TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#27023, #27023 <#eljen><#eljen>

MikX
Az az úthenger ott elõl... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
Készül a gépem 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
tény, hogy nem a legszebb celica, de azért rondának nem ronda 😊 és persze ritka mint állat, nem is nagyon látok belõle utcán

Varenga
itthon nem is lesz CTR értékesítve, pedig lenne rá kereslet szerintem

cement

kisebb féle fajta turbóó <#merges2>

respect to the man in the ice cream van

cement
hát igen ez a sainz limited nagyon komoly gépezet csak horrbilis áron szórják õket 😞

Csabesz6
Az sem gyári kabrió, "sufni".

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MikX
Körülnézegettem használtautón, mien Celicák vannak fenn, hátt... ez mindenképp de ez sem rossz nem is tudtam, ebbõl van kabrió, bár egy coupé jobban tetszene, lég szépek ezek a celicák...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

neevous
Nekem meg egy Bianchi😊

cement
nekem egyszer kell majd egy st205-ös hobbiautónak az tuti 😊
a környéken sokáig volt egy egy gumiszerelõ elõtt, szép felni volt rajta, nagyon bejön. csak szerintem eladta a srác, egy galant áll ott mostanában mondjuk az is szép

cement
tévedtem, nem ilyen, hanem st184-es
ilyen csak fekete

LionTR
😄
Igen, asszem a német Karmann cég csinálta a kabriókat, szóval nem is gyári és tényleg ritka.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

cement
ja télleg már beugrott. jóféle 😊 ebbõl a szériából van nagynénémnek cabrioja 😊 ronda autó, de legalább ritka 😄

LionTR
Majdnem, ST162 😊

Pár hete kapott új papucsokat, ha nem lesz ilyen esõs idõ és lemosom csinálok még képet 😊

Csabesz6
Egy ST165 az, ha emlékezetem nem csal😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Tudom😊

cement
képet!

LionTR
Van már egy sportkocsim, amellé lesz a Civic...

Csabesz6
blaaaah😄DD

cement
hogy jön most ide a japán yaris? <#idiota>

Csabesz6
Nincs vér a faszodban<#idiota>

cement
ez raadasul mugen type-rr es csak nagyon limitalt szeriaban volt kaphato japanban. asszem 500 darab, ha jol tudom

LionTR
<#szeret><#szeret>

Ilyet akarok majd családi autónak. Persze a nálunk kapható 1.8-ast, nem TypeR-t 😊

desigo
komolyak <#eljen>

nekem mindegy melyik csak piros legyen...
Varenga
VIP

neevous

greg benz
"hú dobjunkössze egy sportautót, Jani! Ok, minnyá, elnyomom a cigit, azt' rajzolok egyet, addíg töccsé le képeket az LFA-ról, nincs kedvem sokat agyalni, kösz htx..."

lol😄DDD

Csabesz6
Bizony, de volt ebbõl Levin is😊.Legalább van mibõl kiszedni a Blacktopot😛
Egyébként nekem se jönnek be ezek az izék, bár ezzel nem mondtam újat😄

túl sok képet nem kellett keressenek.. hisz egy helyen rajzolták 😄

-.-

MikX
Hozzátenném, h azért hálistennek legalább hátsókerekes, ugye volt már példa rá, h elsõkerekes "valamire" ráaggatták a trueno nevet 😛

MikX
Node az AE86 hoz ezen kívül nemsok köze van, jó, ok könnyû, nem túl erõs, hátsókerekes...
De könyörgöm, hogy néz már ki? Valahogy nemtom, nekem egyátalán nem emészthetõ, mint egy Kis LFA, összevissza kusza ittgömbölyû, ott szögletes forma... Semmi igazi jellemet nem látok benne, csak egy "hú dobjunkössze egy sportautót, Jani! Ok, minnyá, elnyomom a cigit, azt' rajzolok egyet, addíg töccsé le képeket az LFA-ról, nincs kedvem sokat agyalni, kösz htx..."

brubarú szívvel 😄

Csabesz6
Hát azé Toyota õ is😊

MikX
Én nem is nevezném rokonának... 😄

naja, mivel túl messze jutott már tõle 😄

Csabesz6
Há' ez egyelõre a közelébe sem érhet a faterjának😊

MikX
Hát, ezek közül nekem inkább egyikse... 😛

greg benz
Elég nagy kontraszt van a 2 autó között<#hehe>

bár leginkább õ kéne.. 😊)

greg benz
<#eljen><#gonosz1>

városi gépnek eltudnám fogadni :-))

greg benz
Szerintem attól,hogy kicsi nem feltétlenül csak nõk használhatják. Praktikus,költséghatékony,és legalább egy kis üde színfolt a sok unott batár 4 keréken guruló szappantartó között😊 Fiatalkoknak jó leginkább,de ez gondolom nem újdonság. Én pl akármennyire is inkább régi autó párti vagyok,meg szintén nem vagyok "kisautó rajongó" meg ilyenek,de ha egy ilyenem lehetne földhöz csapkodnám a valagamat,és valszeg nem is jutna egy jó darabig eszembe,hogy megváljak tõle😊 Max. ha úgy megtehetném,vennék mellé egy olyan autót ami nem csak kicsi és praktikus,hanem élményt is nyújt

Nem tudom mi a jó ezekben a kis szarokban... Városban ellehet lavírozni, kisebb a fogyasztás, attól függetlenül én nem nevezném autónak ezeket. Tipikus nõi verda... Nõk csak menjenek ilyenekkel luxus nagyvasak helyett...

greg benz
Kurva komoly ez a kis dög,nagyon tetszik<#worship>

DannyL
Ja, mondjuk rá is van írva... <#idiota>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Akkor turbós kecske.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MikX
Hát ez valami hányás...
Azok a kerekek, meg fõleg hátulról hogy néz ki... 😛

#26970 <#worship><#eljen>

Elég jól ugrik a gépezet, no meg a hangja is mesés! <#eljen>