TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Gyonyoru vasak ezek de nagyon,de egy ultetes,egy felni es mas nincs semmi....
Most ne szidjatok mert leszoltam a kepeket xD

:) Semmi okosság :P
akkor ez:

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Egyébként az egyik legszebb bmw,tepsi állat<#worship>#worship>
a magyar bmw-s ekkel rosszak a tapasztalataim

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

10 centirõl meg ki nézegeti hogy van-e elragasztás?
vagy az van, hogy az illeto gyakran valtogatja a felni szinet es ezert nem vettek le a gumit, de a valoszinubb hogy mondjuk kicsit kopott vagy karcos volt rajta a festek es csak ujrafujtak
respect to the man in the ice cream van
sztem jól néz ki

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lakatolni való van rajta bõven, de nekem motor nélkül is megérte volna ennyiért.Elég megnézni hogy most mennyiért vesztegetik ezt az auomatát, vicc!
Ha annyira lakatolva van, akkor nem hiszem hogy ilyen képeket kéne róla mutatni, 10 éve nem használták, stb. És ezért kér 500eze forintot.Hát ha ez ennyi, akkor az enyém legalább 300 (feltéve hogy ez a piros tényleg ki van lakatolva).Tulajt felhívtam, szerinte elviszik ennyiért, mert ritka és veterán.Mondom nekem is ilyen van, azt feltételeztem hogy egy nullával elütötte az irányárat.Áhh mirõ beszélek?
Pedig 50ért simán hoznám donornak/alkatrésznek.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Lehet linkelgetni a Wartburgokat, meg akármi mást... inkább nem érdekel, minthogy felbasszam magam másokon fölöslegesen.
szörcsögött a két karbó és egy másik haver a w 115-tel tolt minket 130-nál <#zavart1>#zavart1>
de bárhol megálltunk szerettek minket az emberek <#smile>#smile>
aki sosem próbálja ki úgysem tudja mirõl beszélek