TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#29620: Ez is bejövõs külsõre, de ha a videóban az eredeti hangja van, akkor nem kéne.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
:) Semmi okosság :P
Igazából már egész jól áll, kasznizás lassan kész, azt én csinálom, ahogy idõm engedi, csak néhány dolgot egyszerûen lehetetlen már beszerezni, de majd lesz valami. Úgy tervezem, kap egy ültetést, meg felújíttatom a 15ös BBS-eket ami rajta volt, kap egy fehér, vagy krémszínû fényezést, beltér barna. Nagyjából ennyi. Nagyrésze már megvan, még a motoron gondolkodom, 1.6D gyárilag, de valami benzinest akarok, az lehet még húzósabb, mármint a papírozása.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

1-es Jeti alapból kevés van, coupé meg fõleg... nomeg bagóért árulták, lecsaptam rá úgy 2 éve, azóta is készül...
Bár mostanság már inkább gondolkodom, ha készvan, eladom, és keresek valami régi ritkább japán vasat
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Zene nélkül mit érek én?
Én is kiszedtem a videó alól😄 De ugye nem valami hosszú szal nem az igazi😞 De ez a zene ennyi,nincs mit tenni:/
(kivágtuk a vidi alól a zenét és azt hallgatjuk)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy jogos, ezek szerint a másik home made vagy miszösz, nekem mindegy😊.
Már csak évek kérdése és kész az enyém is 😄
Nálam a best videójuk ez,mind zeneileg mind képileg:
Csabesz: Ne legyél annyira biztos benne😊 A fent berakott videó zenéjét kerestem hetekig mint a hülye,végül kiderült,hogy a requiem for a dream remixe,direkt ehhez a videóhoz készült tehát sehol sem hozzáférhetõ. Elõfordulhat,hogy az új vidi alatt is vmi ilyesmi van😄
SolidSnakeSK 4 weeks ago"
Homemade zene.
amúgy tényleg hatalmas videókat csinálnak a srácok.!<#worship>#worship>
De elötte a banamai napsütést még élvezd ki. 😉
úgy fogsz dorrungatni, hogy beszarsz, behugyozol<#smile>#smile>
csak bemegyek egy mûhelybe és rárakják a chiptuningot?
én bwe,enéztem a motora de nem értek hozzá. iylen dobozok vannak benne. azt szeretném h kb 150-170 lovas legyen. köszi elõre is.
autos hsz.
Kicsit megilletõdtem, mikor láttam mi történik :s
Szerencsés baleset.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."