TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
További több 100kép Southern Worthersee-rõl
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
respect to the man in the ice cream van
Csakhogy a Porsche nekem "gépesebb", feltéve hogy ezek itt kézi váltóval szereltek.Na meg jóval könnyebbek is (és nem érdekelne az einstein Nissan futómû sem, pedig minden tiszteletem az övéké, de akkor sem)
Jöhet a kavics, jehova!<#vigyor1>#vigyor1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Viszont kár,hogy jobb oldalt csak üres kipufogó hely van a lökhárítóban<#idiota>#idiota>
Megkonnyezek szinte mikor latom olyan vad 😄
:) Semmi okosság :P
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bazdmeg!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Felni meg kéne.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Régen sokat jártunk egy helyre is, így ennyi. Nekem olyan szinten ismerõsöm, hogy köszönnék neki ha jönne szembe az utcán, de nem állok le mizújsozni :o)
Én mondjuk emlékeim szerint nem dicsértem meg xD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
vmiylen Orsinak hívják, és a vivának dolgozik. A összes vérgyenge tini-elõadót õ futtatja 😄
ezen a vid-en hallani ahogy mondja neki a gáré hogy "váltsál fel, 3-as" 😄DD
off:
te szoktál vele még találkozni? 😄
múltkor majdnem elcsíptem az alcatraz-nál. Közölni akartam vele, hogy kurva igényelen amit nyom de mire odaértem lelépett :/
Legutóbb akkor beszéltem vele, amikor még a bencével dobták össze az elsõ albumot..én hülye akkor megdícsértem :S