TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

#29620: Ez is bejövõs külsõre, de ha a videóban az eredeti hangja van, akkor nem kéne.

Csabesz6
Senki nem reszel vén Nippont?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Valami ilyesmit szeretnék majd egy Golf-al (I-II), neked pedig sok kitartást a munkához<#eljen>

Willi Betz
Milyen hangja van ennek a Mercinek?<#violent> Vagy az a zenében van?😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz

bency
Gyonyoru! Egyedul a felniket cserelnem Lowenhart-ra!<#worship><#worship><#worship>

:) Semmi okosság :P

pajti

MikX
Hát nemsokat láttam eddíg, csak worthersee-n néhány elõfordul...
Igazából már egész jól áll, kasznizás lassan kész, azt én csinálom, ahogy idõm engedi, csak néhány dolgot egyszerûen lehetetlen már beszerezni, de majd lesz valami. Úgy tervezem, kap egy ültetést, meg felújíttatom a 15ös BBS-eket ami rajta volt, kap egy fehér, vagy krémszínû fényezést, beltér barna. Nagyjából ennyi. Nagyrésze már megvan, még a motoron gondolkodom, 1.6D gyárilag, de valami benzinest akarok, az lehet még húzósabb, mármint a papírozása.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

barnie1990
Azt sajnos nem tudom.

Zene nélkül mit érek én?

bency
Jah ez most nagy nepszerusegnek orvend,de nekem nagyon tetszik 😛

:) Semmi okosság :P

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Varenga
Nehogy eladd basszus, nagy komolyság az a vas! Tessék csak szépen lassan építeni kifaszt érdekel mennyi ideig készül, ha nem mindennapi használatban lévõ autó. Én annó(kb.7-8 éve) a II-es Jetta kupéra voltam rápördülve, aztán honda kupé lett belõle, de az már más sztori. Szal tessék megõrizni azt a vasat hátha egyszer benne lesz egy ilyen vidiben. 😛

Nem is találhatnál hosszabbat, ti is írtátok hogy a videóhoz készült. 😊

greg benz
Na de ebben benne van az a verzió ami a wagenwerks video alatt megy?Mert a sima requiem ost nekem is megvan😊

MikX
Teccik nekem sokminden 😄
1-es Jeti alapból kevés van, coupé meg fõleg... nomeg bagóért árulták, lecsaptam rá úgy 2 éve, azóta is készül...
Bár mostanság már inkább gondolkodom, ha készvan, eladom, és keresek valami régi ritkább japán vasat

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

barnie1990
Isohunt

Ha minden jol megy, kell menjen. 😊

Zene nélkül mit érek én?

greg benz
Aggyá egy torrentet😮

barnie1990
Pedig torrentoldalakrol pikk-pakk megvan. 😊

Zene nélkül mit érek én?

greg benz
Jah,anno én is írtam youtube-ra,egy csávó meg mondta,hogy elküldi mailben,de persze nem történt meg..
Én is kiszedtem a videó alól😄 De ugye nem valami hosszú szal nem az igazi😞 De ez a zene ennyi,nincs mit tenni:/

Mi is sokáig kerestük, de semmi remény írtunk youtube-on a gyereknek is aki feltöltötte, vissza sem írt, egy csomó fórumot lestünk de semmi :/ 😄
(kivágtuk a vidi alól a zenét és azt hallgatjuk)

greg benz
Hát jah,sajnos a sima verziót kb minden alá betették már,pont azon röhögtem egy idõben bátyámmal,hogy szinte nem volt olyan nap,amikor nem találkoztunk requiem zenés youtube videóval😄 De tök mindegy,hogy milyen témakörben,szinte bárhol találkoztunk vele😄 Mondjuk érthetõ,mert nagyon eltalált zene. De legjobban szerintem a filmmel együtt üt,úgy az igazi

Csabesz6
És hogy hogy nem japó?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Hát ez pedig alap zene (mármint a req. for a dream, minden szar alá ezt teszik már😊
Amúgy jogos, ezek szerint a másik home made vagy miszösz, nekem mindegy😊.

MikX
Coupé 1-es Jeti <#eljen>

Már csak évek kérdése és kész az enyém is 😄

greg benz
Fú akkor jól éreztem,hogy lédi gaga érzetû a dolog..nem véletlen nem tetszett

greg benz
Jaja,nagyon állat videókat csinálnak😊 Itt mondjuk most annyira a zene nem jött be,de a video az a megszokott minõséget hozta.
Nálam a best videójuk ez,mind zeneileg mind képileg:

Csabesz: Ne legyél annyira biztos benne😊 A fent berakott videó zenéjét kerestem hetekig mint a hülye,végül kiderült,hogy a requiem for a dream remixe,direkt ehhez a videóhoz készült tehát sehol sem hozzáférhetõ. Elõfordulhat,hogy az új vidi alatt is vmi ilyesmi van😄

MikX
Vimeon találtam: "its a Lady Gage PokerFace instrumental. edited with drum removals, speed up etc."

milk4
"@Unlimitazz I wrote that this is custom, I may however create a clean version (without the engine sounds etc), when I will have some spare time...
SolidSnakeSK 4 weeks ago"

Homemade zene.

Csabesz6
tuti elõkerül a címe

Még egy vidi aminek a b*d*s életben nem lesz meg a zenéje 😄 <#eljen>
amúgy tényleg hatalmas videókat csinálnak a srácok.!<#worship>

Ez a Wagenwerks qrwa jó videókat csinál. <#eljen> Nem vagyok oda az eu vasakért, de...

milk4
Nyálcsorgatásestére ON

Link a videóhoz

Pukkanna egy nagyot ami leszakítaná a pofádat, és az agyad anyukád arcába csattanna. Szerintem még anyukád is azt mondaná hogy nem kár érte, és a hulládat a kerti klotyóban tüntetné el. Minden esetre holnap mehetsz isibe, valami talán beleragad a tukó fejedbe.
De elötte a banamai napsütést még élvezd ki. 😉

és akkor mi lenne ha megnövelném a turbonyomását a CDTInek????

Willi Betz

én bírom már mentem kb 16 ezres fordulaton is. 4 kerekûvel. 😊

maffioso
fektesd magadba a mergát

\"If in doubt, flat out!\"

Csabesz6
megölöm😄

DJ RX7
meg egy egykettes dízelt

:3

Csabesz6
tegyel rá sport gyertyát, direktszûrõt, meg lágszórót
úgy fogsz dorrungatni, hogy beszarsz, behugyozol<#smile>

Mercedes A180-ashoz honnan tudok chiptuningot szerezni??
csak bemegyek egy mûhelybe és rárakják a chiptuningot?
én bwe,enéztem a motora de nem értek hozzá. iylen dobozok vannak benne. azt szeretném h kb 150-170 lovas legyen. köszi elõre is.

Hassan B
Valóban szerencsés. Egy béjemvével kevesebb. <#banplz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

volvó váltóval, mer' az jó erõs, meg könnyû szerezni.. <#idiota>

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317

autos hsz.

bicajt vaahogy fel elehtne pippelni hogy ne üljk hanem feküdjek rajta és úgy hajcsam?? már unalmas a régi megoldás......

otrosinka
A lányát autóztatta, még a délelõtti eddzésen. Az ijedségen kívül semmi baja nem lett. Az autó pedig bõven javíthatõ, normálisan csövezett gép.
Kicsit megilletõdtem, mikor láttam mi történik :s
Szerencsés baleset.

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Varenga
áhhh...ez szex! alatta nem a resevil zenéje megy?

greg benz
Ezt a jamaikai ökröt meg döntsük már el,hogy nem reagálunk a gyökér írásaira,hátha ráun,vagy inkább linkeljük a moderátor topikba? Nincs szükség ilyen hülyékre..

greg benz
Szegény kiscsajnak szerintem elment egy idõre a kedve az élményautókázástól😄D