TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
bazzeg, az öreg tatter tudja mit kell venni😄

respect to the man in the ice cream van

cement
hogy elhúz gyaaaa

cement
lefujoszelep

DannyL
A legalsó képen az milyen alkatrész?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Csabesz6
Uhjujj😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
kéne <#eljen>

neevous

Hagyjukmár... Ford Gt után ilyen szarokkal rombolni a topik színvonalát... 😛

neevous

eez kell a népnek !! <#eljen>

Varenga

#26962 ez az igazi pózervágen asszem ^^

Csabesz6
Szokás szerint😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem vitázok.

greg benz
Na a bogár alatt is kecinagyot mutat ez a felni<#worship>

neevous

greg benz
Jó kép,cíp ótó<#eljen>

streeter
Igen ha meghallgatod ahogy megy el a Supra a "lövés" után rögtön vált is és az a hang a Suprából jön. Nem hiszem hogy ott elkezdenek csak úgy lövöldözni amikor a kocsi már legalább 200m-re van....ha nem több.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

milk4
Lassan itt a húsvét,ezért úgy gondoltam hogy berakok egy nyulat ide😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

0:19

streeter
Azt a dúúúrva eget

extra

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Sztem nem a rendõr lõtt hanem a Supra. Tuti h annak durrogott a kipufogója.

greg benz
<#wow2><#wow2><#szeret>

neevous

TaviG
Pontosan egy 500 lovas BMW szerkezet van benne.

Live-To-Ride - Ride-To-Live...We live together, we die together - Bad Boys for life

Háth a két autó a közös márkanév ellenére, nem fér össze. 😄

Érdekes ez a kép. <#eljen>

😄DD Ez mekkora videó ! A Supra kilõ, a társai meg elsompolyognak a zsernyák mellett. 😄 Azé hogy a zsaru elkezdett lövöldözni, kicsit túlzás sztem. Milyen országban volt ez ?

neevous

beteg egy szerkezet, anyósülésen asszem 3as bmw mocija van 😄DD

TaviG
Pénteken futottam össze vele Egerben a plázában:

Live-To-Ride - Ride-To-Live...We live together, we die together - Bad Boys for life

cement

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

greg benz
Jók vagytok ma<#vigyor3><#eljen><#worship>

cement

MikX
Hátt igen, elméletileg a méret nem változtat azon, hogy mennyi kell bele, mivel attól, hogy több levegõ fér bele a kerékbe, nagyobb a felület, attól még ugyanat a légnyomás kell, hogy elvigye ugyanazt a súlyt, és ugyanaz maradjon a viselkedése... elméletileg...
Bár ez tapasztalat mindenkinék, ki kell tapasztalni hogy jobb...
+-0.1-0.2 amúgysem túl sok, hogy ki lehessen próbálni egy idõre hogy jó...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bboyatty
Nem igazan jott ossze! Bocsi!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

neevous

LionTR
Kicsit utánaolvastam és vegyes válaszokat találtam. Van aki azt írja valóban hogy +0.2, bár ez egy külön eset volt, Totalcaron kérdezte vki. De ugyanúgy Totalcarra küldött kérdésre válaszoltak azzal is, hogy a kocsin szereplõ értéket kell nézni, amit a gyár mond.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a 14-es gyári kerékkel is 2.2 / 2.0 -ban használtam, ahogy az a kocsin szerepel, a régi 15-ös kerekeimmel, meg most az új 16-osokkal is ugyanennyivel használom és szerintem pont jó.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

desigo
a fehéret most ide
ohhh <#worship>
neevous

neevous

DannyL
Wow, ezt sose néztem még meg. Reggel elsõ dolgom lesz. Köszönöm a segítségetek!

Egyébként col-onként +0.2bar-t írnak a hozzáértõk.

Azaz ha a gyári 15"-nál 2.2bar a normális, akkor 17"-nál 2.6 bar-t kell bele tolni. Állítólag.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

cement

SimaSuna
persze HDban nincs meg a kép ugye? 😄
greg benz
Durva az a pad<#wow2>

streeter

streeter
<#szomoru2>Nem! Honda Accord Coupe. A Mugen a hûtõrács meg a spoiler márkája õk alkatrészeket/kiegészítõket gyártanak Hondákhoz.

tonyr
ez milyen auto ? mugen ???

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

milk4
Ezt a képet találtam online,remélem segít megérteni hogy milyen cetlirõl beszélek:

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.