használt autók, addig semmi gond." ---> Addig örülj, de eljön majd a nap mikor már nem fognak 2000 elötti autók rohangálni az utakon, és itt jön közbe a kell ! Majd ha saját autógyárad lesz, és a saját ízlésedre alakított modelleket fogsz piacra dobni akkor aztmondom oké, de amíg nem vagy abban a helyzetben, addig azt veszed amit a multi cégek eléd tolnak. Remélem már érted hogy mit jelent a kell ? De amúgy ja, ha nincs olyan dolog a piacon ami elnyerné a tetszésedet, lehet egyedi jármûveket is csinálni. Miért ne ? Minden csak a pénzrõl szól.

cement
😄DDDDDDD

respect to the man in the ice cream van

bency
XD De van kivetel,pl aki eddig az eletbe nem irt a topikba es az linkeli,az mar gyanus...

MikX
Ezazééé diszkrimináció! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bency
Altalaban azok linkelik akinek nincs logoja 😄

Csabesz6
Azért ennek nem sok köze van a logókhoz😄

bency
Egy masik topikba ramentem basszameg 😄
De mar kezdem tanulni hogy idegen,logotlan linkjere nem megyek ra 😄 De csak elkovetem a hibat...neha!

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
"valami hülye reklám, MERT kretén buzi"

ez aztán az összefüggés😄dddd
Ezek szerint te rámentél.😛

bency
NE MENJETEK RA! MInden topikban belinkeli,valami hulye reklam,mert kreten buzi!

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.

Imrusssss
Kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Csabesz6
Ez így nem teljesen igaz, másfelõl ne hasogass szõrszálat, tudod hogy értettük.
😊

Csabesz6
Amíg vannak nekem való használt autók, addig semmi gond.És addig sincs baj, amíg nem te mondod meg a frankót😊

Egyébként, mi az hogy: "KELL"?...<#rolleyes>

pszihopata

greg benz
Nem akarok,és amíg lehet régi autókat kapni,nem is fogok😊

cement
i.g.

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Most nem kötekedésképp, de már a Ford-T óta minden autó robotok által összerakott maszlag. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Félreértettem.

Nem a világ fog hozzád igazodni, hanem te kell a világhoz igazodjál.

Csabesz6
Ezt nem is neked írtam😄

Csabesz6
És ha valaki nem akar hozzászokni?...