TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
milk4
Általában 2.0-2.2bar-t kell beletenni.De ha megnézed az elsõ két ajtó "hátulján" a cetlit,ott rajta van hogy mennyi kell.(Néhány autónak a "tanksapka ajtaján" van a cetli.)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

MikX
Meg sztem minden gumira rá is van írva...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LionTR
Szerintem kb ugyanannyit tegyél bele mint a korábbi kerekeidbe, nem a gumi mérete a meghatározó hanem a kocsi súlya.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

SötétBarom
:AS?D_A:SD?_A:SD?ddû

geci

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csabesz6
Mekkora humor herold vagy te😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Autópályára csak önerõbõl 60kmh-ra képes jármû mehet fel.
Csabesz6
És? Itt is vezethetsz jobbkormányos autót, az az igazi JDM öcsém😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DannyL
205/45 R17-es gumiba milyen guminyomást ajánlanátok elõre és hátra?
Orrmotoros autó, konkrétan egy 406-os, Dotz Daytona alu felnivel.

Én 2.4 bar-t tettem bele, de span szerint az kevés. Segítsetek helyretenni légyszi a dolgot. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

matthias92
az, hogy magyarországon élek.

cement
hehe ez milyen jó 😄

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
Jó, kinek mi.És?😄

"Oversteer is when the passengers are scared, Understeer is when the driver is scared"

SötétBarom
Hogy veszélyes 😄

Csabesz6
Igen, negyedik helyett kettest dugtam 110 környékén, de idõben kapcsoltam, és mint a güzü nyomtam ki a kuplungot.Persze ez nem a Toyotával volt.
Mire akarsz kilyukadni?

SötétBarom
Mondok mást: váltottál már félre valaha nagyobb tempónál?

Csabesz6
Értem, ebben van valami😊
(ezért kell 2-3 zsák cement, virágföld, homok, vagy a Nagyi a csomagtartóba😄)

Varenga
viszonylag hamar felül a hóra kasztni mert le van téve, így amikor melóhelyen beromboltam a telephelyre szépen felúsztam a szûz hóra amit basztak eltakarítani.....ehez képest szépen ki tudtam jönni belõle, ha hátul hajtana, akkor a könnyû segg miatt tutira ott maradok

neevous

Csabesz6
Nem volt ilyen gondom.

SötétBarom
Kurva jó, fõleg autópályán vagy fõúton, ha egy jeges részen hirtelen eldobja magát a segge. -.-

Csabesz6
Mit köszönhettél neki?😊
Egyszer cumiztam amikor lendület nélkül akartam felállni valahova, elég kopott gumik vannak rajta, meg ugye könnyû a hátulja.
Szerintem télen kimondottan elõny, ha hátul hajt az autó, persze ez egyén függõ.És most nem a "csapatásra" meg bohóckodásra gondolok...

Varenga
eddig hibátlan, én a mai retkekrõl beszélek.....oké, hogy brutál gépek mint gt-r, csak értitek nah.....

"bután hajt" 😄 pedig most télen sokat köszönhettem a buta hajtásomnak 😊

Csabesz6
😊

streeter
Hát örülnék én is ha hátul hajtana de így sincs vele bajom megy így is csak kilincsel elõre nem lehet közlekedni 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
Há'de nem?😄

cement
jaj milyen szakzsargon 😄 "bután hajt"

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
Ez is gyönyörû, csak bután hajt.
Ettõl függetlenül simán kéne, annyira szép😊

streeter
Nesze neked szép formájú kupé😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
Ugye milyen gyönyörû?😊

Varenga
áhh, miért nincsenek ma ilyen szép formájú kupék? 1-2 vas kivételével olyan az átlag forma, mint a hányásom sugara egy nagyobb piázás után....^^

Csabesz6
Hakosuka<#vigyor><#eljen>

Csabesz6
Az itthoni linkelt példány és elég ramatynak tûnik.

pszihopata
mobile.de-17 darab

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

milk4
Igen,de itt minden drágabb és nehezebben lehet interneten megtalálni.
Pl. ezen az oldalon,olyan márka hogy Datsun nincs is.És Nissan 280zx csak ez az egy van.És,hát...

Csabesz6
Szerintem Belgiumban(ott élsz, ugye?) sokkal különb állapotú darabokat találsz.Ráadásul ez egy ZX, szerintem a Z sokkal faszányosabb😊

Csabesz6
Egyetértek, utálom amikor ilyeneket csinálnak.(Az most tök mindegy, hogy a belefabrikált motor egyébként jó vagy sem).

milk4

pszihopata
naja,szentségtörés egy olyan hulladék blokkot beletenni egy datsun sorhat helyére

pont errõl pofáztam hogy nem tisztelnek semmit

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6
Mi a baj vele?

matthias92
talán ha nem szar jobbkormányosak lennének...

Csabesz6
Kis dög😄

Csabesz6
Uúúú, hozok egyet😊
Kár értük, remélem megmenekülnek.

Csabesz6
Úgy raknám vissza bele a sor6ot, mint a huzat.

ezzel csak egy nagyon nagy bajom van... és még hozzá hogy nem az enyém...
pajti

<#vigyor1><#eljen>

Goruck
<#wow2><#wow1><#eljen>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ez valami csodaszép! <#szeret><#eljen>
streeter

nekem nem jön be de a másiknak sokkal jobb hangja van...