TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
De minek használjak el 2-3 vagy több tekercset amikor van egy sokkal kényelmesebb és idõtakarékosabb megoldás?

Ha,ez egy újabb stílus akar lenni...hát...ebbõl is kimaradok szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

CSOCSO
direkt volt macskakoromben a csiszolni..........

kevesebb kart okoz a festeknek a blue tape mint barmilyen kemikalis anyag.

A Plasti dip rol meg nem hallottam. Szvsz senki nem csinalja itt mivel macerasabbnak tunik.
milk4
Csiszolni?<#nemtudom>

Lefújod,rajtahagyod 2-3percig és "letapogatod".(Tehát nem végighúzod,hanem odanyomod a microfiber kendõt a fényezéshez) Ha elsõre nem jön le mind,akkor még1x megcsinálod és kész. Tudom,hogy a blue tape az maszkoló szalag és elvileg nem tesz semmi kárt,de akkor sem biztonságos szerintem.

CSOCSO
igen. felig divat, felig nem. Sokan felteszik mert jobb mint mosni az auto elejet. De ezenkivul sokan "sportot uznek" belole hogy ki tudja szepen megcsinalni, persze sokan meg uzeneteket is kitesznek az auto oldalara, hatuljara. pl a romma ultetett scionos haverom aki kiirta az auto hatuljara hogy NO FAT CHICKS PLS
CSOCSO
ellenkezoleg. inkabb ez mint kemia anyagokkal lefujni az autot es "csiszolni" lefele a bogarakat.

A blue tape nem hagy semmi kart! eredetileg a blue tape-t ugy hivjak hogy the painters tape. ezzel ragasztjak korbe a villanykapcsolot amikor festik a falat. Vagy ha ket szinu a szoba ezzel valasztjak el az egyik szint as festik ra a masikat: hidd el, artalmatlan a cuccos.
MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

micibi
naggyon bejövõs <#wow1> <#eljen><#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>

Csabesz6
Ez itt szokott mászkálni Tatán.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
😄DDDD kb.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Egy ilyen pick-up-al szívesen el furikázgatnék 😄

Ez alatt meg gondolom nem véletlen vannak ekkora úthengerek....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MikX
hmm? Fórum átméretezi...
Am <#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC
sorry hogy ekkora most vettem csak észre!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Velencén most már tuti ott leszek! 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MikX
már asszem volt róla szó, igen ilyen divatmizéria inkább...

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Egyik kedvenc videómat megtaláltam hang/zenével együtt:

egy szép magyar nsx az arcbõrötöknek

neevous

greg benz
Én azt csodálom,hogy ott kint nem ismert fogalom az átlátszó plasti dip..lefestik a szükséges részt vele,aztán ha már csúnya lehúzzák,és mehet rá a következõ réteg.. De én kezdem úgy érezni,hogy ez valami divat lett,mert egyre több képen látom,és nehezen tudom elképzelni,hogy csak úgy ennyit képesek maszkolni a népek😄

milk4
Ennyire nehéz egy Bug&Tar Remover spray-t+microfiber kendõt venni?Ez a fényezésnek sem tesz jót az is biztos.

greg benz
Ezek tényleg nagyon ráérnek<#idiota>

Imrusssss
Hogy tudom a stanceworks oldalon nézni egyes autókrol a képeket??? Nem bírok rájönni :S

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Imrusssss
Ez a matt fényezés mert nagyon tetszik a Verda ahogy van

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

A színe jó...
bboyatty
Visszapillantó nem tetszik, de kéne. <#vigyor5>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

cement
ez a négyes golf kéne(Y)

respect to the man in the ice cream van

neevous

MikX
Ha nemlenne olyan idétlen az eleje...
Hátulról jól néz ki...

neevous

neevous
Kéne.

Ja, ide már harmadszorra van beszúrva.

greg benz
Viszont az én loál crt monitoromat gyönyörûen kitölti,megy is háttérnek<#idiota>

milk4
2048x1152(23")

streeter
1280×853-as ebbe mi a kicsi? Mekkora monitorod van neked?

milk4
Jó,csak kicsi.

streeter
Hogy ne csak japó kocsik legyenek 😄 Ez jó háttérnek is

streeter

Hassan B
Vótmá... bár lehet nem ebben a topikban, de valamelyik SGs autósban. <#vigyor2>

Mindenesetre nyálcsorgatásra való dolgok vannak a kisfilmben... <#whatever>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

pajti

cement
gõzmozdony-e

greg benz
Gondoltam<#ravasz1><#idiota>

bency
Ahhh,pedig direkt miattad csinaltattam 😄DD

:) Semmi okosság :P

greg benz
Jó a kisképed<#hawaii>
De még ezzel sem tudsz kiengesztelni,hiába nyalizol<#schmoll2><#hehe>

Csabesz6
<#worship>

bency
Ajjj,ez mar faj olyan fasza!<#szeret>

:) Semmi okosság :P

cement
nem tudom a techart miért erõlteti még mindig ezt a felnit, a többi tuningcégnek sokkal jobbak vannak

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
<#vigyor1>